Merhaba arkadaşlar. PS4 1TB almaya heveslendim. Yakın zamanda alanınız var mı? Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum, daha güvenilir geliyor (7200 TL). N11 biraz daha ucuz. Siz neresini önerirsiniz veya bu siteler güvenli mi? Fiyatlar sizce iyi mi? Birde kötü zamanda bunları düşünüyormuşum gibi hissediyorum birazda. Başka bir zaman mı alsam? :/. |
PS4 Alınır mı: 2023 ve Sonrasında Bir İnceleme
PS4 Alınır mı 2023'te?
PS4, ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen güçlü bir oyun konsoludur. Yıllar geçmesine rağmen, oyuncular arasında hala popülerliğini korumaktadır. 2023 yılında PS4 almak, çeşitli faktörleri göz önünde bulundurarak değerlendirilmelidir.
Artıları:
- Geniş Oyun Kataloğu: PS4, The Last of Us Part II, God of War ve Spider-Man gibi çok sayıda ödüllü ve beğenilen oyun sunar.
- Uygun Fiyat: PS4 Slim ve PS4 Pro modelleri, daha yeni konsollara göre daha uygun fiyatlı seçeneklerdir.
- Geriye Dönük Uyumluluk: PS4, PS1, PS2 ve PS3 oyunlarının çoğunu geriye dönük olarak oynatma özelliği sunar.
Eksileri:
- Daha Yeni Nesil Konsol: PS5 gibi daha yeni nesil konsollar, daha iyi grafikler, daha hızlı yükleme süreleri ve özel özellikler sunar.
- Eski Donanım: PS4, daha yeni konsollara göre daha eski bir donanıma sahiptir ve bazı son oyunlarda performans sorunları yaşayabilir.
- Online Oynanabilirlik: PS Plus üyeliği, PlayStation Network'teki çok oyunculu oyunlar için gereklidir.
Sonuç
PS4, geniş oyun kataloğu, uygun fiyatı ve geriye dönük uyumluluğu nedeniyle hala alınmaya değer bir konsoldur. Ancak daha iyi grafikler ve daha hızlı performans istiyorsanız, PS5'e geçmeyi düşünebilirsiniz. PS4 Slim daha uygun fiyatlı bir seçenekken, PS4 Pro daha iyi performans sunar. Nihai karar, bütçenize ve oyun ihtiyaçlarınıza bağlıdır.