Şimdi Ara

Ps3'ü Bilgisayarın Monitörüne Bağlamak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi ps3 ü monitöre bağlamak istiyorum ancak monitörde hdmi girişi yok o yüzden ben ufak çaplı araştırmalar yaptım ve şu kabloyu buldum
    KABLO LİNKİ
    bunla ps3 uyumlu olurmu veya sizin önerileriniz nelerdir ?
    şimdiden teşekkürler

• Monitörün modeli nedir?
  • ViewSonic ve LG
  • Markasını değil, tam model ismini sormuştum.

Zira, PS3'ten görüntü alabilmeniz için, monitörün HDCP destekli olması gerekiyor (orijinal kullanılacaksa tabi).
    Ayrıca, ekran oranı 16:10'sa, görüntüde basıklaşma olacaktır. PS3 sadece 16:9'da düzgün görüntü veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Ocak 2014; 19:54:29 >
  • hdcp uyumluymuş ama linkini verdiğim kablo olurmu ? Bu arada wiewsonic va2212 ve LG w2243s
  • Kablo olur. Monitörler de HDCP ve 16:9. Problem yok.

Edit: LG olanda ne HDCP ne de DVI var. Onu unutun, TVbox falan lazım görüntü almanız için.

Viewsonic'te problem çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Ocak 2014; 20:05:27 >
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG monitör için bilgi ekledim. Gözünüzden kaçmasın.
  • HDPC falan yalan arkadaşım bu konuya bakmanı öneririm aynı motinör bende de var (bu konudaki kespır marka) tek bir cihazla VGA monitöre bağlanabiliyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_80416890/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 25 Ocak 2014; 21:39:28 >
  • HDCP olmadığı için o çeviriciyi alması gerekiyor zaten. Yazdık yukarda.

Öyle şeylere para vermek yerine düzgün bir monitör alıp geçeceksin..
  • Pardon yazdıklarının sadece bir kısmını okuduğum için dikkat edemedim

Ancak bence yeni monitör almaktansa bunu alıp kullanmak daha mantıklı tabi eğer parası varsa dediğiniz gibi monitör alması daha sağlıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 25 Ocak 2014; 22:47:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.