Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özeiikle dts (Uncharted 2) performansı beni bitiriyor... Aldığım dönem fiyatı 550 Tl...
  • z-5500 ün en güzel performansını gow 3 te alıcam sanırım sadece metal gear da kullandım bide god of war 3 için kullanıcam o orkestra yı dıumak için
  • Uygun bir fiyata Sony ev sinema sistemi öneriniz nedir? Modelin ayaklı olması gerekiyor.
  • Dostum konu 3. sayfaya çıkmış başlığı hala değiştirmemişsin PS3 ses sitemleri diye duruyor.

Sistemleri olarak değiştirirsen iyi olur

Yanlış anlama o kadar mesaj yazısından sende onu mu gördün deme başlıkta öyle gözükmesi biraz ilginç (( sitemleri ))
    Garip oluyor

Bu arada bende yok ama nasıl bir şey olduğunu biliyorum tavsiyem z-500 kesinlikile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Ocak 2010; 0:51:33 >
  • valla parasi olan pro sistem dizsin hi-fi receiver buyuk bass kabinleri falan. Bende dolby prologic II destekli technics sistem var 2 adet de jamo bx 200A kabin var hic bir sistem yerini tutamaz elimdeki HT Tz 215 falan oyuncak kaliyor yaninda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Dostum konu 3. sayfaya çıkmış başlığı hala değiştirmemişsin PS3 ses sitemleri diye duruyor.

Yanlış anlama o kadar mesaj yazısından sende onu mu gördün deme başlıkta öyle gözükmesi biraz ilginç (( sitemleri ))
    Garip oluyor

Bu arada bende yok ama nasıl bir şey olduğunu biliyorum tavsiyem z-500 kesinlikile

Hakkatten başlığa bi el atması lazım.
    />

• Adam konuyu açtı gitti ya

Başlıkta öyle garip garip bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmanja

Uygun bir fiyata Sony ev sinema sistemi öneriniz nedir? Modelin ayaklı olması gerekiyor.

Hatırlatma...
  • ben 2 yıl önce ps3 için z5500 almıştım,şimdi sarı ışık hatasından bizim ps3 gitti.hemen z5500 için tekrar bi ps3 aldımhakkaten optik bağlantıyla ps3 z5500 tadından yenmiyor.
  • z5500 ps3 için güzel bi sisteme benziyor ama ilk çıktığında 550TL miş şimdi 900TL çekenler var elektronik bi cihaz zaman geçtikçe nasıl pahalanır anlam veremiyorum.
  • USB 5.1 ses kartı siparişi verdim dealextreme'den 27 liraya. Sadece PS3'te çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim, kaliteli ses vermez demenize gerek yok. Evde yatan 5.1 altec lansing hoparlörlerim var, onları bir şekilde kullanıma sokabilirsem yeter bana, sesin ne taraftan geldiğini duymak istiyorum.

Aldığım ses kartının linki bu:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25620

Sanal 5.1 veren küçükleri var bu ses kartlarının, kulaklıkla kullanmak için, onlar PS3'te çalışıyormuş, denenmiş.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22475

Bunlar gg'de de var 5 lira civarı.

Benim aldığım hele bir gelsin, çalışacak mı deneyip sonucu burada yazarım.

• Sansuinin 1600 wattlık müzik setini bağladım onları kullanıyorum modelini hatırlamıyorum ama..
    Made İn Japan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Dostum konu 3. sayfaya çıkmış başlığı hala değiştirmemişsin PS3 ses sitemleri diye duruyor.

Garip oluyor

Hakkatten başlığa bi el atması lazım.
    />

Basligi düzelttim arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: atauysal

USB 5.1 ses kartı siparişi verdim dealextreme'den 27 liraya. Sadece PS3'te çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim, kaliteli ses vermez demenize gerek yok. Evde yatan 5.1 altec lansing hoparlörlerim var, onları bir şekilde kullanıma sokabilirsem yeter bana, sesin ne taraftan geldiğini duymak istiyorum.

Aldığım ses kartının linki bu:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25620

Sanal 5.1 veren küçükleri var bu ses kartlarının, kulaklıkla kullanmak için, onlar PS3'te çalışıyormuş, denenmiş.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22475

Bunlar gg'de de var 5 lira civarı.

Benim aldığım hele bir gelsin, çalışacak mı deneyip sonucu burada yazarım.

Hocam sonucu mutlaka bekliyoruz gelince

• logitech z5500
  •  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri
  • quote:

quote:

Uygun bir fiyata Sony ev sinema sistemi öneriniz nedir? Modelin ayaklı olması gerekiyor.

Hatırlatma...

Yardımcı olur musunuz?
  • everest h542
  • quote:

ya ammada taktınız şu z5500 ün ayaklıksız olmasına çok zor değilki bu sisteme ayaklık yaptırmak demirciye bile gitsen o bile sana 4 ayaklık yapar şahsen bende z5500 aldım kısa zaman önce salonda kullanıyorum inş. en kısa zamanda yaptırıcam 4 tane ayaklık ki sistem hakikatten güzel. Bende z5500 ü bu forumdan duydum ve birçok arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım.İyikide almışım gerçekten. Bir kere arkadaşlar sistemin zaten ses kalitesi zaten yeterli olduğu için burda sistemin artısı olarak bass devreye giriyor ve bass sisteme müthiş bir artı sağlıyor. Bass ı gerçekten çok kuvvetli ve iyi bir derinlik sağlıyor. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Ama tabiki gönül isterki çok imkanım olsada şöyle bir hi-fi sistem kursam ama malum sağlam bir bütçe olması lazım onun için

• Sony DAV DZ-860Wireless 5.1 DD HDMI upscallingli DVD'li kompakt sistem,Arka hoparlörler kablosuz.Sinyal karışması olmuyor.
    Optic ile bağlı gayet iyi, sadece ses sistemi değil, DVD player, radyo müzik çalar bağlayabilme vs.
    Eksik yönü USB'den film oynatmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.