Şimdi Ara

PS4 baska hesaptan dıger hesaptakı oyunu oynama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, simdi ben bir arkadasa gta v indirmesi icin kendi psn hesabimi verdim o da kendi hesabini verdi bende oyun indirdim. Simdi onun bana verdigi hesap kendisinin amerika adresli hesap oyunu o hesap uzerinden satin almis. Fakat simdi benim sorunum su ki o bana sadece satin aldigi hesabi verdi ben ise ona kendimin tek psn hesabimi veedim. Simdi onun oyunu oynayabilmesi icin benim buradan ana cihazi deaktif etmem gerekiyor ki oda oynayabilsin. Her neyse ben simdi ps plus almak istiyorum fakat simdi ps plus i alinca o da faydalanacak yani anlayacaginiz ben sadece kendim ve abilerimin faydalanmasini istiyorum. Simdi benim baska bir hesap acipta o arkadasimin gta v i o hesap uzerinden oynama sansi var mi? Umarim anlatabilmisimdir. Simdiden ilginize tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baska hesap acip o hesabi ana hesap yaparsaniz ve plusi o hesaptan alirsaniz, diger hesaplar plustan kaynaklanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilgine tesekkur ederim. peki yan hesap acma gibi birsey yok mu? Cunku butun kupalar hersey bu hesapta arkadas listesi vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtshn -- 19 Aralık 2014; 0:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.