Bildirim
ps3 update problemi !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
konu hakkında forumda birkaçşey buldum ama problem çözülmedi ??
yokmu yardım edebilecek kimse ? -
anladığım kadarıyla JB'li PS3'ün var. ve oyunları diski çıkrıp o şekilde attın ?
update dosyasını biyerden bul, fat32 flashdiske ps3/update diye klasör açıp içne at. bu şekilde görmesi lazım ama yine de jb li mi değil mi ona göre değişir.
sorumluluk ta kabul etmem -
yok jb li değil dediğiniz şekilde format atsam düzelirmi acaba ??
varsa elinizde bana versiyon link verirmisiniz ? -
Versiyon 3.56:
Versiyon 3.56 -
Fat32 olduguna emin ol hdd nin. Bir de ps3/update klasoru icine attigina emin ol indirdigin pup dosyasini. -
dediğiniz gibi yaptığım zaman
the data is corrupted (8002f225) hatası veriyo nedendir acaba ? -
arkadaşlar benim problemim vidyoda kinin aynısıdır bu durumu nasıl çözeri< hata bulamadım bi çözüm
http://www.youtube.com/watch?v=hdxfq-cC-mc&feature=player_embedded -
data bozuk diyor, update dosyasını yeniden indir flasha kopyaladıktan sınra da flashdiski güvenli kaldır'ı seçerek çıkar.
+ olarak senin sorun sanırım şununla alakalı
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Sony ye toplu dava
3.56 güvenlik update i ile bazı sorunlar oldu. Dükkandan 40GB lık ps3 aldınız ve gittiniz buna büyük bir notebook HDD si taktınız. Sonrasında bu 3.56 yı yaptıgınızda HDD niz kullanılmaz hale geliyor ve içindeki sistem dataları corrupted olduğu için sisteminiz açılmayabiliyordu. Sony 3.56 V2 yi çıkardı ama önceki orjinal HDD elinizde yoksa, onu başka iş için kullandıysanız, geçmiş olsun. Yapabileceğiniz birşey yok...
Bu yüzden millet toplanıp dava açmaya karar vermiş
Bundan etkilenenler epey fazla
http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Support-Help-Advice/System-Update-3-56-Data-Corrupted-after-Swap-HDD/td-p/12309619
Buda haberin orjinal yeri
http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Support-Help-Advice/System-Update-3-56-Data-Corrupted-after-Swap-HDD/m-p/12391370#M17182
Sony muhtemelen 3.55 le birşey yapamayacağı için alelacele 3.56 çıkardı ondada milletin sistemlere yüklediği trojan benzeri bir uygulama ile cortlattı. Çünkü 3.56 ile sizin PS3 e erişip içinde istediği kodu çalıştırabilir durumda. Kısacası evdeki network sony ye açık diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 12 Şubat 2011; 15:18:04 >
-
yani hocam bu problemin çözümü yok mu tam anlayamadım baya şikayetçi olan var
garantiye versek yinede olmaz mı ? -
Eski harddiski yenisiyle değiştirmeye kalkınca maalesef benim de başıma aynı olay geldi.
ps3 update dosyasına bozuk diyor." The data is corrupted.(8002f225)"
Herhalde burada çözümü yazıyor.
WE FOUND THE FIX FOR UPDATE 3.56 V1 And V2i know How to fix Ps3 Update 3.56
1.) put your old HDD in update that to the latest update by click system update then hit via internet
2.) now get the update from the ps3 web site put that on a usb
3.) put your new drive in that has no ps3 FW on it put your usb in follow the instructions on the screen
4.) boom the update should work after that the XMB should start go to update again and click update via internet why do update again is because sony did not put this up date for V2 3.56 on the web site
Why you have to do all of this is because sony never upload 3.56 V2 on their web site
If you formated the old drive go to friends house update his drive then back it up
next put in your HDD his PS3 then do steps 1-4 go home put your drive in the PS3 boot screen will load formate the drive then do steps 2-4
And THAT'S IT
A Thanks to Billeyjbob5000 And war-lord-2112
Biri tam olarak çevirirse makbule geçer
-
Kardeş başka birinin ps3 üne takıp format atman ve son versiyonu yüklemen lazım bu arada taktığın ps3 de kesinlikle OFW 3.56 2v olmalı yoksa aynı problem onun ps3ünde de oluşur yani sıralama şu şekilde
1.Önce internetten 3.56v2 yi indir ve bir flashın içine PS3/UPDATE diye bir klasör aç ve içine at
2.Arkadaşının ps3 üne 3.56v2 yükle
3.Sonra arkadaşının ps3ünün hdd sini çıkar ve seninkini tak
4.Flashı tekrar tak ve otomatik olarak yükler
5.Artık senin hddyi kendi ps3 ünde kullanabilirsin tabi ilk taktığında versiyon yüklemeni tekrar ister sen flashı onada tak ve versiyonu yükle
Artık 2nizinde ps3 kullanılabilir duruma gelmiş demektir bu arada ufak bir uyarı arkadaşın dosyalarını yedeklerse iyi olur yanlışlıkla silinmesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X