logitech x-230 u ps3 e bağlayabilir miyim ve nasıl ?
bende de logitech z5500 var ve her konuda cok memunum verdigin.parayahelal olsun diyorsun. sonderece dayaniklive guclu. kisaca kurbaga osursa sesini duyarsin
Nisandaki konu hortlamış ama bence güzel bir başlık çünkü benim gibi ses sistemi almak isteyenler için güzel tavsiyeler geliyor. Ayrıca fikir edinmek için arkadaşlar yardımcı olmuş. Benim sormak istediğim PC deki 5+1 ses sistemim var PS3 ile kullanmak istiyorum ama tv ye scart ile değil hdmi ile bağlı. Creative 5200 ses sistemininasıl bağlayabilirim ps3 e ?
Bence de güzel HORT olmuş....
Benim sistem de philips...Ama optic giriş olmadığından 5.1 ses alamıyorum....Anca stereo bağlayabilirim....Bulamadık ucuz bir decoder ya da optic girişli Ses Sistemi.....Z-5500 çok pahalı bence....Konsol parası kadar....
quote:
Orijinalden alıntı: ananda shake
logitech x-230 u ps3 e bağlayabilir miyim ve nasıl ?
Bağlayabilirsin bende kullanıyorum. SD Tvler için ps3 ile birlikte verilen kabloyu kullanacaksın beyaz ve kırmızı uçları x-230 ile birlikte verilen ufak dönüştürücü kabloya tak. Ben x-230' u pc ile aynı anda kullandığım için direk konsola bağlamıyorum konsolun ses çıkışını line- in den pc ye bağlıyorum böylelikle ikisini birden kullanmış oluyorum.
Sennheiser HD-201 kulaklık
Logitech Z-5500
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sony dav-dz560 ev sinema sistemi.
fiyatı yaklaşık 500-650 tl arası.
ps3 e optik girişler kullanılıyor.
en büyük avantajı kalibrasyon mikrofonu sayesinde oturmuş olduğun koltuğa göre hoparlör mesafeleri ve ses şiddeti kendi ayarlayıp oturulan bölgeye en gerçekci 3d sesi verebiliyor.
dezavantajı normal kullanımda komşularınızı rahatsız edebiliyor(her nekadar gece modu olsada gece modu bazı efekleri kesiyor)kulaklık çıkışı stereo.yani 2 kanal
Samsung ht-tz215 kullanıyorum ve gayet memnunum.Apartmanda oturduğum için sesi çoğu zaman yarısına bile açamıyorum neredeyse.Baya iyi ses veriyor.Daha önceden ps3 ses sistemine bağlı değildi normal stereo oynuyordum tvden.Dts olayına girince harbiden yeni nesil konsollar için ses sistemi gerekliliğini anlıyor insan.
bende bu sistemi kullanıyorum yaklaşık 1 ay önce aldım çok müthiş evi sallıyo maşallah sesin evdeki dolaşımı mükemmel en ufak efektler bile çok net ve güçlü kesinlikle tavsiye ederim
STR-K870P 6+1
DOLBY DİGİTAL EX VE DTS ES
TOPLAM=710 W*6 110 W EM 6 OHMS 1kHz,%0,7 THD
BESLEME:127/220V AC,60 HZ GÜÇ TÜKETİMİ190 W
GİRİŞİ(ANALOG)SA-CD/CD,MD/TAPE,DVD,VİDEO 1 2 3
(DİGİTAL) DVD(KOAKSİYEL) VİDEO2,SA-CD(OPTİK)
(ANALOG) MD/TAPE OUT VİDEO 1 (SES ÇIKIŞI) SAID
SUB WOOFER.(PRE OUT)
ben creative pc 5+1i kullanıyorum av çıkışından sesi sterio alıyorum
oyunda keyif almak istiyorsan ses sistemin iyi olmak zorunda dts si digital dolbyyi kullanman gerek ha onemli konubutce ama aldiysanda iyi bisi almalisin dts olan bir oyunu streo oynamak insana keyifvermez yani bana vermiyor ayaksesi kursun sesi hangi gonden geldigini duyarak oynamak dehsettt
şu an için herhangibir ses sistemine sahip değilim ama z5500ün forumdaki ününe ve kullanan arkadaşların memnuniyetine bakılırsa z5500 alıcam gibi
quote:
Orijinalden alıntı: pape
şu an için herhangibir ses sistemine sahip değilim ama z5500ün forumdaki ününe ve kullanan arkadaşların memnuniyetine bakılırsa z5500 alıcam gibi
inşallah alperim sanada bulucaz güzel bi sistem merak etme
z5500 açık ara önce anlaşılan. Ama bir ses sistemine de 1000 lira vermek bence mantıksız. PS3 e o kadar para vermedik. Ayrıca bu z5500 çok iyi fakat 3-4 senelik bir sistem. Neden fiyatı düşmez anlamadım?
cunku on numara cihaz aslinda ben cok uygun fiyata aldiydim pepe istersen bi numara vereyim ara ben emirin arkdadiyim o verdi numaranizi de yardimci olurlar 0216 330 26 07
Bende sony srt-k780 var.İnanılmaz derecede memnunum..880 watt rms'si var.
