Şimdi Ara

Ps4 Oyunlarının Türkçe Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ps4 için çıkan oyunlara türkçe dil desteği gelecekmiş Hangi oyunlara gelecek ? Birde yur dışından oyun alsam içinde türkçe desteği olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben en çok İnfamous: Second Son, Dying Light, The Division ve The Evil Within oyunlarına gelip gelmeyeceğini merak ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfamous: Second Son içi Türkçe dil seçeneği açıklandı. Knack ve Killzone Shadow Fall da Türkçe çıktı. Daha çok Türkçe dil seçeneğine sahip oyun çıkacaktır. Yurt dışından alınan oyunlarda Türkçe dil seçeneği olmayabilir. Garantisini kimse vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 8 Şubat 2014; 23:41:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • playstation 4 exclusive oyunları türkçe olarak çıkacak.. şimdilik Knack ve Killzone Shadow Fall var. tabi amerikadan alırsanız türkçe olmaz.
  • Arkadaşlar haklı büyük oranda excler Türkçe. Ancak yurtdısından alınanlar olmayabilir.
  • peki eski oyunlardan çıkacak olanlar varmı ben State of decay ı istiyorum hangi oyunlar çıkçak
  • peki aldığım oyunda yoksa dil desteği yamaları çıkarmı yani sonradan indirip çalıştırabileceğim bir dil desteği çıkar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 türkçe yama sıkıntısı
    6 yıl önce açıldı
    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFool

peki aldığım oyunda yoksa dil desteği yamaları çıkarmı yani sonradan indirip çalıştırabileceğim bir dil desteği çıkar mı ?

Genelde yama gibi bir uygulama yok. Oyun bölgeye göre dağıtılıyor, yani sizin US bölgesinden aldığınız bir oyun aynı zamanda TR dil desteği ile çıkmışsa, siz o oyuna herhangi bir şekilde TR dil desteği sağlayamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.