Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ses kesilme olayına hiç denk gelmedim.Ps3'te oyun,film,müzik olaylarında hiç gelmedi başıma.Bende ps3'e optikten bağlı olarak kullanıyorum.
  • Tritton ax pro kullanıyorum. Optikten Ps3 e bağlı ve aynı zamanda psn voice chat için kullanabiliyorum. Gayet memnunum, yurt dışından 160 dolara aldım. Apartmanda ses problemi olduğu için kulaklık kullanıyorum, ses problemim olmasaydı eğer z-5500 almak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Hocam ses kesilme olayına hiç denk gelmedim.Ps3'te oyun,film,müzik olaylarında hiç gelmedi başıma.Bende ps3'e optikten bağlı olarak kullanıyorum.

bende tv'ye optikten ve hdmi'dan bagli dogrudan ps3'e bagli degil. cunku digiturk ve dsmart receiverlari da kullaniyor ses sistemini. ondan mi diyorum acaba.
  • Ses sistemi : Pure Acoustics Slim Dream 5.1 Aktif Subwooferlı 460 TL (Online alışveriş yapılabilen bir sitenin sadece 50 adet ürünü %70 indirimli sattığı fiyattır)
    Amplifikatör: Sony Str-DG520 5.1 DTS/Dolby Digital Destekli 2 optik 1 coax girişi var 2in1out HDMI 540 TL
    PS3: 40 Gb Pal Fat
    LCD: Sony Bravia 40D3500
    TV: Digiturk Plus+ HD

HDMI ile TV-PS3 bağlantısı
    HDMI ile TV-Digiturk Plus+ bağlantısı
    Optik kablo ile PS3-Amplifikatör Bağlantısı
    Optik kablo ile Digiturk Plus+ Amplifikatör Bağlantısı

Sonuç: 1000 TL ye Surround ve Aktif Subwooferlı ses sistemi, hem de istediğim gibi amplifikatör ayrı ses sistemi ayrı bir düzen. Müstakil evde yüksek ses ile test yapabilme imkanı ;)
    Ses sistemine bu kadar para vermeyi mantıklı bulmayan arkadaşlara PS3 ün HD film izlemeye de yaradığını hatırlatır, oyun dışında 5.1 surround keyfi yaşanması gereken durumlar olduğunu söyleyebilirim.
    Hazır ses sistemlerine 700-900 tl civarında para harcamak yerine böyle bir sistem kurmayı tercih ettim. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirmaster -- 10 Aralık 2009; 2:53:29 >

• bendede z5500 var çok güzel bir sistem ama asla güzel hazırlanmış hifi setlerin yerini tutamaz, tabi aralarındaki fiyat farkı muazzam orası ayrı
  • şimdilik 2+1 idare ediyor
  • Genel hatlarıyla ;
    1 - Markası ve modeli : Z5500
    2 - Fiyatı : 999 TL Benim aldığım eski fiyat:690 TL
    3 - Mevcut Çıkışları ve kullandığınız çıkışlar :Optical-Coax-6channel yada (digital ses kartı ile)
    4 - Avantajları : Bence fiyat olarak sisteme göre çok iyi ve çok iyi ses kalitesine sahip... Yüksek sesi sevenler ve kaliteli ses isteyenler için bire bir....
    5 - Devavantajları : Voltajınızda inme çıkma varsa ve korumanız yoksa sigortası yanıyor ve degiştiriyorsunuz hayatı anlamayıp açmaya çalışırsanız tamamen yanıyor.. Arada sesi tanıyamadığı zaman kendini kapatıyor tekrar açıyorsunuz .

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

CREATIVE I-TRIGUE 3400
    Minik canavar,çok memnunum.Gayet yeterli

merhaba
    bende de aynı ses sizsteminden mevcut fakat ps3 ü tv ye hdım ile bağlayıp sesi de creative 3400
    den istiyorum bu mümkünmü?
    mümkünse nasıl lütfennn

• YAPILAN BİLİMSEL ARAŞTIRMALARA GÖRE

İYİ BİR 5 ARTI 1 SES SİSTEMİNİN

GÖRSEL ÖĞRELERE GÖRE

İNSANLARI DAHA ÇOK ETKİLEDİĞİ

GÖZLEMLENMİŞTİR
  •  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

Sony dz260 kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Logitech X-540 kullanıyorum ben. 5+1 olmasına rağmen stereo bir sistem. Şubat 2008'de 169 TL'ye almıştım. Şu an 200 TL civarında :)
    Avantajı gerçekten çok iyi bass veriyor (Logitech zaten basslarıyla ünlüdür:) Ayrıca masada çok şık duruyor.
    Ses kaliteside bence oldukça tatmin edici.
    Memnunum ama imkanım olunca Z-5500 almayı düşünmüyor değilim

Aynı sistemi kullanıyorum.. Ama sadece 2 tane kolonunu müzik setine bağladım o şekilde kullanıyorum.. Fişi kayıp olduğu için 5+1 olarak kullanamamaktayım maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky
    Şimdi Dostum Bak en iyisi Gerçekten güsel ses sistemi edinmek istiyorsan bunları uygula 1hafta araştırdım en iyisini buldum

