Şimdi Ara

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qadrack

olur mu arkadaşlar üstteki açıklamaları okumuyor musunuz?ingilizceniz iyi değil mi?PS4 daha temiz ve daha gerçekçi efektlere,ışıklandırmalara,kaplamalara,detaylara ve texture'lara sahip.bir kaç yerde sadece sis ve toz efektleri optimize edilememiş.zaten video sonunda belirtiyor.PS4'ü daha yeni yeni tanıyorlar ve bazı sis efektlerini ekleyememeleri çok doğal ayrıca iyi optimize edilmemesine rağmen PS4'ün demosu bence çok daha iyi görünüyordu.yani Unreal Engine 4 zaten çok iyi grafiklere sahip bir motor değil böyle gözükmesi de PS4'ün gücünün yetmediği anlamına gelmez ki zaten PS4'te daha iyi gözüküyor.Madem PS4'ün GPU'su partikülleri oynatabilecek bir güce sahip değil o zaman Killzone Shadow Fall'da niye bugüne kadar hiçbir oyunda göremediğimiz kadar çok ve gerçekçi partikül,sis efektleri vs vs var?Bu karşılaştırmada da bazı sahnelerde PC'nin biraz daha çok efektlere sahip olması tamamen optimizasyondan kaynaklanmaktadır.

sen şaka mısın arkadaşım? videonun yarısını izledim. ingilizce kısımları da okudum. %70 80 pc için iyi şeyler yazıyor. bir de millete ingilizceniz iyi değil mi demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Bilgisayarın mallıklarıyla ugraşmadan,klavye mouse başında kambur olmadan 1080p 4xaa adam gibi oyun oynamak varken kim takar tozu dumanı.Bilgisayarda bir battlefield 3 oynamaya kalkayım her açtıgımda 5 tane farklı hata çıkıyor xbox 360'ın gözünü seveyim direk açıyorum alıyorum gamepadimi elime babalar gibi oyunumu oynuyorum ne hata ne birşey.Bilgisayarda oyun oynanmaz.

Pc de oyun oynamak hamallıktır. Sylar güzel özetlemiş. Hamal olmaya gerek yok , Bf3 alıpta hiç açamayanlar var sistem düşüklüğünden değil hatalardan ötürü
  • Pc ile konsol arasındaki olayı halen anlayamamışlar
  • Ne adamlarsınız ya. Ben nasıl oynuyorum o zaman ? Konsolda oyun oynamak her zaman rahattır. Ama gidipte PC'de oyun oynamak hamallıktır demek Gamepad ile oyna illa keyboard-mouse'la oynamak zorunda değilsin ki. Cahil cahil konuşmayın. İsteyen istediği yerde oynasın. Ayrıca konsol oyunlarıda çok pahalı. PC'de steam sayesinde komik rakamlara oyunlar alıyoruz. PS4'de özel oyunları PC'de multiplatform oyunları oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 25 Eylül 2013; 19:51:49 >
  • Bilmeyenler için söyleyelim.

Ps4 vs Pc karşılaştırmasında Ps4'ün sabit donanımına rakip olarak hangi pc'den bahsediyoruz?

500 TL'lık Pc'mi 10bin TL'lik pc'mi? Önce burada bir anlaşalım.

Ps4 herhangi bir arabirim (windows vs.) kullanmadığı için tüm gücünü ilgili oyuna verebilir.Ama şöyle bir durum var.Kağıt üzerinde yanlış bilmiyorsam 1.84 Teraflops bir güce sahip olan Ps4, 6 ya da 7 teraflops'luk bir pc karşısında nasıl duracak?Mantığı şöyle işletirseniz doğrudur.1350 TL'lık bir Ps4'mü yoksa bu fiyata pc'mi? Kesinlikle Ps4...Ama ben 8 çekirdekli Bulldozerimle, Crossfire bağlı 7970 Ati ekran kartımla emin olun daha mutluyum...Bendeki pc ile ps4'ü kıyaslamak sadece cahillik ve abeste iştigaldir. Bu aynen Psp'mi daha iyi yoksa Ps3'mü sorusuna denk...

Ama şu da bir gerçek ki 150 160 TL paralar vererek aldığınız bir Ps4 oyunu için programcılar gerçekten daha iyi işler çıkartıyorlar.

• Ps yi cahil,araştırmayı sevmeyen, parayı boşa harcamayı seven, tembel insanlar kullanır.

Bilgisayarı zeki insan kullanır.Doğru ayarlarla oyunun da en güzeli bilgisayarda oynanır.Sürü psikolojisiyle kandırılan saf ve masum gençliğe empoze edilmiş en büyük yalan; (konsolda oyun oynamanın keyfi başka yeeaaa ') dır.

