Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Güven

Referans sistemi getirmeyi ya da konuyu ikinci ele taşımayı düşünmüyoruz.

Konuyu tekrar açmamız durumunda yine donanımhaber hiçbir şekilde bu sorunlu alışverişlere dahil olmayacak.

Tmm konuyu açın o zaman
  • Çözüm önerilerinin bir çoğuna " biz sorumlu olmayız " şeklinde beyan verip bir de öneri istiyosunuz, sizi anlamak istiyoruz ne tür öneriler bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Referans sistemi getirmeyi ya da konuyu ikinci ele taşımayı düşünmüyoruz.

Konuyu tekrar açmamız durumunda yine donanımhaber hiçbir şekilde bu sorunlu alışverişlere dahil olmayacak.

Tamam hocam siz konuyu acin yeniden lütfen ve dh hicbir sekilde sorumlulukda almasin ilk mesajdada belirtilsin bu. Biz zaten kendi aramizda sorunlu kisileri ayiririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Önerilerimizin en başında Donanımhaberin bu konuda herhangi bir işlem yapması gerekmediğidir.

Koyu pri/sec ve çift hak olarak ikiye bölerseniz sorunlu alışverişler azalacaktır. çift haklar mail ile beraber satılır sorun 0 a yakın olur.

Diğer pri/sec konusuda kendi içinde işler. Günlük 1 mesaj limiti konur uymayana uzaklaştırma verilir (1 gün-5 gün) böylelikle pislikler ayıklanır.

Konu aslında oldukça basit çözülebiliryor.

Bizlerde elimizi taşın altına koyalım. Bizden ne yapmamızı istiyorsunuz tam olarak?

Öneri için teşekkürler, bugün tüm hepsini değerlendirip akşam buraya yazayacağım nihai çözümü.

Buradaki tüm önerileri tek tek okuyup not alıyorum.

Hassasiyet için de ayrıca teşekkürler. Ben bu bölümün kullanıcılarından biraz daha anlayışlı olmalarını ve burada görev yapan arkadaşlar ile alakalı önyargıların kırılmasını istiyorum.

• Sadece şu konu için dh ye bir Sürü üye olan insan mevcutken bu konunun kapanması neden ? Dh yönetimi yol yakınken insanları üzmeyin forumdan uzaklaştırmayın gelin açın konuyu geri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu dh bi yerden çorba almadan iş yapar mı arkadaşlar yapmayın,yüzlerce örneğini gördük bunca senedir.bir gün önce kötülediği firmayı 2 gün sonra yere göğe sığdıramadan övülen videoları gördük biz.o yüzden işin ucunda güzel çorba var ki konu bi anda uçtu gitti.sanki adminler tek tek dava ediyordu dolandırıcıları da çok ağır külfet geldi konuyla uğraşmak.alakasız mesajları sil olay bitti bu mu yani bütün tantananız,derdiniz,boş boş işleriniz.
  • inş aksam güzel haberler çıkar ve bu konuda kapanır.
  • umarım yerinde tespit yaparak doğru kararlar verirsiniz. ben şahsım olarak Mustafa arkadaşımızı tanımam. kişisel bir kinim de yoktur kendisine. verdiği cevaplar efendi kişiliği olduğunu gösteriyor. yanlız bu kadar olaydan sonra kendisine karşı olan düşüncelerim kolay kolay değişmeyecektir.
    ben sorunlu alışveriş listesinin oluşturulmasını (kesin kanıtlarla tabiki) istiyorum. bu şekilde yukarıdaki arkadaşımızın tabiri ile pislikler kalıcı olarak temizlenecektir @Güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenturk1750 -- 7 Eylül 2015; 14:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumluluk almasaniz bile sorumluluk alip dolandiricilari ifsa eden uyelerin yorumlarini silmeyin lutfen.

