Şimdi Ara

PS3 için TV Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 için LCD ve Led TV tavsiyesi yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şu anda kullanmakta olduğum televizyon Samsung plazma 50" full hd 557 serisi diye geçen İstanbul bilişimden aldığım tv.

Fakat bu televizyonun özellikle pes 2011 deki performansından hiç memnun değilim.Topun hareketli olduğu zamanlarda ciddi takılmalar olmakta ve bu durum gözleri fena rahatsız etmekte.

Bütçem 3000-3500tl civarında ve 46" bir televizyon almayı düşünmekteyim.

Teşekkürler.

• Bu konuda bana yardımcı olabilecek veya fikir verecek kimse var mı acaba.tesekkurler.
  • Merhaba,

Samsung'ların yüksek görüntü kalitesi maalesef oyun amaçlı kullanan kişilerin en büyük problemi oluyor. Görüntü kalitesi ne kadar yükselirse o kadar görüntü işleniyor ve bu input lag sorununa yol açıyor sizin de dediğiniz gibi. Yani SD ve HD yayınları izleme sırasında çoook başarılı olan TV'ler oyunlarda Game Mode açık olsa bile aynı verimi yakalayamıyor.

Size 3D'li LED TV'leri önerebilirim oyun için. Bu forumda pek çok kişi olduk artık 3D TV'de oyun eğlencesinin tadına varmış olan. Benim kullandığım model LG 42LW4500. Input lag konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum bu TV ile. Eğer düşünürseniz 3D'li bir LED TV almayı tavsiye ederim 42 ya da 47''.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Merhaba,

Samsung'ların yüksek görüntü kalitesi maalesef oyun amaçlı kullanan kişilerin en büyük problemi oluyor. Görüntü kalitesi ne kadar yükselirse o kadar görüntü işleniyor ve bu input lag sorununa yol açıyor sizin de dediğiniz gibi. Yani SD ve HD yayınları izleme sırasında çoook başarılı olan TV'ler oyunlarda Game Mode açık olsa bile aynı verimi yakalayamıyor.

Size 3D'li LED TV'leri önerebilirim oyun için. Bu forumda pek çok kişi olduk artık 3D TV'de oyun eğlencesinin tadına varmış olan. Benim kullandığım model LG 42LW4500. Input lag konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum bu TV ile. Eğer düşünürseniz 3D'li bir LED TV almayı tavsiye ederim 42 ya da 47''.

seni bulduğum çok iyi oldu hocam 1-2 içinde LG LW4500 alcam ve genellikle ps3 ve xbox oynıycam bu inputlag sorunu kafamı kurcalıyordu ve bayadır araştırıyordum.

Sen hiç bir sorun yaşamıyorsun sanırım bu inputlag ile alakalı ? Birde online oynuyormusun hani single oynarken pek hissetmezsin ama online'da daha çok belli olur

• Her konuda yardımcı olurum hocam elimden geldiğince. Ben genellikle PC bağlantısı kuruyorum HDMI ile ama arada sırada PS3'de bağlıyorum TV'ye. LW4500 modelinde hiç input lag sıkıntısı yaşamadım ama ana konuda bir kullanıcı LW5500'de sadece online oynarken sıkıntı yaşadığını söylemişti.

Single playerda zaten dediğiniz gibi tek etken TV ve ona bağlanan konsol ya da PC ama online oyunda internet bağlantısından tutun da ıvıra zıvıra bir sürü etken var oyun performansını etkileyen siz de biliyorsunuz. Online olarak deneme amaçlı Assassin's Creed Brotherhood kurdum ve oynadım ancak hiçbir gecikme ve aksaklık yaşamadım bu oyunda.

Çok doğru bir model belirlemişsiniz oyun televizyonu için.
  • quote:

Merhaba,

samsung'un yüksek görüntü kalitesi mi Hocam bu olay samsung'un kabiliyetsizliğindendir.Bende pioneer marka plazma tv var sd ve hd yayında görüntü kailtesini hiç konuşmaya bile gerek yok.Oyun performansı da süper ne input lag ne de oyunlarda takılma vs.. yok.Bu arada oyun konsolu olarak ps3,xbox360 ve nintendo wii mevcut elimde.Samsung'ların oyun performansı çok kötü.