1-Alacağın ürün kesinlikle Optik Girişli olucak!!!!!!!!!!!!!!!
    2-İyi Marka optik kablo alıcaksın ben Thomson kullanıyorum altın kaplama 20TL
    3-SONY MDR-DS1000 5+1 DOLBY DİJİTAL PROII SURROUND KULAKLIK 100-150tl arası (bunun kendine özel ufak bir anfisi var gelen sesi kendine göre çeviriyor site içersinde konuları var detaylı olarak
    4-Eğer dersenki ben dışarıda ses alıcam ben yine Elimde olan TRİDENT 5+1 var bu ürünüde yine SONY DS İLE BAĞLIYORUM zaten analog çıkış sağladığı için 5+1 den dijital ses alıyorum ama oyunlarda ve filmlerde kulaklık çok fark ediyor tavsiye yani

kUŞUNLAR SANKİ YANINDAN GEÇİOR BEN BÖLE TEMİZ NET SES DUYMADIM YANİ:)))

Optik kabloda altın kaplama olması neyi farkettiriyor? Zaten ışıkla iletmiyor mu veriyi ? Bende philips 1,5metre optik kablo kullanıyorum.30tl ye Darty'den aldım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

Logitech X-540 kullanıyorum ben. 5+1 olmasına rağmen stereo bir sistem. Şubat 2008'de 169 TL'ye almıştım. Şu an 200 TL civarında :)
    Avantajı gerçekten çok iyi bass veriyor (Logitech zaten basslarıyla ünlüdür:) Ayrıca masada çok şık duruyor.

Aynı sistemi kullanıyorum.. Ama sadece 2 tane kolonunu müzik setine bağladım o şekilde kullanıyorum.. Fişi kayıp olduğu için 5+1 olarak kullanamamaktayım maalesef..

X-540 dan çok memnundum ama Z-5500 e terfi ettim bende

• SONY DAV-DZ680, 715tlye satın aldım. 550 tlye 2. el z5500 almayı çok düşündüm fakat sonynin cazibesi galip geldi aynı zamanda anfisi ve dvd çaları mevcut. Henüz elime ulaşmadı yarın gelmesini bekliyorum daha detaylı yorum yazabilirim bundan sonra. Daha önce x540 vardı logitech, pc bağlantısıyla filmlerde gayet iyiydi ama dts için ve ps3te 5.1 ses almak için buna yöneldim.
  • PS3'te Sound Settings'den DTS isaretleyince cogu oyunda ses gelmiyor. Bu durumda DTS'in avantaji nedir arkadaslar ? Benim Ses sistemim Optik+HDMI ile TV'ye Bagli ama sesi optikten veriyor su an. Ben bi ayar yapmadim kendi oyle otomatikman ayarladi herhalde. PS3 de HDMI ile TV'ye bagli. Sesi HDMI'dan aliyor kendine yani. Dolby Channel 5.1 yapiyorum tum oyunlarda ses sistemini kullaniyor. DTS yapiyorum cogu oyunda ses gidiyor. Bunun sebebi nedir ?

Ayrica su yeni gelen TruSurround HD muhabbeti DTS'e gore cok mu ustun bir sey neyin nesidir beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

CREATIVE I-TRIGUE 3400
    Minik canavar,çok memnunum.Gayet yeterli

merhaba
    bende de aynı ses sizsteminden mevcut fakat ps3 ü tv ye hdım ile bağlayıp sesi de creative 3400
    den istiyorum bu mümkünmü?
    mümkünse nasıl lütfennn

Tasarımı çok güzel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

X-540 dan çok memnundum ama Z-5500 e terfi ettim bende

Ondan almak istiyorum aslında ama pahalı biraz.. Ama Dolby Digital olabiliyor Z5500 ile di mi?

• Bilgili arkadaslar Sizden yardim alabilir miyim lutfen Bir turlu cozemedigim bir sikintim var. Ses Sistemim Ps3 ile %100 uyumlu calismiyor. Biraz evvel ilk defa Dolby Channel 5.1 Sectigim icin Home Theater kendini Digital'e aldi ama bu sefer de sesin modunu degistiremedim oyle kaldi.

Samsung HT-TZ 215 ile DTS 5.1 Channel secenegini kullanmak istiyorum fakat baktigimda PL II ve LPCM modunda calisiyor su an. Dolby Channel 5.1 yaparsam da Digital'e geciyor oyle calisiyor. DTS hic goremiyorum yani. Lutfen yardim edin. Home Theater Optik ve HDMI ile TV'ye bagli. Tum diger receiverlar ve Ps3 HDMI ile sesi TV'den aliyor. Yani hepsi birden Home Theater'dan bu sekilde faydalaniyor.
  • selamlar, benim televizyonun arka panelinde de optical in girişi var, tv'yi daha çok ps3 amaçlı kullanıyorum, çok fazla pahalı olmayan ama anlayabildiğim kadarıyla dts'yi çözen bir ses sistemine ihtiyacım var gibi, önerilerinizi burdan veya pm olarak almam mümkün mü? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Sorulara cevap yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.