Şimdi Ara

Ps3 joistik yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ps3 kol icin dreksiyon aparati satılıyor bu urun ne ise yarar ps3 kolunun sensörleri araba yarışlarında kullanilabiliyormu acaba ?

• Evet kullanılıyor. DS3'yi takıyorsun o direksiyon aparatına çevire çevire oynuyorsun.^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: crinix16

Evet kullanılıyor. DS3'yi takıyorsun o direksiyon aparatına çevire çevire oynuyorsun.^^

Hocam nasıl oluyor peki ayarlarda falan görmedim ben hic yada hangi oyunda kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

Evet kullanılıyor. DS3'yi takıyorsun o direksiyon aparatına çevire çevire oynuyorsun.^^

Hocam nasıl oluyor peki ayarlarda falan görmedim ben hic yada hangi oyunda kullanılıyor

Her oyunda yok sanırım bu özellik. WipeOut oynuyorum ben onda var. GTA 4'te var, oyun ayarlarından kapayıp açabiliyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

Her oyunda yok sanırım bu özellik. WipeOut oynuyorum ben onda var. GTA 4'te var, oyun ayarlarından kapayıp açabiliyorsun.

Anladım hocam mesela gt5 de olmuyor sanırım olsa güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.