• kendi içimizde organize olup kara liste oluşturduğumuz ve dolandırıcılığı kanıtlanan kişileri uzaklaştırdığınız sürece sıkıntılar minimumda kalır güven hocam.

top artık sizde. konu açıldıktan sonra ise bizde.
  • Umarım çözüme en kısa zamanda kavuşur. Burada bir çok öneri sunulmuş bunları değerlendirerek konuyu açmak daha mantıklı olacaktır. Buradaki alış verişler kişilerin sorumluluğundadır alış veriş yaparken iyi araştırması gerekir yoksa dolandırılmışsa zaten bunu göze almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: passenger38

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Burada gördüğümüz yorumların çoğuna hak verdiğimiz gibi, olayı farklı yere çeken yorumlar/üyeler de bulunmakta. Arkadaşlar, "aman şikayet geliyor, kapatalım gitsin" diye düşünsek zaten 2-3 ay öncesinde kapatmış olurduk. Bunu neden görmezden gelip tek suçlu bizmişiz gibi davranıyorsunuz? Biz çok mu memnunuz bu duruma gelmekten, sizlerin gözünde umursamaz görünmekten?

Açıklama yapıyoruz, umursayan yok. Fikir belirtiyoruz umursayan yok, ama iş ısrarla yönetime yüklenmeye gelince yükleniyorsunuz. İlker hocam mesajında belirtmiş, şuan konunun tekrar açılması için ne yapılabilir şeklinde önerilerde bulunuyoruz. Fakat şöyle, konuyu açıp eskisi gibi yürütmeyeceğiz. O yüzden hangi yöntem mantıklı gelirse onu uygulayacağız.

Sizlerden biraz sabırlı olmanızı istiyorum. Şuan konuyu açarsak, eski kafa devam edecek ve yine sorunlar yaşanmaya başlayacak. O yüzden sabırlı olmanızı ve "ne yapabiliriz?" sorusuna yoğunlaşmanızı istiyoruz. Her yazılan yorumu okuyoruz emin olun, astı astarı olmayan "ARAL" mesajları da dahil.

Konuyu tamamen kapatmayı istemiyoruz bu kadar tepkiden dolayı. Biliyorum bunu isteyen benmişim gibi görünüyor fakat hep dile getirdiğim üzere, kendi başıma karar almıyorum. Şuan yaptığımız aşama ise çözüm üretmek. Konu bir süre kapalı kalsın, herkes sakin kafayla çözüm önerisi sunsun. Bizlerde bu önerileri değerlendirip hangisi yapılabilir diye düşünelim.

Buraya iyi-kötü yorum yazan herkese teşekkürler.

Peki bu belirsiz süreç içerisinde boşluktan faydalanılıp çalınan, şifresi değiştirilen hesaplar nolacak, mağdur olan hak sahiplerine ne diyeceksiniz? Ne yapacaksanız bir an evvel yapmalı, en ufak problemlerde konuyu kapatıp daha sonra açağız demek yerine konunun müdavimleri bu üylerişe emek harcamış (misal konuyu kuran @dunyao ) gibi üyelerden görüş bile demiyorum brifing almalısınız

Mustafa ile hep konustuk, yapilmasi gereken seyler belli ve netdi, bunlar Yetki anlaminda Mustafa'yi astigi icin yapilamadi.

Ancak birakiniz fikir almayi, ilk sayfada kardeslik nasil yapilir, nelere dikkat etmek gerekir gibi sorulara cevap veren yazilarimiz vardi. (Ben ve konunun basinda yazan, yardim eden arkadaslar vardi) en azindan emege saygi gosterin, konuyu acan, emek veren, gunlerce ozel mesajla kardesligin nasil yapilacagini anlatan ogreten bizleriz, emege saygi adina, ilk sayfada ismen belirtilmesi gerekir dedim, Guven Bey dikkate almadi, bir dikatatorun agzindan cikmisa benzeyen seyler yazdi sadece ve karsi gelenleri de banlamakla tehdit etti, emege saygi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 7 Eylül 2015; 14:32:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı bakalım... Umarım eskisinden daha iyi bir sistemle geri döner ya da alışverişe daha uygun olan yeni bir bölüm açılır.

