Şimdi Ara

Ps3'ün hardiski değiştiricem Bu Hardisk Uyumlu mudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA 2.5"- SATA - 500GB - 5400RPM - 8Mb NOTEBOOK DAHİLİ HARD DİSK
    Form Faktör 2.5"
    Model MQ01ABD050
    Bağlantı Arabirimi SATA
    Devir Hızı 5400 RPM
    Kapasite 500 GB
    Ön Bellek 8 MB

Bu hardiski Plastaion 3 12gb hardiski ile değiştiricem. Uyum Sağlar mı Yardımcı olur musunuz?

• Ben desteklemez diye biliyorum.
  • ps3 un 12 gb lik bellegi var ama icinde harddisk yok yani harddisk yeri bos yani o hdd yi takabilirsin 2.5" oldugu surece her hdd yi takabiliyorsun diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 10 Ağustos 2013; 14:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu

• içindeki hardisk değişmiyor mu?http://forum.donanimhaber.com/m_30069648/tm.htm gördüm ve youtube'da videolaru var 12gb hardisk değiştirme felan
  • Yanlış alaşılmasın usb'den bağlamıcam. İçine Hardiski Yerleştiricem Uyumlumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer9088

Yanlış alaşılmasın usb'den bağlamıcam. İçine Hardiski Yerleştiricem Uyumlumudur?

hocam aynı hardısk bende var uyumlu takır takır calısıyorda ıcın rahat olsun
  • Yanlış bilgiler vermeyelim arkadaşa 2,5 " ve 5400 rpm olan bütün notebook hard disc kerini destekler ps3

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerInGame

Yanlış bilgiler vermeyelim arkadaşa 2,5 " ve 5400 rpm olan bütün notebook hard disc kerini destekler ps3

Yardımlarınız için sağolun. tavsiyeleriniz doğrultsunda aldım. Uyum Sağlamaktadır. Sorunsuz Çalışmaktadır.
    C
  • birisi 1 tb ps3 icin hdd onerebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

birisi 1 tb ps3 icin hdd onerebilir mi?

Kardeş Pc bölümünde hdd kısmına bir göz at, orada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin ama önerim seagate olur, birde 32 mb ön bellek olursa daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.