Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu başlığı açma nedenim, PS3 için kullanılan ses sistemlerini bir araya toplayıp yeni sistem alacak arkadaşlara yardımcı olmaktır.
    Bana sorarsanız var mı ses sistemin diye, yok!!!
    Ama güzel bir sistem almak istiyorum, bunun içinde bütün forumu dolaştım genelde konular z5500 üzerinde dönüyor ve daha sonrasında da konu tamamen dağılmış...

Burada sadece sistemin yazılması istiyorum ki, bir database oluşturup diğer arkadaşlar gelip baktığında rahatlıkla sistemleri karşılaştırabilsin...

Genel hatlarıyla ;
    1 - Markası ve modeli
    2 - Fiyatı
    3 - Mevcut Çıkışları ve kullandığınız çıkışlar
    4 - Avantajları
    5 - Devavantajları

Bu başlıkları isteklere göre çoğaltılabiliriz fakat lütfen yorumlarınızı PM olarak atınız...

Saygılar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben başlıyorum;
    Creative 4400 4+1 kullanıyorum. 88 TL 2005 fiyatı, şimdi daha ucuzdur herhalde. Avantajı güzel bas alıyorum. En büyük dezavantajı, ne olursa olsun stereo.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Ben başlıyorum;
    Creative 4400 4+1 kullanıyorum. 88 TL 2005 fiyatı, şimdi daha ucuzdur herhalde. Avantajı güzel bas alıyorum. En büyük dezavantajı, ne olursa olsun stereo.

bu ses sistemini monitördemi kullanıyosun yoksa tvye mi bağlı bendede aynısında varda nasıl bağlıycaz bunu ps3 e ?
  • yamaha rxv_661 7.1 av receiver optik bağlantı jbl northridge e30 (eylülde gelecek parçalar front=klipsch rf 62 center=klipsch rc52 subwoofer=klipsch rw10D)
    yamaha rxv661 av receiver=1600tl
    jbl e30=650tl
    klipsch rf62=1800tl
    klipsch rc52=735tl
    klipsch rw10d=1400tl
    avantajları=saf ses mükemmel savaş ortamı yaratan sesler.kristal berraklıkta tiz ve detaylı mid sesler ve ciğer söken basslar
    dezavantajlar=13 katlı bir binada yaşıyorum ve 4. ve 6. kattan azcık yüklendiğimde gelen şikayetler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermo88 -- 27 Mart 2009; 15:56:16 >

• 1.Logitech Z-5500

2. 840 tl http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=14584 WorldCARD için İndirim var her halde

3. Optik , Coaxial ,6 ch ( Optikten Xbox 360, Coaxial Pc Digital ses içn . 6c h pc )

4 . Z-5500 zamanında 600 650 tl civari iken parasının ötesinde bir ses sahipti ama şuan bende fiyatı yüksek , optik çıkış olması sistemin en büyük artısı , süper bir bass derinliğin olması , ama uyduları da çok güzel ama çokda başarılı değil.

5 .Devavantajları olarak bir şey sayamıyorum ama bass kabininin çok büyük olması yer bulma sorunu yaratıyor

Benim de sana tek tercihim Z-5500 olurdu ama fiyatı artık çok yükselmiş 800 tl den aşağıya yok .

Senin yapman gereken Z-5500 ucuzlamasını beklemek vede almak .

Z-5500 ün üstü artık HI-FI sistemlere girdiğinden Z-5500 multimedia olarak son sistemdir (bence) .

• Bende bir el atayım
    1-Logitech Z-5500
    2-500 TL ye ikinci el aldım.
    3-Optik çıkıştan PS3, Coax çıkıştan DVD player, Stereo çıkıştan LCD TV
    4-Avantajları a) PS3 ile uyumu güzel
    b) Hemen hemen tüm ses codeclerini çalıyor.
    5-Dezavantajı: Apartman ve Komşular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 27 Mart 2009; 15:57:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rigetti

quote:

Orjinalden alıntı: rds

Ben başlıyorum;

bu ses sistemini monitördemi kullanıyosun yoksa tvye mi bağlı bendede aynısında varda nasıl bağlıycaz bunu ps3 e ?

Ses çıkışını AV out yaparak kırmızı beyaz kablolardan alıyorum.
  • bu konuda bir forum sayfası açtığın için öncelikle seni tebrik ediyorum keşke böyle birşey açılsa diyenlerdenim çok iyi oldu kafana herhangi bir konu takılırsa ses konusunda üstadımdır her konuda yardımcı olurum
  • bende sony amfi var modelini tam hatırlamıyorum ama 7+1 destekli dts pro logic dolby destegi mevcut kolonlarımda denon frontlar buyuk 1,6 mt arkalar ufak
    aktif subboofer ı var

optik kablo kulanıyorum

fiyatı

amfiyi 700 tl ye almıstım

kolonlar 850 eu
  • Logitech X-540 kullanıyorum ben. 5+1 olmasına rağmen stereo bir sistem. Şubat 2008'de 169 TL'ye almıştım. Şu an 200 TL civarında :)
    Avantajı gerçekten çok iyi bass veriyor (Logitech zaten basslarıyla ünlüdür:) Ayrıca masada çok şık duruyor.
    Ses kaliteside bence oldukça tatmin edici.
    Memnunum ama imkanım olunca Z-5500 almayı düşünmüyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 28 Mart 2009; 9:36:51 >

• Pioneer rcs.515 6.1

eski fiyatı 1600 tl , şu an 850 tl.

