Şimdi Ara

PS4 Alırken Neye Dikkat Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 alacağım ama ilk defa konsol alacağım için hiç bir bilgim yok.
    - 500GB olanı mı almak gerekiyor
    - Teknosa'da adam kampanya var dedi. ps4 + bloodborne(ps4 kutusu içinde değil) =1499 TL sanırım kendileri yükleyecek
    - PS4 bloodborne kutulu ise 1649TL

Şimdi böyle düşününce 1499 daha mantıklı geliyor ama aradaki fark ne olacak? bana CD vermicekler sanırım. Vermezlerse ne kaybederim? bilgilendirir misiniz?

• CD verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fe2 kullanıcısına yanıt
    psn hesabına yükleyecekler orada kalacak . Kutulu alman senin için daha iyi olur ileride takas edip başka oyun alabilirsin veya satabilirsin kutulu bir şekilde

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-168645044?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 bu linkte %5 indirim + world card a 100 tl puan hediye ile 1029 liraya geliyor ama garanti olayı güvenilir mi emin değilim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Shizuo Heiwajima

psn hesabına yükleyecekler orada kalacak . Kutulu alman senin için daha iyi olur ileride takas edip başka oyun alabilirsin veya satabilirsin kutulu bir şekilde

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-168645044?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 bu linkte %5 indirim + world card a 100 tl puan hediye ile 1029 liraya geliyor ama garanti olayı güvenilir mi emin değilim .

Sony garantili al diyecegim ama arada 400-500 lira var

• Sony eurasia garantili almayı düşünüyorum arkadaşlar. ayrıca internetten almaya sıcak bakmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe2

Sony eurasia garantili almayı düşünüyorum arkadaşlar. ayrıca internetten almaya sıcak bakmıyorum

İyi yaparsınız hocam

• Sony garantili al.Oyunsuz aldım ben.Oyunları ikinci el ya da dijital olarak alırsan daha uygun olur.
  • psn kardeşlik olayında, diğelim ben şifremi ikinci bir kişiye verdim ve o oynadı. sonra iptal edip başka kişiye verebiliyor muyum? yoksa toplamda en fazla sadece 2 kişi mi oynayabiliyor?
  • N11 den alabilirsin konsola özel 100 tl indirim 100 tl bonus gibi kampayalar oluyor ben 2 tane aldım sorun yok boşa o kadar para vermeye değmez ps4 heryerde ps4 sony garantisi heryerde aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.