Şimdi Ara

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toz zerreciğini karşılaştıran adam konsol oyunculuğunu anlamıyor demektir.
  • ya yetti artık street figter 4 oynarken pc de lag lag orjınal almıştım ...hemen satıp xbox 360 aldım ne lag ne hata..yaşasın oyun oynamak
  • bir metal gear solid bir gran turismo bir killzone oynatamadıktan sonra ne yapayım o pcyi
  • PS4=Işıklandırmada PC'nin bayağı önünde.efektler ve gerçekçilik daha üst düzeyde.Kontrast PC'ye oranla daha çok.Doku kalitesi de çoğu yerde PC'den önde.Texture'larda da PS4 daha iyi gözüküyor.Ve unutmadan söyliyeyim PS4 PC'ye göre daha net.

PC=Partiküller PS4'e oranla daha fazla ve detaylı.Depth of field (alan derinliği) de çoğu yerde PC'de daha iyi.Özellikle duman ve sis bakımından daha iyi gözüküyor PC.Ateş çıkan yerlerde PC daha detaylı.

Evet karşılaştırma kısaca böyle (gözümden kaçan bir şey varsa affola.).PS4 Işıklandırma,efekt ve diğer özelliklerle bir next-gen olduğunu belli ediyor.Bazı sis,partikül efektlerini kaçırsa da bunun optimizasyon kaynaklı olduğu biliniyor.Çünkü aletin daha özellikleri,yapabilecekleri ve gücü bilinmiyor.Nasıl optimizasyon yapılacağı da çok iyi bilinmiyor.Hem zaten UE4'te abartılacak kadar iyi görseller sunmuyor.Kimin daha önde olduğunu asıl PS4 piyasaya çıkınca öğreneceğiz.

• Arkadaşlar grafik farkı olsada takmayın tamamen psiklojik. Daha önceden PS de oynadığım oyunu açıyorum PC vay diyorum PC de ne kadar güzel temiz grafikler. O anlık sonra alışıyorum aldığım zevk birşey katmayı bırak PS nin yanından geçmiyor zaten.

Çünkü diğer önemli detaylardan dolayı grafik farkını düşünemiyorsun ve hiç önemli birşey değil bu. Dediğim gibi oyuna kendini kaptırınca özellikle multiplayer 800x600 olsun aynı zevk gelecek sana.

PS de 1 sene MW2 oynardım zevkle 2 gün önce PC ye aldım. Grafikler baya daha iyi fakat gelin görün ki PS de aldığım zevkin %1 ini vermiyor. Daha oyunun gamepad desteği yok ve oyun noob dolu kontroller kötü vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 9 Ağustos 2013; 18:57:04 >
  • ben bir de şunu gösetiyorum bu karşılaştırmada;

PS3 çıkalı 6-7 sene falan oldu sanırım?
    bana 6 sene önce o zamanın parasıyla 1200 liraya topladığınız bir makineyle, bugün Killzone 3 ayarında bir oyunu full hd de açaibilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Arkadaşlar grafik farkı olsada takmayın tamamen psiklojik. Daha önceden PS de oynadığım oyunu açıyorum PC vay diyorum PC de ne kadar güzel temiz grafikler. O anlık sonra alışıyorum aldığım zevk birşey katmayı bırak PS nin yanından geçmiyor zaten.

Çünkü diğer önemli detaylardan dolayı grafik farkını düşünemiyorsun ve hiç önemli birşey değil bu. Dediğim gibi oyuna kendini kaptırınca özellikle multiplayer 800x600 olsun aynı zevk gelecek sana.

PS de 1 sene MW2 oynardım zevkle 2 gün önce PS ye aldım. Grafikler baya daha iyi fakat gelin görün ki PS de aldığım zevkin %1 ini vermiyor. Daha oyunun gamepad desteği yok ve oyun noob dolu kontroller kötü vs.

ne demek istediğini anlamadım."PS de 1 sene MW2 oynardım zevkle 2 gün önce PS ye aldım. Grafikler baya daha iyi fakat gelin görün ki PS de aldığım zevkin %1 ini vermiyor. Daha oyunun gamepad desteği yok ve oyun noob dolu kontroller kötü vs." demişsin de PS3'te 1 sene oynadığın oyunu nasıl 2 gün önce yine PS3'e alarak bir şeylerden şikayet ediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

quote:

Arkadaşlar grafik farkı olsada takmayın tamamen psiklojik. Daha önceden PS de oynadığım oyunu açıyorum PC vay diyorum PC de ne kadar güzel temiz grafikler. O anlık sonra alışıyorum aldığım zevk birşey katmayı bırak PS nin yanından geçmiyor zaten.

