Şimdi Ara

PS4 hdmi Kablo Hakkında Problem !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar elimde 2010 yılında aldığım altın uçlu bir kablo var 30 lira gibi bir rakama alınmıştı. Ps4 ü onunla kullanıyordum lakin oyun oynarken fps düşüşü gibi kasılmalar oluyordu. Ps4 ün kendi kablosunu taktığım zaman da o fps düşüşleri gitti fakat görüntü kalitesi azaldı. Gözle görülür bir görüntü kalite farkı var yani altın uçlu olanda daha güzel görsel kalite alıyorum fakat fps düşüşleri yaşıyorum. Sizce piyasada bulunan iyi sayılacak hdmi kablolardan alsam sorunum hallolur mu ? far cry 4, bf 4, fifa 15 bu oyunlarda denedim hepsinde ps4 ten çıkan hdmi kablonun görüntü kalitesi daha kötü fakat kasma yok.

• Altın uçlu hdmi kablolar daha iyi görüntü vermez dostum, sadece paslanmaya vb. karşı dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Yani normalde ps4 kablo ile altın uçlu kablonun görüntü bakımından bir fark vermemesi lazım çünkü bu kablolar digital veri taşıyorlar, analog değil. Ps4 kablosu kötü görüntü veriyor dersen uçlarına falan bir bak aşınma olmuş olabilir.
  • Kablo sıfır hocam totalde 10 kere falan kullanıldı. Arkadaşımın ps4 ünde de aynı sonucu alıyoruz. Ayrı kablo ayrı ps4 aynı sonuç. Sizin gibi fark olmaz diyenler var ama gözüme mi inanayim yoksa dijital veri lafına mı :D fark var işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan0003

Kablo sıfır hocam totalde 10 kere falan kullanıldı. Arkadaşımın ps4 ünde de aynı sonucu alıyoruz. Ayrı kablo ayrı ps4 aynı sonuç. Sizin gibi fark olmaz diyenler var ama gözüme mi inanayim yoksa dijital veri lafına mı :D fark var işte.

farklı tv'lerden bakıyosanız o da sizi yanıltmış olabilir hocam.
  • Aynı tv hocam hersey aynı.

• Gördüğünüze inanmanız normal hocam ama bizde bilmeden konuşmuyoruz emin olun :) ben kendim ps4 ün içinden çıkan kabloyu kullanıyorum bir fark göremiyorum, ilginç bir durum gerçekten bir yerde bariz bir sıkıntı var ama bilemiyorum. Farklı bir tv de ya da monitörde deneme şansınız varsa bir de öyle bakın isterseniz. Yine de içiniz rahat edecekse gidin altın uçlu yeni bir kablo alın sıkıntı olmayacaktır.
  • batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    5 yıl önceki kablodan bahsediyorsun.bende 10 yıl önce philipsin 50 liraya altın uçlu hdmı kablsounu almıştım.şuan çöpte.. şimdi 30 liraya da sözde altın uçlu var 100 liraya da altın uçlu var.. tahminimce gerçek altın uçlu olmadığı için oksitlenme yapmış o kablo..görüntü kalitesine gelince kullandığınız tv yada monitörün çıkışından kaynaklı olabilir.mesela bazı tv ve monitörlerde oyun modu vardır v.s gibi... ps4ün içinden çıkan kabloyu ben asus 27'' mx278 monitörümde ve lg full hd tvde kullanıyorum ne fps ne görüntü kalitesi gibi bir sorun yaşamadım aynı kabloyu xbox 360 ile bile kullandım sorun yaşamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Hocam tam okumadiniz galiba. Diyorumki o 5 senelik kablo bariz daha iyi görüntü kalitesi veriyor ama fps de sıkıntı var. Dediginiz gibi oksitlenme bilmem ne bişey olsa görüntününde daha iyi olması lazım. Hama marka veya daha iyi hdmi kullanan birisinin yardimci olmasi lazım. Bf4 te özellikle bazı maplerde kasıntı çok fazla oluyor. Ayrıca tv im de hiç bir problem yok 3 aylık tv zaten

• batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    Sizinle bf de benzer sorunu yaşayan kişi. pm atıp sorun isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_102798572/tm.htm
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Okumuştum hocam o arkadaşın problemini bende onunki kadar fazla değil sadece patlama olan veya fazla materyalin bulunduğu hızlı sahnelerde oluyor. Sanki hdmi kablo o kısımlarda sahneleri aktaramıyormuş gibi oluyor. Ps4 ün hdmi ı ise yağ gibi fakat bariz şekilde görüntü kalitesi düşüyor. En iyisi 60 70 liraya kıyıp bi hdmi almak. Keşke o tarz bir hdmi kullanan birisi el atsa olaya :D her yerde araştırdım bulamadım ps4 un hdmi kablosu ile iyi bir hdmi farkını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.