Bana göre en büyük dezavantajı HDCP'li LCD nin şart olması,VGA (D-SUB) dan bağlanılamaması ve 1080P desteğinden birçok insanın yararlanamaması, ben böyle düşünüyorum.
1920x1080p de Oblivion oynamak isterdim, ama 720P de kalacağız herhalde.
Tek dezavantajı oyunlarının geç çıkması.
Bence günümüz teknolojisine Ps3 hazır değil en az 2 yıl sonrasının ürünü olmalıydı
bence dezavantajı yok; sony yetkililerinin hataları var
yok!ne olabilir ki adamlar 3 yıl sonra ki teknolojiyi şimdi paylasıyor bu sebeplede kullanıcılar afallıyor sadece biraz sabır o kadar!!!
Geç çıkan oyunlar hala oturmamış online pahalı sistem
şuana kadar ps3 aldırmaya değecek en az bir oyunu çıkmalıydı
ps3 kontroller (titreşim olmaması ,gamebad tarzı ps1 den beri aynı )
Evet playstationın hatası yok Sonynin playstationda yaptığı hatalar var fiyat ve oyun gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: Bomb_X
Bana göre en büyük dezavantajı HDCP'li LCD nin şart olması,VGA (D-SUB) dan bağlanılamaması ve 1080P desteğinden birçok insanın yararlanamaması, ben böyle düşünüyorum.
aslında buna dezavantaj denemez bence, bu aynı ferrari alıp çok benzin yakıyo demeye benziyo
quote:
Orjinalden alıntı: power512
quote:
Orjinalden alıntı: Bomb_X
aslında buna dezavantaj denemez bence, bu aynı ferrari alıp çok benzin yakıyo demeye benziyo
Niyeki, PS3 ile sony evrensel bir konsol için bu kadar uğrşatıktan sonra, 1920x1080 desteği olan her görüntü cihazında çalışabilmeliydi. En azından sadece oyunlar çalışabilmeli idi.
Yok çok yakmıyor, Normal ,480p, Kurşunsuz 720P, Uçak Yakıtı koydukmu o zaman 1080P oluyor 1080p paneller çok ama çok pahalı. Oblivion mesela Hem XBOX da hem PS3 te çıkıyor.
Xbox 720p PS3 1080P veriyor. Ama ben 720P de oynayacağım, bu işte çok büyük dezavantaj tabi bana göre.
Xbox360 da 1080p veriyor. Virtua Tennis 1080p mesela. Gerçek 1080p scale mıcale değil.
Ps3'ün dezavantajı Fiyatı + Oyunları fazla yok. Olanlar da geç çıkacaklar.
Playstation Arap atı gibi olacak geç açılacak biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: sos05
evet haklısın ama; o açılana kadar xbox720 çıkartmasın microsoft 32 çekirdekli r800 tabanlı bir sistem o zaman sony hamamdan çıkamaz gibime geliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta
quote:
evet haklısın ama; o açılana kadar xbox720 çıkartmasın microsoft 32 çekirdekli r800 tabanlı bir sistem o zaman sony hamamdan çıkamaz gibime geliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta
quote:
Yok 1 sene içinde açılır.
bence en buyuk demeyim cunku bu benim icin buyuk bir devavantaj: makinenin bayagi buyuk olmasi, yolculuk sirasinda tasimak zor olacaktir benim icin.
Xbox'a da takoz, büyük diyorlardı Xbox360ı küçülttüler.. Keşke küçültmeselermiş. Konsolun büyüklüğüne fazla aldırmayın gerçi sen taşımaktan falan bahsediyorsun eh senin için tabi dezavantaj.
xboxın adaptörü büyük, ağır ve dışarıda.Ps3ün içinde enazından adaptörü.
öle bi konuşuyosunuz ki sanki tv niz full hd olmayınca makina çalışmıyomuş gibi, tekrar söylüyorum hd tv nizin olması sizin için bi artıdır gereklilik değil,isteyen 37 ekran tv de bile kullanır makinayı ben taktım gayette iyiydi grafikler (takılmayın bence bu kadar bu hd olayına)
bence dezavantaji MGS4 GT5 titresim(sixaxis ile birlikte gelmiyor) ve kopya oyunlarin olmayisi yoksa hemen alirdim ilk ciktigi gun
quote:
Orjinalden alıntı: teamgsi
bence dezavantaji MGS4 GT5 titresim(sixaxis ile birlikte gelmiyor) ve kopya oyunlarin olmayisi yoksa hemen alirdim ilk ciktigi gun
dün çıkması lazımdı ama sanırım ertelediler ( playstation oldu artık WaitStation)