Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi METAL GEAR SOLİD 4 Te Oyun başında videoda z5500 optik kabloyla bağlanıp ıraklı teroristlerin RPG atışı var bağarıyo terorist RPG diye bazukayı bi fırlatıyo sanki savaş ortamındayım
  • Arkadaşlar benim bir arkadşımda da z-5500 var ve muazzam bir sistem fakat ben bir şey sormak istiyorum salona şimdi şöle SONY DAVDZ660 ya da SONY DAV-DZ630 almak mı daha iyi olur yoksa z-5500 mı? yani estetik açıdan salona z-5500 biraz entersan kaçar ve de hoparlör yerleştirirken sağa sola biraz sıkıntı olur gibime geliyor tek merakım bu aslında..Teşekkürler
  • sony nin bu ses sistemleri z-5500 den iyimi acaba
  • Valla 800-850 watt arası sistemler optik çıkışları var sanırsam ikisinde de ( davdz ) şöyle linkler verirsem sanırım özelliklerini görerek daha doğru karşılaştırmalar yapılabilir

DAVDZ660:http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz660

DAVDZ630:http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 3 Nisan 2009; 0:59:12 >

• Ya şöyle 300 civarı optik girişli bir ses sistemi yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

@Far East Ghost, cok zor soru:) Ben 1 senedir ariyordum e-bay den buldum

http://www.kilinc.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=3261&sub_cat_ID=55&cat_ID=43
    http://www.ankar.com.tr/sony_mdr-ds1000_5_1_dolby_digital_ve_dts_p31424.html

bu sitelerde stoklarda varmış ama ne kadar güvenilir bilemiyorum sanırım bende e-bay dan sipariş vericem.

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: Far East Ghost

quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

Sony mdr ds1000 5.1 kulaklik. Dolby Digital,Pro Logic 2,DTS destegi var kimseyi rahatsiz etmeden 5.1 keyfi yasiyorum

bu kulaklığı nerden bulabiliriz?

Bene böyle birşey almak istiyorum ama çok uzun takınca kulaklarım kızarıyor.

ben kullanıyorum harika bir ürün...

• @zack06,

Arkadaşım çok teşekkür ederim. deneyeceğim. Zahmet verdim sana.
  • Logitech Z-5500 kullanıyorum, çok memnunum, almayı düşünen herkesede tavsiye ederim.

• bende z 5500 kullanıyorum ps3 ve film için gerçekten çok başarılı bence tek eksiği müzik dinlerken yeterince tiz ses alamamak bunun için bir çözüm arıyorum. Geçtiğimiz ay sony tweeter alıp sağ ve sol ön kolonlara ekledim ama pek tatmin edici olmadı ...
  • 300 lira civari ses sistemi arayan arkadaslar logitech z2300 e yonelebilirler oyunlar ve film icin cok guzel 5500 un biraz daha gucsuzu okadar icinden ayrica ps3 baglamak icin aparat cikiyo ben cok memnunum bu sistemden ama muzik dinlerken cok kafa sisiriyo o yuzden muzikte ae aego m sistemim var
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksideofthemoon

@zack06,

Arkadaşım çok teşekkür ederim. deneyeceğim. Zahmet verdim sana.

yok kardes ne zahmetı paylasmak guzeldır...ısıne yararsa ne mutlu bana
  • Z-5500 ile Winamp'te müzik dinlerken Enhancer kullanmak gerekiyor. Tizleri baya bir öne çıkarıyor. Çok başarılı bir plugin.
  • Z-5500 var ve winampta müzik dinliyorsan yazık
    Foobar2000 programı çok başarılı ve çok kaliteli ses verir
    Ayrıca foobar2000 ücretsiz
  • Tercih meselesi
  • Yine de bir denemeni tavsiye ederim eğer denemediysen.
    Denediysen sorun yok zaten
  • Denedim ama DTS mp3'leri çalamıyor arayüzü de pek tutmadım açıkçası, kompakt bir layout yok. Winamp, DTS'lerde sorunsuz çalışıyor. Enhancer ilavesiyle tizler de istenen seviyeye geliyor.
  • z-5500 rüya gibi yaa ama bulamıyorum hiç bir yerde gerçi büyük mağazalarda aradım henüz bu hafta sonu yeniden denicem bana yardımcı olabilir misiniz ankaradayım
    teşekkür ederim
  • Panasonic SC PT 465

DD,DTS çözüyor. Ben Z-5500 ı güzel bir ürün olmasına rağmen düşünmedim çünkü salonda tv ünitesi var. Ses kadar şekilede önem verdim. Çok üst seviye bir ürün değil belki ama şu an tv,ps3, WD HD hepsini güzel hallediyor. Aslında en güzeli sağlam bir receiver ve ona göre hoparlörler tabiki orası kesin. Oda olur inşallah bi ara..

• Mavi'deki kampanyayı takip et. Ankara'da ise Maltepe'deki Mavi'de bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: vatel

z-5500 rüya gibi yaa ama bulamıyorum hiç bir yerde gerçi büyük mağazalarda aradım henüz bu hafta sonu yeniden denicem bana yardımcı olabilir misiniz ankaradayım
    teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.