PS de 1 sene MW2 oynardım zevkle 2 gün önce PS ye aldım. Grafikler baya daha iyi fakat gelin görün ki PS de aldığım zevkin %1 ini vermiyor. Daha oyunun gamepad desteği yok ve oyun noob dolu kontroller kötü vs.

ne demek istediğini anlamadım."PS de 1 sene MW2 oynardım zevkle 2 gün önce PS ye aldım. Grafikler baya daha iyi fakat gelin görün ki PS de aldığım zevkin %1 ini vermiyor. Daha oyunun gamepad desteği yok ve oyun noob dolu kontroller kötü vs." demişsin de PS3'te 1 sene oynadığın oyunu nasıl 2 gün önce yine PS3'e alarak bir şeylerden şikayet ediyorsun?

PC yazıcağıma PS yazmışım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 9 Ağustos 2013; 18:56:52 >

• quote:

quote:

quote:

önemli değil.ama herhalde ilk önce PC'de oynamışsın MW2'yi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

önemli değil.ama herhalde ilk önce PC'de oynamışsın MW2'yi.

İlk PC de öyle arkadaşlar arasında MW1 oynadım. PS aldığım zaman arkaşdan MW2 aldım ilk orda oynadım. PC ye alalı yeni oluyor deneyim olarak çok fark var. Kontroller bile düzgün değil.

• PS4= 1200-1500 TL arası..
    Bütün oyunları kaldırabilecek sağlam bir PC= 2000 TL civarı..

Konsollar hep daha ucuz olur.. Doğal zaten, konsol donanım olarak hep son model bir PC'nin gerisinde olur.. Fakat oyunlar konsol üzerine yapılıp, konsoldan PC'ye çevrildiği için son model PC sorun çıkarırken konsol akıcı bir şekilde sorunsuz çalıştırır.iş detay ve grafik olayına gelirse herkez bilir bunu PC Her zaman bir adım öndedir
  • PlayStation 4'ün çıkış oyunu olarak raflarda olacak Killzone: Shadow Fall'daki Echo karakterinin oyun içi grafikleriyle hazırlanmış görselini ekliyorum. Çıkışında bu grafiği yakalamış bir cihaz ileriki dönemlerde neler yapabilir ki bir düşünün. Tıpkı Uncharted ve The Last of Us yapımlarında olduğu gibi. Yorum sizin:
     PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardda

PlayStation 4'ün çıkış oyunu olarak raflarda olacak Killzone: Shadow Fall'daki Echo karakterinin oyun içi grafikleriyle hazırlanmış görselini ekliyorum. Çıkışında bu grafiği yakalamış bir cihaz ileriki dönemlerde neler yapabilir ki bir düşünün. Tıpkı Uncharted ve The Last of Us yapımlarında olduğu gibi. Yorum sizin:
     PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

ilk gördüğümde fan-made veya gerçek insan zannetim ayrıca evet haklısın PS4 gerçekten de gizli olan gücüyle birlikte şimdiki bütün PC'lerden önce.

• PS4 FOR EVA
  • Yine elma armut karşılaştırması. Bu nesilde olmayaydı keşke :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir PC Sistemine ( CF7950) sahip biri olarak : Artık PC'de donanımla,driverla, yok oyunun ince ayarları bunlardan sıkıldım.
    3 Yıldır Hem Xbox hem PS3 var orda oynamak daha keyifli yaslan arkana Hiçbir ayar yok tak oyna. Sadece BF3 tarzı oyunlada zorlanıyorum.

Bu Sene Alacagım Konsol Zaten Belli : PS4
  • Yahu bu tartışma bitmedi mi?

PS parasına toplanacak bir PC asla ve kat'a iyi bir performans vermeyecektir hiçbir oyunda.
    Konsol>PC... Fiyat/Performans yıkar geçer! Kaldı ki konsol platformuna gün geçtikçe daha iyi oyunlar yapılacak... İlk çıkan PS3 oyunları nere yenileri nere?

Oyuncu adam gider konsol alır... Konsolu olmadan ben oyuncuyum demesin bir zahmet kimse.

Şu tartışmayı da sürdürmeyin gözünüzü seveyim... Bir adet internet işlerini yapacak Laptop bir adet de konsol alın, susun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redar

Yahu bu tartışma bitmedi mi?

PS parasına toplanacak bir PC asla ve kat'a iyi bir performans vermeyecektir hiçbir oyunda.
    Konsol>PC... Fiyat/Performans yıkar geçer! Kaldı ki konsol platformuna gün geçtikçe daha iyi oyunlar yapılacak... İlk çıkan PS3 oyunları nere yenileri nere?

Oyuncu adam gider konsol alır... Konsolu olmadan ben oyuncuyum demesin bir zahmet kimse.

Şu tartışmayı da sürdürmeyin gözünüzü seveyim... Bir adet internet işlerini yapacak Laptop bir adet de konsol alın, susun.

bitmiş zaten sen niye hortlattın ki şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: redar

Yahu bu tartışma bitmedi mi?

bitmiş zaten sen niye hortlattın ki şimdi?

Bilahare başlayacaktı, başlamadan altın vuruş yapayım dedim.

• Elimde 4500 liralık sistem var , dönüp dolaşıp geldiğim yer ev konsolu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.