Şimdi Ara

PS3 kırmızı ışık hatası hard disk kurtulurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 40 gb. fat kasa kırmızı ışık hatamızı aldık 2,5 yıl kullandıktan sonra benim merakım şimdi yeni 320 gb. slim kasa aldım 40 gb. kasanın hard diskini takıp save dosyalarımı alabilirmiyim yada başka bir yolu varmı makinaya zarar verirmi?

• sarı ışık dışında birde kırmızı ışık hatasımı var ps3'te ?

bu arada geçmiş olsun dostum fat kasalar yavaş yavaş patlamaya başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: receptt

ps3 40 gb. fat kasa kırmızı ışık hatamızı aldık 2,5 yıl kullandıktan sonra benim merakım şimdi yeni 320 gb. slim kasa aldım 40 gb. kasanın hard diskini takıp save dosyalarımı alabilirmiyim yada başka bir yolu varmı makinaya zarar verirmi?

Öncelikle geçmiş olsun. 40gb HDD'deki veriler, bozulan cihazın pcksi (konsola özel id gibi bir şey) ile şifrelendiği için tamir ettirmeden, o verileri kurtaramazsın.
  • tamir ettirmen gerek dostum yoksa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

sarı ışık dışında birde kırmızı ışık hatasımı var ps3'te ?

bu arada geçmiş olsun dostum fat kasalar yavaş yavaş patlamaya başladı...

kırmızı dediği sarı ışık, tam sarı değil turuncu gibi ondan kırmızı demiştir.

Fat sahibiyim korku ile okuyorum bu konuları , sıra bende sanırım :(
  • bir 40 gb fat de bende var 1 ay kadar once sırt cantam ile arkadasa gıderken sırt cantamın askısı koptu ve ıcındekı 40gb fat ve laptop beton zemine dustu,konsolu cantaya dık koymustum.cantayı actıgımde konsolun dvd gırısının solundakı yukseklık kapagı yerınden fırlamıs,power dugmesının yere ılk carpan kosesi ıkıye ayrılmaya calısmıs idi.hemen kabloları baglayıp besmele cekerek power dugmesıne bastım ama guc geldıgını gosterır ne kırmızı ısık nede calıstıgını gosterır bır durum var.guc lambasının yandıgını goremeyınce kaynar sular basımdan asagı dokuldu sankı.hemen parmagımla on-off dugmesıne bastım yesıl ve mavi ısık yanmaya ve konsol calısmaya basladı,oyunu taktım calısıyor bıraz oynadım sorun yok,hemen psn e gırdım,hersey normal ama bazen oyunlarda donuyor(daha once yapmadıgı bır durum).
    Şu an konsolu actıgımda guc geldıgını gosterır kırmızı ısık ne basında,nede konsolu kapattıgımızda sonunda yanıyor.Çok sukur kucuk bır kaza ıle atlattık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.