Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerf82 -- 7 Eylül 2015; 23:09:38 >
  • akşam acacaklar inş
  • ben konsolum daki forumdan devam etme kararı aldım. yönetim konusunda gayet başarılı duruyor şuanda. bir göz atın isterseniz.

http://www.konsolum.com/forum/ps4-dijital-kardeslik/213-ps4-dijital-kardeslik-alisveris-bolumu.html
  • konu açılcak galiba güven arkadaşımız yeni bir konu açmış şuan

http://forum.donanimhaber.com/m_109819213/tm.htm

hadi bakalım devam yine eskisi gibi

yarın gece 23:59 itibari ile konu açılcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Eylül 2015; 17:23:40 >
  • Guven bir yoneticinin davranmasi gibi davranmis ve konuyu acmis. Kurallari okudum artik olaylar tamamen bize bagli , zaten bize bagliydi neyse. Kara liste eklemek yasaklanmis donanimhaber ustunde,ama ayri bi yerde yapilan listeyi ilk mesaja eklerim demis. Kisaca hem ps3 hem ps4 kardeslik kisminda,bu ise zaman ayirabilen abilerimiz/kardeslerimiz var. aralarindan belli kisileri yine biz secip,liste olusturma isini ona birakabiliriz. Veya en kisa ve temiz yolu bir whatsapp grubu acilir,sadece sikayetler paylasilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentos

ben konsolum daki forumdan devam etme kararı aldım. yönetim konusunda gayet başarılı duruyor şuanda. bir göz atın isterseniz.

http://www.konsolum.com/forum/ps4-dijital-kardeslik/213-ps4-dijital-kardeslik-alisveris-bolumu.html

Güzel bir siteye benziyor üye oldum aynı nickle burdaki referanslarimizi kabul ediyorlar referans yoksa tc kimlik ile güvenlik sağlıyorlar. Ancak ben suan için alışveriş yapmayacağım. DH bende 6 senedir alışkanlık oldu. Sadece ps takılıyorum. Umarım sorunu hemen cozerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

konu açılcak galiba güven arkadaşımız yeni bir konu açmış şuan

değişen hiçbir şey yok. ne anladım ben bu işten. ayrıca madem değiştirmeyeceksiniz, niye kapadınız.
    edit: liste bizim istediğimiz gibi değil de farklı bi formatta olacak anlaşılan. hiç yoktan iyi diyelim, ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 7 Eylül 2015; 17:31:54 >

• Emeği geçen herkesin eline sağlık. Tüm Dh ekibinine teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

değişen hiçbir şey yok. ne anladım ben bu işten. ayrıca madem değiştirmeyeceksiniz, niye kapadınız.

aynen pek bişey degişmemiş sadece artık sorunlu alışverişler konu üstünde yapılmıcak.sadece alışveriş yapılcak.inşallah yine eskisi gibi toplanır herkes güzel güzel oyun alırız

• Listeyi başka bir platformda paylaşma maddesi ??
    Halihazırda 1300 kişinin üye olduğu bir forum var zaten.orada devam eder hesap satışı.uzak durulması gereken kişilerin listesi de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bunlarla uğraşacak gönüllüler vardı dh de.. dh yönetimi kabul etmedi gönüllü konu sorumlularını

Ugrasıcak gönüllülün olup olmaması değil konu. Konu DH de dolandırıcıların konu sayesinde üst düzeye çıkması. Konuyu kim alırsa alsın bunlarla uğraşacak.

"DH Ps bölümü dolandırıcılarla dolu"

Buda DH'nin adının lekelenmesine sebep!

Akilli ol alirim ifadeni pes' te. Biraz özüne dön.

• Madem ayni sekilde acilacakti neden kapandi? Dolandiricilara acik mektup gibi olmuş kurallar. "Istediginizi yapin biz bakmiyoruz" demek ne kadar dogru? Hatta dolandirildim diyenler ban yiyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geri sayım da olacak mı ? Malum kapatılan konu tekrar aynı sekilde açılıyor uzaya gitmekle eşdeğer bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeniden konu açılıyor bu güzel haber.

Fakat eskiye göre değişen en ufak bir şey bulunmuyor anlaşılan. bu da gösteriyor ki bir süre sonra yeniden aynı sorunlar yaşanarak konu kapanacaktır.
    Keşke birkaç öneri dikkate alınsa ve birkaç iyileştirme yapılsaydı.

Diğer bir önemli konu da umarım eski konu da erişilebilir hale getirilir. Orada daha önceki alım, satımların bilgisi ve bazı hesapların kimde olduğu bilgisi yer aldığından bazı arkadaşlar için faydalı olabilecektir.

Her ne kadar konunun yeniden açılmış olması güzel haber olsa da hiçbir iyileştirme yapılmadan açılıyor olması da pek uzun ömürlü olmayacağını gösteriyor.
  • Arkadaşlar işin özü şudur.

Dikkatli olun, yoldan geçen adam size bende kardeşlik hesabı var 10 lira alırmısın derse alır mısın? Almazsın. O zaman burada da tanımadığın, güvenmediğin adamdan oyun almayacaksın. Herkes kendi verdiği karardan meshuldur.

Satın almadan / Satmadan önce
    1- Satıcının veya alıcının mutlaka profiline bakınız.
    2- Oyunun diğer hak sahibi bilgisini ödemeden önce öğreniniz.
    3- Pri hesaplarda mutlaka mail adresinin bağlantı bilgilerini alınız.
    4- Oyunu alacağınız kişi ile whatsapp ile erişim sağlanıyız. (Banka bilgilerini mümkünse buradan alınız/gönderiniz)
    5- Bütün bunlara rağmen dolandırıldınız? Ne yapacaksınız? Bunu anlamadım işte. :(

Aklınızda ilk 4 madde olsun, 5 e ulaşmanız çok çok zor.

İyi oyunlar.
  • Referansı olmayan rütbesiz, kodla bu işi ticarete çeviren çakaldan, mantıksız derecede düşük rakamlarla satış yapandan alışveriş yapmayın. Bu kadar basit.
  • Hırsıza hırsız demek suç olmuş yeni kurallarla
  • disc0nnect kullanıcısına yanıt
    5.maddeyi ben analatayım;koşarak buzdolabını açıyoruz bir bardak soğuk su doldurup miğdeye indiriyoruz

• Sorunlu Alışveriş listesini 1. sayfadan kaldırmak Fırsatçıların Ekmegine Yag sürer ! Bir digeride forumda sec hakkı verilecektir yerine satişa koyuldugunda sec hakkı ali'de veli'de diye yazılmalı kimden neyi gizleme çabası ki bu ?
  • Özet;
    Düzgün bildigniz guvendigniz kisilerle alisverisyapin..
    Alisveris yaptiniz sknti cikti sikayet etmeyin ederseniz cezalandirilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.