• @ jack_sparrow_82

Aynı fikirdeyim sizinle, Sd ve HD yayınlarda kalite olabilir ama Game Mode'da direkt çuvallıyor Samsung TV'ler. Ben TV'lerin performansını direkt oyun amaçlı değerlendiriyorum zaten çünkü oturup da tv yayınlarını izlemeyi tercih etmiyorum. Film ya da video izleyeceğim zamanlarda da elimdeki görüntünün yüksek kalitede olmasına dikkat ediyorum. Kaldı ki şu an evimde LG 42LW4500 kullanıyorum ve hem oyun, hem de tv performansından çok memnunum.

Zaten plasma deyince Pioneer ve Panasonic hocam. Bu ikisi dışında bakılmaz bile plasma tv'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 28 Haziran 2011; 14:29:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pioneer diyerek ağır bir giriş yaptın tabii eheh, pek bilinmez o buralarda. Adamları tamamen ayrı tutmak lazım.
    Şu an piyasada 3D TV istiyorsanız en iyi F/P ve uzun süre oynanabilirlik (FPR teknolojisi dolayısıyla) LG Cinema 3D TV serisinde. Dikkatli kullanacağınıza eminseniz plasma tercih edebilirsiniz.
    Bir de daha önce de yazmıştım farklı bir başlıkta; TFT LCD bilgisayar monitörü kullanıyorsanız hangi TV yi konsola bağlarsanız bağlayın sizi ilk defada memnun etmeyecektir. Hepimiz CRT TV lerden sonra LCD ye alışana kadar neler çekmiştik. Biraz da alışmaya bağlı yani bu durum. Online oyunlar apayrı bir konu, bu internet bağlantınızdan konsol/bilgisayar sisteminin stabilitesine, TV nin input lagından bağlandığınız ülkeye kadar birçok etkeni oluyor. Onu çok iyi tartmak gerek.
  • ya bana da 1.100 lira civarı bir tavsiye verseniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_50290168/tm.htm
  • Tavsiye için çok teşekkürler.Samsung plazmayı bundan 2 sene önce alırken bu konuya hiç dikkat etmemiştim.Fakat kullandıkça özellikle pes2011 ve bazı mkv filmlerin hızlı sahnelerinde veya çok yavaş bir şekilde sağa veya sola akan sahnelerinde bu takılmaların gözümü ciddi bir biçimde rahatsız ettiğini farkettim.Dolayısıyla vakti zamanında 3000tl vererek aldığım samsung plazma benim için tam bir fiyasko oldu.

Bu yüzden bu konuda bilgisi olan kişilerden destek alarak doğru tv ye ulaşmaya çalışıyorum.LG tavsiyen için tekrar teşekkürler.
  • Rica ederim, göze rahatsızlık vermeye başladığı anda soğuyor insan o kadar para verip, keyifle aldığı şeyden. Siz tavsiyeleri değerlendirin ama mutlaka bir de gidip yerinde test edin satın almayı düşündüğünüz TV'yi. Konsolunuzu alın yanınıza, denemek istiyorum deyin ve oynayın. En iyi kararı bu şekilde verebilirsiniz.
  • sn.dusty_ bu arada konu ile alakalı değil ama yazmadan duramadım imzan çok anlamlı '' Yaz Geldi... Onlar İçin Kapımızın Önüne Bir Kap Su, Bir Kap Yemek... '' keşke herkes böyle duyarlı olsa
  • Vestel 46 inch lcd al 6 aydır kullanıyorum son derece memnunum. 2004 den beri 32 inch Vestel kullandım.
  • Önerin için çok teşekkürler.Yanlış anlamanı istemem fakat Samsung ile yaşadığım bu problemi, vestelde de yaşamayacağım konusunda biraz şühelerim var.

Sony lcd veya led lerin PS3 pes 2011 performansı konusunda deneyimi olan var mı acaba?
  • quote:

@ jack_sparrow_82

Aynı fikirdeyim sizinle, Sd ve HD yayınlarda kalite olabilir ama Game Mode'da direkt çuvallıyor Samsung TV'ler. Ben TV'lerin performansını direkt oyun amaçlı değerlendiriyorum zaten çünkü oturup da tv yayınlarını izlemeyi tercih etmiyorum. Film ya da video izleyeceğim zamanlarda da elimdeki görüntünün yüksek kalitede olmasına dikkat ediyorum. Kaldı ki şu an evimde LG 42LW4500 kullanıyorum ve hem oyun, hem de tv performansından çok memnunum.

Zaten plasma deyince Pioneer ve Panasonic hocam. Bu ikisi dışında bakılmaz bile plasma tv'ye.

Haklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.