Bu kadar istek ve ilgi varken bu konunun açılmaması ne maddi ne de manevi anlamda DH için doğru bir yaklaşım olmaz.
  • Güven kullanıcısına yanıt
    Memleket zaten yanmaya başlamış elimizden birşey gelmiyor hergün moral bozuklugu yaşıyoruz ..
    Şurda oyun oynayıp geçici de olsa mutlu oluyoruz
    Iyi Kardeşlikler saga sola dagılmadan
    Allah rızası için açın ..

• ---

Edit: Öyle bir öneri yaptım ki sonradan çok pişman oldum. Önerimi geri çektim :)

Umarım bugün güzel haberler gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disc0nnect -- 7 Eylül 2015; 14:45:38 >
  • Vallahi ps4 um yok ama bu kadar insanin emeginin bosa gittiğini gorunce içim burkuldu. Umarim mesut çevik'in dikkatini çekmeyi basarabiliriz. O kadar emek vermişsiniz asla vazgecmeyin arkadaşlar. Sonucta bu forum sitesini bizler olusturuyoruz ve bizler üzerinden para kazaniliyor. Gerekirse forumun parali bir mod tutup ps kardeşliğini acmasi lazim. Çünkü ilerde bende ps4 alirsam burdan yararlanicaktim. Ama artik oda olmiycak. Herkesin kutulu oyun almaya parasi yetmiyor.

• arkadaşlar bazen güzel şıklar belirtiyorsunuz sizi anlıyorum yapıcılığınızı seviyorum da şimdi bizim yurdum insanı prototipi çok belirgin değil..adam daha secondary ne primary ne neyi nerden aldıı kime verdi en son kimin maili ile kime ne sattı aldı pm nedir bunları bilmiyor ya geliyor bu konuya açık açık dolandırıcı kurnaz kılıklı az zekalı vicdandan yoksun tiplerin hedefi oluyor...

yani çözüm önerileri için ricam bi oyun alalım şurda başka konuya yazalım şu işlemi yapalım şeklinde değilde olabilecek en pratik çözüm önerisini sunmakla olmalı....aklıma geldikçe bende yazacağım....
    forum yazılıma biraz zahmet olacak ancak konuda eksileme bile (unlike ) yoktu bu tip detayları bu konuya entegre etmek şart....referans + alışveriş geçmişi + künye + sanki daha resmi bir alış satış olmalı gibi....

konunun kapanması bizim olgun ve sakin düşünmemizi engellememeli...herşeye rağmen yönetim de az da olsa pozitif enerji görüyorum bu da umut verici....

• quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

---

Edit: Öyle bir öneri yaptım ki sonradan çok pişman oldum. Önerimi geri çektim :)

Umarım bugün güzel haberler gelir.

Sıkıntı kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 7 Eylül 2015; 14:49:43 >
  • Her fırsatta konuyu kapatmakla tehtit etmek yönetmek değildir. Yönetmek sorun olduğunda çözüm üretebilmektir. Kişilerle bir problemim yok ama yöneticilerin yaşlarının en az 30 olması gerektiği kanaatindeyim. Ayrıca bu platform vaz geçilmez değildir insanları olumsuz yaklaşımlarınızla iteceğinize tam aksine kazanmaya çalışmanız gerekmektedir. Bir konu kapanırsa içerisinde kullanıcılar alternatifini hemen üretirler kaybeden site olur. Hayırlı günler herkese.

• Konu acilirsa bizim faydamizadir eger bu konu acilirsa ben ve benim gibi bu konuyu aktif kullanan uyelerin elini tasin altina sokmaya hazir oldugunu dusunuyorum ama uye kaybedilmeden yeniden acilmasi gerekmektedie

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.