Bu gördüğünüz amfi sadece 5 adet yüksek wattlı hopörlerleri besliyor.O yüzden yüksek sesde en ufak bozma olmuyor.. Subwoofer'ı ise kendinden amfili sadece ana amfiden sadece ses sinyali alıyor.20 cm woofer'ı var..
Z5500 ile karşılaştırma yaparsam bass olarak haliylen daha zayıf.Tabi bunda 25 cm'lik bassın büyüklüğünün etkisi var.Ama ses konusuna gelirsek çok iyi ses okuyor z5500 kesinlikle bununki kadar iyi değil.Zaten koca amfi 5 küçük hopörleri beslediği için çıkan sesin kalitesi çok iyi oluyor.Sesi ne kadar açarsan aç en ufak bozma ve dağıtma olmuyor. Şimdi herkes z5500 dediği için genelde insanlar o yöne doğru kayıyor.Piyasayı çok iyi araştırın one göre alın z5500'den daha ucuz çok sistem var.Yeter ki bilinçli kullanıcı olalım.Bulamaıyacağınız bir şey yok.Mesala ben bu sistemi teknosadan 500 tl'ye aldım.Teşhir ürünü olduğu için çok ucuza geldi.Sadece bu koca amfisi 500 tl eder yoksa.O yüzden home sistem alırken amfinin ayrı ve yüksek wattlı olmasına dikkat edin çok önemli çünkü..
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Bende sony srt-k780 var.İnanılmaz derecede memnunum..880 watt rms'si var.
Bu gördüğünüz amfi sadece 5 adet yüksek wattlı hopörlerleri besliyor.O yüzden yüksek sesde en ufak bozma olmuyor.. Subwoofer'ı ise kendinden amfili sadece ana amfiden sadece ses sinyali alıyor.20 cm woofer'ı var..
Z5500 ile karşılaştırma yaparsam bass olarak haliylen daha zayıf.Tabi bunda 25 cm'lik bassın büyüklüğünün etkisi var.Ama ses konusuna gelirsek çok iyi ses okuyor z5500 kesinlikle bununki kadar iyi değil.Zaten koca amfi 5 küçük hopörleri beslediği için çıkan sesin kalitesi çok iyi oluyor.Sesi ne kadar açarsan aç en ufak bozma ve dağıtma olmuyor. Şimdi herkes z5500 dediği için genelde insanlar o yöne doğru kayıyor.Piyasayı çok iyi araştırın one göre alın z5500'den daha ucuz çok sistem var.Yeter ki bilinçli kullanıcı olalım.Bulamaıyacağınız bir şey yok.Mesala ben bu sistemi teknosadan 500 tl'ye aldım.Teşhir ürünü olduğu için çok ucuza geldi.Sadece bu koca amfisi 500 tl eder yoksa.O yüzden home sistem alırken amfinin ayrı ve yüksek wattlı olmasına dikkat edin çok önemli çünkü..
aynen dediklerinin hepsine katılıyorum benim anfi de seninkiyle hemen hemen aynı gibi ayrı anfi ve ayrı hoparlör sistemleri herzaman için takım olarak satılan sistemlerden daha iyidir çünkü bu canavara istediğin güçte hoparlör bağlaya biliyorsun istediğin sub bası kullanabiliyorsun sadece z5500 değil bütün takım olarak satılan ses sistemleri için konuşuyorum hiç biri ayrı anfiden gelen ses ile bir olamaz
bağladım 5+1 miladi dolmak üzere olan sharp marka müzek setimi ps3 ve pc ye şimdilik idare ediyor sitero olarak yakında dijitale geçmek en büyük dileğim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
Samsung ht-tz215 kullanıyorum ve gayet memnunum.Apartmanda oturduğum için sesi çoğu zaman yarısına bile açamıyorum neredeyse.Baya iyi ses veriyor.Daha önceden ps3 ses sistemine bağlı değildi normal stereo oynuyordum tvden.Dts olayına girince harbiden yeni nesil konsollar için ses sistemi gerekliliğini anlıyor insan.
ayni sistemi ben de kullaniyorum. bu tarz bi ses sistemi lazimdi Z 5500 salon yapisina uymasi imkansiz cok sacma gozukurdu zaten memnunum bir sikintim yok begeniyorum sistemi. Ara ara seslerde bazi hoparlorler ses kesiyor aniden bir tek onu anlayamadim neden yaptigini. Hem hdmi hem optikten bagli Tv ye ondan mi bi gariplik yapiyor bilemedim.