Şimdi Ara

ps3 ün hard disk ini değişip ücretli oyunları baska bir ps3 e atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bn ve arkadasımda ps3 var. ikiside 60 gb onda warhawk tekken vs. ücretli oyunlar var ama bnde yok.
    hard diskleri değişsek veya arkadaşımın ps3 üne başka bir laptop hard disk i takıp tekrar oyunları indirsek ve o hard disk i bnm ps3 e taksak herhangi bir sorun yasanırmı? vea benim ps3 bu oyunları çalıştırırmı psn acount sorunu yaparmı.
    artık cins oldum bi türlü alışverişi beceremedim şu psnlerden...
    mesela arkadasımın acount uyla bnm ps3 e oyunları indirsem sorun oluyordu sanırım?
    bu şekilde piyasaya bilmemkaç oyunlu ps3 hard diski diye yeni ürünler çıkarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlo -- 14 Ocak 2008; 15:02:52 >

• yokmu kimse en azından yorum belirtin...?
  • Dostum mesele hesap ile ilgili, oyunları hangi hesap ile indirmişsen o hesap ile ps3'e giriş yaptın mı başka ps3'te olsa tekrardan indirebiliyorsun bir yere kaybolmuyorlar. Dediğin şekilde başka bir hesaba aktaramazsınız.
  • indirildiğinini biliyorum psn den oqe onda sorun yok...
    hdd değiştirerek olmaz diyorsun yane oqe..
  • Ben bu kelimeleri bilmediğim için cevap yazamıyorum. Türkçe karşılıkları varsa yazar mısın?
    quote:

bn
    bnde
    bnm
    vea
    oqe
  • Bu konuda herhangi bir denemem olmadı ama aklıma şu takıldı, ps3 üzerindeki hdd pc'ye bağlanarak acronis true image türü yazılımlarla klonlanabilir mi acaba?
  • sen kendi ps3 ünde arkadasinin acc ile giris yap tekrar oyunu indir bu kadar basit. Neden zor olan yolu seciyorsun harddisk sokmek gibi??
  • online da sorun oluyordu sanırım mesela warhawk.
  • Arkadaşının psn hesabıyla oyunları indirebilirsin ancak hesaba ait PS3 de önce sistemin deactivate edilmesi gerekiyor.Aynı anda 2 makinada oynanmıyor.1. makina kullancağı zaman 2. nin deactivate etmesi gerekiyor.
    Oyunu 5 farklı makinaya kurabiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h.u.s©

sen kendi ps3 ünde arkadasinin acc ile giris yap tekrar oyunu indir bu kadar basit. Neden zor olan yolu seciyorsun harddisk sokmek gibi??

İyi ama o oyunları oynayabilmek için devamlı o accountdan giriş yapması gerekecek, kendi hesabıyla hdd'sinde göremeyecek o oyunları.

zlo kardeşim evet hdd değiştirerek bir yere varamazsın, oyunların satın alındığı hesapla giriş yapman şart.
  • teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.