Şimdi Ara

PS3, PS4 HANGİSİNİ ALMALIYIM GİRİN İÇERİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamla ps4 için konuşup anlaştım ikna etmesi zor oldu ama onunda kafasına yattı hoşuna gitti.

Babam diyor ki almışken en sağlamından en iyisinden alalım kullan bir kaç yıl dedi ps4 ü ama eğer istersen sana hemen ps3 alırım ama ps4 için 2 ay beklemen gerekiyor param gelecek dedi sizce beklemeye değer mi 2 ay ?bir de hangi oyunları almalıyım ama babamla da oynayabileceğim zevkli oyunlar önerir misiniz

• Ps4,Gta5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Ps4,Gta5.
    Tabiki de ps4

Multiplayer için Fifa 15 ve Battlefield 4 alırsın , yanına da story modlu oyunları alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

Tabiki de ps4

Multiplayer için Fifa 15 ve Battlefield 4 alırsın , yanına da story modlu oyunları alabilirsin.

Alıntıları Göster
    PSone tabi ki böyle soru mu olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

PSone tabi ki böyle soru mu olur?

Alıntıları Göster
    PS3 oyunlarını oynamadıysan PS3 almalısın.Zaten zaman ilerledikçe PS4'ün oyun yelpazeside genişler,PS3'ü satıp PS4'e geçiş yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ps4,Gta5.

@InCroyable
    pes mi sarar fifa mı bu maç oyununu bende pek becerikli değilim ama oynayabiliyorum babama da öğretsem sarar mı ? birde cod ghost mu iyi battlefield 4 mü gta v ne zamana çıkacak ps4 e

@PHO3N1X
    oynamadım ama babam diyor madem alacağız en iyisini alalım kullan bir kaç yıl onu alıp ta 1 yıl sonra değişmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Mahone

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ps4,Gta5.

@InCroyable
    pes mi sarar fifa mı bu maç oyununu bende pek becerikli değilim ama oynayabiliyorum babama da öğretsem sarar mı ? birde cod ghost mu iyi battlefield 4 mü gta v ne zamana çıkacak ps4 e

@PHO3N1X
    oynamadım ama babam diyor madem alacağız en iyisini alalım kullan bir kaç yıl onu alıp ta 1 yıl sonra değişmek istemiyorum
    up
  • piyasada ps4 oyunu mu var? 2 ay bkle ps4 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

piyasada ps4 oyunu mu var? 2 ay bkle ps4 al.
    Fanboylar gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Fanboylar gelmiş

Alıntıları Göster
    ps4 cod mu daha battlefield mi fifa mı pes mi
  • Alex Mahone kullanıcısına yanıt
    Mario
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Mario
  • ps4
  • Gta 5 ve TloU da çıkacak PS4'e. Ve geleceği olan bir konsol. PS3'e şu an oyun çıkıyor ama yakında hepten oyun da çıkmayacagı kesin bir şey. Almışken yenisini al.
    Ama ps3'ü olan şu an ps4 almayabilir. Uncharted gibi güzel oyunlar çıkana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Gta 5 ve TloU da çıkacak PS4'e. Ve geleceği olan bir konsol. PS3'e şu an oyun çıkıyor ama yakında hepten oyun da çıkmayacagı kesin bir şey. Almışken yenisini al.
    Ama ps3'ü olan şu an ps4 almayabilir. Uncharted gibi güzel oyunlar çıkana kadar.

gta 5 ne zamana çıkar bir ben bu 2 ayda bir miktar para biriktireceğim hangi oyunlar alınmalı
  • quote:

quote:

Gta 5 ve TloU da çıkacak PS4'e. Ve geleceği olan bir konsol. PS3'e şu an oyun çıkıyor ama yakında hepten oyun da çıkmayacagı kesin bir şey. Almışken yenisini al.

gta 5 ne zamana çıkar bir ben bu 2 ayda bir miktar para biriktireceğim hangi oyunlar alınmalı

Gta 5 bu yılın sonunda çıkacak. Last of Us da 30 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam.
    Benim ps3üm olmadığından last of us ' u oynayamamıştım onu alacağım kesin. Gta 5'i xboxta oynamıştım bir daha almaya gerek yok.
    Tlou ve gta 5'i kesin oyna.
    FPS seviyorsan CoD Advanced Warfare çıkacak yıl sonunda alırsın multiplayer bir oyununda olur elinde.
    Tabi oyunlar pahalı ama yapacak bir şey yok konsolun masrafı fazladır baya.
    Zaten bu üc oyun seni uzun bir süre götürür bana göre.

• quote:

quote:

quote:

Gta 5 bu yılın sonunda çıkacak. Last of Us da 30 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam.
    Benim ps3üm olmadığından last of us ' u oynayamamıştım onu alacağım kesin. Gta 5'i xboxta oynamıştım bir daha almaya gerek yok.
    FPS seviyorsan CoD Advanced Warfare çıkacak yıl sonunda alırsın multiplayer bir oyununda olur elinde.

teşekkürler hocam peki fifa pes oynayabiliyorum fakat iyi değilim arkadaşlarla babamla falan sarar mı yoksa boşa para mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam peki fifa pes oynayabiliyorum fakat iyi değilim arkadaşlarla babamla falan sarar mı yoksa boşa para mı ?

Fifayla pesi bilmiyorum yani arkadaşlarla sarar oynaması tabiki ama online ne durumda hiç bir fikrim yok.

• Youtube da videoları izle belki sana pes güzel gelirken ben fifa derim,araştır kendine yakın bulduğun oyunları oyna,exc oyunlar 1080p 60fps çıkınca 720p 30fps ps3 oyunlarına bakmazsın bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Youtube da videoları izle belki sana pes güzel gelirken ben fifa derim,araştır kendine yakın bulduğun oyunları oyna,exc oyunlar 1080p 60fps çıkınca 720p 30fps ps3 oyunlarına bakmazsın bile
    Cevap basit. Sony 3 yıl daha ps3 için destek vereceğini açıkladı.
    Ps3 : 3 yıl
    Ps4 : 8-10 yıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.