Bildirim
PS4 Kulaklık Tavsiyesi
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sony Pulse aldım. PS4, TV, PC hepsinde sorunsuz kullanıyorum.
Bence harika bir kulaklık. -
Logitech g930 hakkinda hep olumlu yorumlar okudum. PS4 dede çalışıyor hemde kablosuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sharcon x tatic digital kulaklık 5.1 dolby
kullanıyorum üstünede kulaklık tanımıyorum, bulabilirsen düşünmeden al -
Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim, benim en başta almayı planladığım kulaklık G930 idi fakat bir arkadaş uzun kullanımda tasarımdan dolayı çok kötü baş ağrısı yaptığını söylemişti ,sırf bu yüzden vaaz geçtim .. yine de şu anda listenin başında diyebilirim
iARDAs hocam N11 de o ürün yok maalesef ( çünkü sadece orada kullanabileceğim 111TL chip param var) tavsiye için teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim, benim en başta almayı planladığım kulaklık G930 idi fakat bir arkadaş uzun kullanımda tasarımdan dolayı çok kötü baş ağrısı yaptığını söylemişti ,sırf bu yüzden vaaz geçtim .. yine de şu anda listenin başında diyebilirim
iARDAs hocam N11 de o ürün yok maalesef ( çünkü sadece orada kullanabileceğim 111TL chip param var) tavsiye için teşekkür ederim
Öyle buyuk bi sıkıntısi varsa uzak durmak mantikli.
Kablosuz olmasi sart degilse steelseries frozen blue v2 oneriliyordu baya ama bu islerde deneyimli birileri gelip bilgi versek daha sağlıklı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benim için hiç fark etmez şu anki kulaklığım kablosuz ama hep güç kablosu takılı :)) çünkü pc monitörüne bağlı oynuyorum ve oturma odasında ekrana bağlamak pek hoşuma gitmiyor.Eyvallah hocam bunun ismini duymuştum sanırım bende araştırayım, inşallah deneyimli biri gelirde bende gönül rahatlığıyla alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
hocam benim için hiç fark etmez şu anki kulaklığım kablosuz ama hep güç kablosu takılı :)) çünkü pc monitörüne bağlı oynuyorum ve oturma odasında ekrana bağlamak pek hoşuma gitmiyor.Eyvallah hocam bunun ismini duymuştum sanırım bende araştırayım, inşallah deneyimli biri gelirde bende gönül rahatlığıyla alırım
Umarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X