Şimdi Ara

PS4'ten Xbox series X'e geçmek istemek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4'ten Xboxa geçmeyi düşünüyorum fakat birkaç sorum var.
    1- yurt dışından alınca Türkiye'den aldığım Xbox series x oyununu taktığımda bir problem yaşar mıyım ?
    2- PlayStation 1'den beri alışkınım bu markaya,kontrolcüye fakat Xbox geçerken düşünemediğim bir problem ile karşılaşır mıyım bilmiyorum.Karşılaşırsam ne tür problemlerle karşılaşırım ?
    3- Kontrolcüde kulaklık girişi var peli istediğim her türlü kulaklığı bağlayabiliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 3 Temmuz 2021; 20:12:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hayır oyunlarda herhangi bir problem yaşamazsınız. Dualsense dışında tüm Dualshock kontrolcülerini kullandım ve sana şöyle söyleyebilirim Xbox kontrolcüsünün yanından yakınından geçemezler ergonomi olarak. Alışması da çok kolay. Kontrolcüye 3.5 mm jaklı tüm kulaklıkları takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bir yerde yurt dışından alınan Xbox konsollarda yerel yerlerden alınan oyunlar çalışmıyor diye okudum.Playstationda böyle bir durum yoktu sanırım dediğiniz gibi Xboxta da yok.Çok teşekkür ederim.

• Şahsi görüşüm series x güzel olsada aynı gücü ps5 ve dijital de verebiliyor. Series S + Ps5 dijital en mantıklı tercih bence.

• Xbox kontroller cidden daha rahat alışmam zaman aldı ama çapraz tasarım net daha iyi.

• 1-Hayır
    2-Hayır
    3-Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 pro mu Xbox series s mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.