cihazın subwooferında her türlü çıkış var 2 tane digital optic , coaxionel , stereo , vs...
    ben optik ile bağladım sesler inanılmaz .
    avantajı 6 surround hoparlörü ile daha iyi ses alabilirsin , küp hoparlör yer kaplamıyor.

dezavantajı bazıları ufak küp hoparlör sevmez , o sorunuda bir çift ayakla çözebilirsin .

www.digicom.com.tr
  • ben üniversitede oldugum için ses sistemi tasıyamıyorum zaten parmagım kırık ameliyatlı olsada tasıyamam o yüzden yaza kadar
    SONY MDR-DS1000 ile idare ediyorum

bu yaz basında z5500 alıcam bende..
  • SONY STR-DB795
    Dolby Digital EX, Dolby Pro-Logic 2 x
    DTS 96/24 DTS-ES 6.1 Discrete and DTS NEO
    100W x 7 power output
    7.1 channel amplifier
    5.1 Channel input
    SACD multi-channel input
    Supports Multichannel SACD (frequency range up to 100kHz)
    1-way Remote control supplied
    Built in RDS EON Tuner
    32 Bit DSP
    Digital Cinema Sound (Cinema Studio EX)

zamanında gayet başarılı bir cihazdı 4 yıldan beri kullanıyorum hala daha çok iyi 7 kanal ses alabiliyorum kz2 oynarken eski olmasına rağmen cihaz coşuyor . ileride bluray fiyatları düştüğünde yeni nesil hd receiverla değiştirmeyi düşünüyorum
    ps3 bağlantısını optik çıkış ile yapıyorum . kullandığım hoparlör setide Sony SA-VE556H/S 6+1
  • Ses sistemim=profilo tuplu tv ses sistemi 0+1
    Fiyatı=0 TL
    Ses girisi=yok cikisi stereo
    Bas =yok
    Tiz=yok
    Eksileri=sol hoparloru bozuldu sadece sagdan ses alabiliyorum
    attıları=su ana kadar hıc bır komsu sıkayet etmedi
  • sony sf2300 5+1 ses sistemi fiyatı 1100 civarı galiba 3 hdmi giriş 1 hdmi çıkış digiturk plus ve ps3 için kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

Pioneer rcs.515 6.1

cihazın subwooferında her türlü çıkış var 2 tane digital optic , coaxionel , stereo , vs...
    avantajı 6 surround hoparlörü ile daha iyi ses alabilirsin , küp hoparlör yer kaplamıyor.

dezavantajı bazıları ufak küp hoparlör sevmez , o sorunuda bir çift ayakla çözebilirsin .

www.digicom.com.tr

aynı sistem bende de var.
    kalite akıyor kolonlardan.

ama 6.1 değil, 5.1 olması lazım

tavsiye edilir

• Logitech Z-5500 kullanıyorum..

DTS, DD, THX, ProLogic ve ProLogicII destekli.. ve kendinden receiver'lı..

PS3 optik, PC koaksiyel bağlı.. bunun yanında digiturk stereo bağlı (ama pro-logic II ile çok keyifli oluyor).. fiyatlar üzerinde yazılmış çizilmiş zaten..

piyasadaki en iyi fiyat/performans ses sistemi ürünlerinden biri (belki de en iyisi).. komuşu problemin yoksa (benim gibi) çok eğlenceli oluyor film izlemek ve oyun oynamak.. safi müzik dinlemek için çok iyi olduğunu söyleyemem ama bence yeterli performansı var.. bununla birlikte bu sistemin bir multimedya sistemi olduğunu ve profesyonel ses sistemleri (bose gibi) ile kıyaslamamak gerektiği unutulmamalı.. çok net ses veriyor ki, kullandığım logitech'lerin ortak özelliği bu.. Z-5500 ise temiz ses vermesinin yanında normal bir apartman kullanıcısı için çok fazla temiz ses veriyor..
  • slm bende creativ 4400 4+1 ses sistemi var bunu ps3 e bağlamak istiyorum bazı arkadaşların dediği gibi kırmızı ve beyaz uçları ses sitemine taktım av scart kablo ile fakat ses alamadım bunun için ayrı bi dönüştürücü mü almamız gerekir bu dönüştürücünün adını tam olarak yazarmısınz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

Pioneer rcs.515 6.1

www.digicom.com.tr

aynı sistem bende de var.
    kalite akıyor kolonlardan.

ama 6.1 değil, 5.1 olması lazım

tavsiye edilir

hayır 6+1

2 center - 2 front - 2 surround - 1 subwoofer

• Şimdi Dostum Bak en iyisi Gerçekten güsel ses sistemi edinmek istiyorsan bunları uygula 1hafta araştırdım en iyisini buldum

1-Alacağın ürün kesinlikle Optik Girişli olucak!!!!!!!!!!!!!!!
    2-İyi Marka optik kablo alıcaksın ben Thomson kullanıyorum altın kaplama 20TL
    3-SONY MDR-DS1000 5+1 DOLBY DİJİTAL PROII SURROUND KULAKLIK 100-150tl arası (bunun kendine özel ufak bir anfisi var gelen sesi kendine göre çeviriyor site içersinde konuları var detaylı olarak
    4-Eğer dersenki ben dışarıda ses alıcam ben yine Elimde olan TRİDENT 5+1 var bu ürünüde yine SONY DS İLE BAĞLIYORUM zaten analog çıkış sağladığı için 5+1 den dijital ses alıyorum ama oyunlarda ve filmlerde kulaklık çok fark ediyor tavsiye yani

kUŞUNLAR SANKİ YANINDAN GEÇİOR BEN BÖLE TEMİZ NET SES DUYMADIM YANİ:)))

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.