Arkadaşlar günümüzde oyunlara hızlı bir şekilde Türkçe yamalar yapılıyor özellikle Oyunceviri.com bu işi mükemmel yapıyor. Benim merak ettiğim şey ise bu yamaları Ps3 e kurmak mümkün mü? Pcde Türkçe oynayabildiğimiz bir GTA V'ü Ps3 de de Türkçe oynamak mümkün mü?
Değil diye biliyorum.
maalesef böyle birşey mümkün değil fakat ps3 cephesindeki exclusive oyunların çoğu artık %100 Türkçe çıkıyor dublaj felan yama ya ne gerek var :)
Ne yazık ki hocam, keşke mümkün olsaydı..
benim merak ettigim bir sey var oyunçeviri ekibi sony ile anlaşsa yama ile ps3 oyunlari türkçe olamazmi ?
Sony zaten kendi oyunlarını artık Türkçe çıkartıyor. Başka oyun firmaları Sony'i ilgilendirmez.
hepsi deil ama birkaç ps3 oyunu oyunceviri ekibi çevrdi uncharted 2 mesela
Bende bu konuyu çok merak ediyorum. Elimde Dragon age orginis'in Türkçe yaması var. Acaba bunu ps3'deki oyuna aktarabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: seifer
Bende bu konuyu çok merak ediyorum. Elimde Dragon age orginis'in Türkçe yaması var. Acaba bunu ps3'deki oyuna aktarabilir miyim ?
Malesef aktaramazsin...
Malesef. Zaten artık birçok oyun Türkçesiyle çıkmaya başladı..
Birçok oyun Türkçe ama Türkçe olmayanlar daha fazla (Dragon age,Batman,Final Fantasy serileri gibi). Bazı Ps3 oyunlarının Türkçe yaması yapıldı(Silent Hill,GTA 4,Mortal Kombat,uncharted 2 gibi)
Neden hepsinin olmuyor ya da elimizdeki Türkçe yaması olan oyunların patch olmuyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme