Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG HT963SA

Bende Bu Sistemi Almayı Düşünüyorum Ama Hala Kararsızım Biraz...
  • Bende de Creative İnspire 5200 var

5.1 hoparlör Sistemi
    # PC Oyunları, Ev sineması , müzik için ideal
    # Toplam : 47W RMS (subwoofer 17W RMS, uydu : 5x 6W RMS )
    # Kablolu uzaktan kumanda ,ses ve bass kontrol ,kulaklık desteği
    # Dekodersiz Dolby Digital 5.1 Audio ses formatı desteği
    # EAX@
    # Ön ve arka analog bağlantı

Alalı 3-4 sene oldu 150 tl ye bimeks den almıstım vede cok memnunum
    PS3-DVD player a ve PC ye bagladım ıstedıgımden rahatca degısıklık kablo tak cıkar yapmadan ses alabılıyorum.PC ye reaktek hd audıo drıver yukleyınce ve ayarlayınca gayet de cok guzel ses verıyor
    suankı fıyatlarına baktım 125 tl ıle 170 tl arası degısık fıyatlarda satılıyor

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

• X230 ile Microlabın bitane 5+1 sistemi.

X230 la oynuyorum genelde(Logitech) 90 a mı ne almıştım, bassı falan çok iyi PC için kullanıyorum işime geliyor hemen konsollara bağlıyorum oynuyorum gayet iyi bi şekilde.
  • Logitech X-540 aldım geçen hafta ama salon için yeterli gelmedi Pc'ye bağladım bende..

Ps3 için önce z5500 düşünüyordum ama görüntüsü çok kaba ve Pc hoparlörü gibi duruyor-tabi bana göre diye ekleyim de isyan çıkmasın :)- o nedenle 'Sony HT-SF1300' almayı düşünüyorum..
  • CREATIVE I-TRIGUE 3400
    Minik canavar,çok memnunum.Gayet yeterli
  • amfi: sony str-db790 zamanının güzel anfilerinden.THX ve yeni çıkan HD sesler dışındaki her ses kodeğine sahip . 6.1 kanal desteği

hoparlörler: 6.1 kanal SONY SA-VE 556

tamamen film amaçlı bir sistem.bu sistemi zamanında biriktirdiğim paralarla 3500ytl ye toplamıştım.tabi içinde sony dvdplayer da var.
    optik kablo ile bağlı.
    artıları:filmde çok kaliteli güçlü basslar kristal netlikte surround deneyimi. oyunlarda da denedim.harika. NFSde vites atarken subwoofer coşturuyordu. ps3ü denemedim henüz.fakat ps2 bağlı

eksileri: müzik doyurucu değil HİFİ sistem olmadığı için doğal böyle olması.
    başka eksikler:odada yalıtım olmadığı için titreyen kitap ve kıyafet dolabı ,cam , kapı ne ararsan :( kirada olmasak öğrenci olmasam paraya kıyıp güzel bir işçilikle ses yalıtımı yaptırıcam.

ses sistemimi aldığım yıllarda evde lcd hayal bile değildi. HD olayı zaten yoktu.yeterliydi. şimdi ps3 ve w4000 fullhd alınınca ses sistemi DTS-HD lerin dolby true-HD lerin gerisinde kaldı. iş sahibi olunca artık DENON yada YAMAHA üst model AVR alıcam.subwoofer en az 600wattlık definitive reference cube subwooferlardan alıcam. center hoparlörü ve diğerlerini değiştirip yerine daha güçlü surround ön ve arka hoparlörden alıcam.

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Mart 2009; 22:45:10 >

• 1 - Z-5500
    2 - 420-430 arasi 2008 yili(yurtdisindan alinma)
    3 - Optic kullaniyorum
    4 - Korku oyunlarinda ki KORKU koca adam olduk yanlis basimza oynayamiyoz korku oyunu, hele hele pes09 oynarken sanki sahanin icersindesin, her gol yiyisinde ve atisinda farkli ve anlatilmaz duygular hissediyorsun, hele hele cimbomuma ozel tribun marslari eklemisim of of...
    5 - Transformers gibi sahane ses efektleri ile donatilmis bir filmi gaza gelip sesi birazcik daha acayim derseniz, komsunuzun kapiyi yumruklayacagindan emin ve METIN olabilirsiniz.
    5a- Mustakil eve tasinmayi dusundurur...
    Not: Zamaninda bir konu actim, ps3 icin ses sistemi topluyacagim diye, o zamanlar kafaya takmistim milyarlar dokup bir ses sistemi kuracagim diye, iyiki de kalkismamisim bu ise, ilk etapta koyinbiraderime aldik, e deneyince agzim acik kalinca da kendime aldim 5500 u! ve gayet memnunum ses efektlerinden ses efekt isimlerinden pek anlamam, ama film icinde bir helikopter gecinde sesin dolasmasi bana yeter! patlamada ev sallansin yeter( komsumuza kalp krizi gecirtecektik, yasli kadin nasilda kapiyi yumrukluyo evladim noluyo deprem mi dir nedir bu? )

