Bildirim
PS4 KAFE AÇMAK MANTIKLI MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 yil sonra acilirsa gayet mantikli fikir fakat eger suan bir ps3 kafem olsa 3 ay icinde 6 ps4 alirdim yani ps3 kafe sahipleri daha sansli. Hatta gider 2 de xbox one alirdim. Kafe sahipleri de bunu dusunup uzun zamandir para biriktiriyordur muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gayette mantıklı . Güzel bir konsept oluşturulur ve fiyat olarak makul bir seviye belirlenirse gayette güzel iş yapılır . Elbette konum yer vs gibi hususlar da gayet önemli . Pes konusuna gelince .. Evet öyle bir algı var fakat biz de kendi gözlemim yeni birşeye terfi etmeye dair ciddi bir istek var insanlarda . Bunu telefon ya da başka herhangi birşeyin bile bir üst modeli çıkınca gayet rahat gözlemliyebiliyoruz . İpohe 5s ve 5 arasında ne fark desen pekte tatmin edici cevaplar almayız ama yenisi bende olmalı görüşü sizin yapmak istediğiniz iş için önemli bir nokta bence . Ayrıca evet futbol endeksli oyunlar oynanıyor genelde ama exclusive oyunlarla da yeterli süslemeyi yapabilirseniz gayette tutar bence iş. Ne diyeyim istediğiniz gibi olur inşallah . -
Eğer güzel bir ortam olursa isterseniz ps1 kafesi açın (yine iş olur. retrocular hücum eder) her türlü ilgi çeker. Koltukları dandik, oynayan kişiler oyundan alakasız (kısacası keko mekanı) ise çok tutmaz. kaliteli olmalı. müşteri, ortam, konsol, tv kaliteli olmalı. tabi bunun için kaliteli bir mekan tutulmalı. işlek bir yerde olmalı. bunlar hep masrafları arttırır. sermayeniz uygunsa ve bunları karşılayabilcekseniz kesinlikle açın hatta bende 10-15 arkadaşlar kafeyi basarız her haftassonu -
-Vasat olmayan TVler
-Kaliteli koltuk vb ne alacaksanız
-Uygun fiyat
olursa neden olmasın -
Şimdilik hocam açmayın bence. Çünkü Türkler Fifa onamıyor malesef, Gidin bütün PS3 kafelere her yerde PES oynanıyor, bu yıl pes çıkmayacak bu yüzden zararınıza olur... -
bence şimdi erken olur bizim milletimiz pesten başka birşey oynamıyor kendim bile geçenlerde bir arkadaşla buluştum bi pes atalımmı dedik gidip kafede pes oynadık ve salondaki herkes pes oynuyordu -
Yorumlar genelde beklediğim şekilde.Tereddütüm sermaye ya da işlek olması değil , gereken ilgiliyi görmemesi .Bu kafamı çok karıştırıyor. -
PES eğer ki çıkarsa evet fakat yurdum insanının gelipte ilerlemeli oyunlardan Killzone felan oynayacağını sanmıyorum ben. Belki COD: Ghost. Ama tek oyun içinde şimdi açmak mantıklı değil. Bir iki yıl beklenmeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: ToReDox5
Yorumlar genelde beklediğim şekilde.Tereddütüm sermaye ya da işlek olması değil , gereken ilgiliyi görmemesi .Bu kafamı çok karıştırıyor.
Ben ps1 de japonca winning eleven oynayan nesildenim. o zamanlar ortaokuldaydım, (yani senin hedef kitlen :D) bulunduğum şehirde 3 tane ps kafe vardı. 1 tanesi 3 tane ps2 getirmişti, o adam uzun yıllar açık kaldı diğerleri kapandı. :D:D Bunu da göz önünde bulundur, eğer geçiş döneminde güçlü bir giriş yaparsan bence diğerlerini unutturursun. -
açtığın yere göre oyun al... suadiye'de iki tane ps3 kafe var ikiside fifa yoğunluklu... açtığın yere göre fiyat çek maltepe'ye 5 liradan açarsan saatini iş yapamazsın , 2-3 liraylada geçinmezsin. o yüzden bostancı , kadıkoy arasında bı yer bulup açmanızı onerebılıırım... -
Mantıklı.. -
hocam millet bf4 zevkini tatsa kafelerde ne biliyim boyle online oyunlar benim bulunduğum şehirde yok hepsi kırdırılmış ps3 ler eğer işlek bir yerdeyse al derim ilk olmak her zaman ilgi çeker -
diğer kafelerden çok farklı bi konseptte yapılırsa ve merkezi bi yerde reklam ile açılabilir.. onun dışında pek kazançlı bi meslek değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X