Bildirim
Ps3'ün hardiski değiştiricem Bu Hardisk Uyumlu mudur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben desteklemez diye biliyorum. -
ps3 un 12 gb lik bellegi var ama icinde harddisk yok yani harddisk yeri bos yani o hdd yi takabilirsin 2.5" oldugu surece her hdd yi takabiliyorsun diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 10 Ağustos 2013; 14:40:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyumlu
içindeki hardisk değişmiyor mu?http://forum.donanimhaber.com/m_30069648/tm.htm gördüm ve youtube'da videolaru var 12gb hardisk değiştirme felan -
Yanlış alaşılmasın usb'den bağlamıcam. İçine Hardiski Yerleştiricem Uyumlumudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: omer9088
Yanlış alaşılmasın usb'den bağlamıcam. İçine Hardiski Yerleştiricem Uyumlumudur?
hocam aynı hardısk bende var uyumlu takır takır calısıyorda ıcın rahat olsun -
Yanlış bilgiler vermeyelim arkadaşa 2,5 " ve 5400 rpm olan bütün notebook hard disc kerini destekler ps3
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerInGame
Yanlış bilgiler vermeyelim arkadaşa 2,5 " ve 5400 rpm olan bütün notebook hard disc kerini destekler ps3
Yardımlarınız için sağolun. tavsiyeleriniz doğrultsunda aldım. Uyum Sağlamaktadır. Sorunsuz Çalışmaktadır.
C -
birisi 1 tb ps3 icin hdd onerebilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: speederly
birisi 1 tb ps3 icin hdd onerebilir mi?
Kardeş Pc bölümünde hdd kısmına bir göz at, orada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin ama önerim seagate olur, birde 32 mb ön bellek olursa daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X