EXTRA NOT: Vallahi komsu problemi olanlar sakin ama sakin bole islerle bulasmasin, benden demesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 28 Mart 2009; 2:26:17 >

• Bende Logitech Z-5500 kullanıyorum çok memnunum...

Ps3 ile uyumu ses kalitesi mekemmel , optik giriş mevcut, sadece müzik dinlerken analog girişleri kullanıyorum..

Alalı uzun zaman oldu 500 gibi bir fiyata almıştım..

Tüm arkadasların dedigi gibi tek eksi yönü benimde apartmanda oturmam
  • Ben Everest H5401 kullanıyorum gayette memnunum. Piyasadaki en ygun optik çıkışlı alet. 5+1 ses sitemi ve kendi decoderi içinde. Eksisi yok en azından 200 lira için :D
  • Bende Alesis 60w gitar amfimi kullanıyorum Fiyat yaklaşık olarak 800tl felan olmalı...
    Tabiki sesini tam açamıyorum çok etkileyici net sesi var ama yüksek seste sanırım sokak inleyebilir.
  • Z-5500 kullanıyorum.Çokta memnunum.
  • Z-5500, PS3 için fiyat/performans oranı en iyi seçimlerden biri, belki de en iyisi. Optik bağlantının ardından oyun ve Bluray film performansı mükemmel seviyede oluyor. 6 kademeli bass gerçekten de dayanılmaz. PS3'ü salonda konumlandırıyorsanız daha iyi çünkü ufak odada set tam performans sergileyemiyor. Eğer komşu sıkıntısı yoksa alınacak yegane müzik sistemi. Kampanyalar iyi takip edilirse 600 TL civarına çok rahat bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 28 Mart 2009; 19:10:17 >
  • Benim yavru da bu cok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur80 -- 29 Mart 2009; 14:25:49 >
  •  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

bilgisayar ile ps3 paralel olarak çalışıyor.Aynı anda ps3 den ses gelirken pcdende ses gelebiliyor yani.

Şimdilik memnunum
  • bu forumu bu kadar cok sevmemın sebeplerınden bırısı bana bır arkadasımızın z-5500 de ındırım oldugunu soylemesı ve ınanılmaz bır hızla gıdıp kampanyanın oldugu magazadan kalan son z-5500 i almamdan dolayıdır...508 ytl 6 taksıte almıstım 1 bucuk sene once yılbası kampanyasından..

gelelım gorus ve onerıye dostum kesınlıkle z-5500 al memnun kalacagından son derece emınım..mesela ben seti almadan once uncharted ı bıtırmıstım..bırde aldıktan sonra ses sıstemıne baglayarak oynadım 5 katı fark ettı...ınanılmaz keyıf aldım tavsıyem

Z-5500
  • Bu optik girişi olan ses sistemleri neden halen yaygınlaşmadı yav.
  • Arkadaşlar benim bir arkadşımda da z-5500 var ve muazzam bir sistem fakat ben bir şey sormak istiyorum salona şimdi şöle SONY DAVDZ660 ya da SONY DAV-DZ630 almak mı daha iyi olur yoksa z-5500 mı? teşekkür ederim
  • paran varsa git hiç onla bunla uğraşma jbl yamaha klipsch ye bak seni fazlsıyla tatmin eder paket setleride gözün görmez artık
  • dostum yok ya öle paralar vermem sonuçta oyun ağırlıklı olacak kullanım bu kadarına gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Ben Everest H5401 kullanıyorum gayette memnunum. Piyasadaki en ygun optik çıkışlı alet. 5+1 ses sitemi ve kendi decoderi içinde. Eksisi yok en azından 200 lira için :D

Aynen. 132 liraya Evkur'dan almıştım.
    Kumandası var. Uydular gayet iyi.
    Optik'le ps3'ten, coaxial'le pc'den, aux ile de xbox360'dan ses alıyorum.
    Kumandası ile bir tuşla girişler arasında geçiş yapıyorum.
    132 liraya bence bedava bu sistem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.