Ps yi baglayacagina pcyi bagla tvye.
    Konsola heba edilen parayla über mega süper çılgın pc toplarsın.
    Konsolu övdüğün yorumu bile bilgisayardan yazıyorsun..
    Eger o kdr mükemmelse ps alma pc..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clie C kullanıcısına yanıt
    işlemci darboğaz yaşamaması için kaç ghz de?
  • Yuru be yardir genc

• quote:

Orijinalden alıntı: lebronjames1993

Ps yi cahil,araştırmayı sevmeyen, parayı boşa harcamayı seven, tembel insanlar kullanır.

Bilgisayarı zeki insan kullanır.Doğru ayarlarla oyunun da en güzeli bilgisayarda oynanır.Sürü psikolojisiyle kandırılan saf ve masum gençliğe empoze edilmiş en büyük yalan; (konsolda oyun oynamanın keyfi başka yeeaaa ') dır.

WolfTeam,Knight,Metin2 oynayanlar mı zeki yani?Dünyada 2 milyara yakın PC sahibi var ve burdan iddia ediyorum bu PC sahiplerinin %5'inden az bir kısmı oyunlarla profesyonel olarak ilgileniyor.Geri kalanının yok Battlefield'miş,yok CoD'miş,yok GTA'ymış hiçbirinden haberleri yok.Ama şu dünyadaki 200 milyonluk konsol oyuncusunun %90'ı hardcore oyuncular.Kusura bakma ama PC hala wolfteam oynayan,24 saat facebook'ta takılan ergenlere yer ayırdığı sürece benim gözümde konsoldan 1 adım geride.Her ne kadar PC platformunu sevsemde..

• quote:

Ps yi cahil,araştırmayı sevmeyen, parayı boşa harcamayı seven, tembel insanlar kullanır.

PS kullanıcılarının yorumları PC'den yazdığını söyleyerek, onların da aynı zamanda zaten PC kullanıcısı olduğunu söylemişsin. Kendi kendini gümletmişsin. BOOM!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

PS kullanıcılarının yorumları PC'den yazdığını söyleyerek, onların da aynı zamanda zaten PC kullanıcısı olduğunu söylemişsin. Kendi kendini gümletmişsin. BOOM!

He he sana boom.
    Birader bak benim psye önyargılarım vardı ama işte tam da sizin gibiler yüzünden varmış belli oldu.

ya benim lafım şu tip adamlaraydı.

adam konsola özel vs konsola has sebeplerden konsolcu ve onu bir anlatıyor ki yani pcden daha önemli bir cihaz gibi anlatanlar var.biraz isyanım onaydi ps4 xbox karsilastirma konusunu ac oku ogrenirsin orda yorumlarimiz var

oyun isinden cok anlayan adamin her oyunu oynayan adamim pcde olmasi daha avantajli fiyat vs her acidan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cunku psde her oyunu tek tek adam cok pahaliya aliyor sade konsola ozel oyunlar varsa pcye ozel oyunlar da var ayrica lol metin vs hayatimda oynamadim sevmem onlari kastetmiyorum pcden anlayan adam pcyi hayatina gore duzenler yani oyunu da oyle bir ekler ki pcsini oyle mukemmellestirir ki konsolu aramaz eger cok fazla cesitlilikte oyuna daliyorsa.

ben mesela sade iki uc cesit oyun oynarim hatta tek cesit nba..yani ben konsol alsam bana daha uygun aslinda ve ilginc olan ben konsol alcam.

• bu yorumum eski olan tamam sert cıkmis olabilirim ama bu bisey bilmeyip biliyorum sananlara tepkiydi sirf psye yillardir onyargilarim olustu bu bilincsizce ps fanligini yapanlardan.

psyi pcyle kapistirmayin psyi pclerle yapiyorlar zaten icindeki parcalari vs demek istedigim 10 cesit 20 cesit oyunu konsola toplamaktansa pcye toplamak gidin arastirin 5000 tl ustu oyun canavari pcleri anlarsiniz.

asil az oyuna bagli adama konsol guzel al bir oyunu tak cdyi gece gunduz onu oynuyosun dunya umrunda degil.

• bazen o kadar gereksizce gurur yapiyor ki millet iste iyiyse bile (pstation) insanin atari bile psden iyi diyesi geliyor.

ya psyi daha cok sevin o farkli bir konu.
    adam bilgisayar uzmani misal her turlu duzeni kurmus tvye de baglar gamepadde alir konsola ozel oyunlari da sevmiyor misal..
    sen simdi bu adamin bilgisinin yarisi kadar teknik bilgiye sahip degilsin konsol super yeaaa diyosun adam güler sana.biz bunu anlatmaya calistik.pcye almak cok cesit oyun alcaksan daha hesapli.

• adam psyi gereksizce gurur yaparak savunuyor ister istemez pc savunulacak duruma geliyor bana dedigine bak akıllının yorumu pcden yapiyosun kendi tezini boomlatmissin bu yorumla diyor.

iste ondan sonra istediniz kadar ps guzel deyin haklisiniz guzel ama boyleleri yuzunden adam pcnin farkina varir suc konsolda deil konsolu kullananin bilgisizliginde :)

yorumu pcden yaziyosun derken farkı hatirla demek istedim konsol daha zevk işi spesific ama bizim anlattimiz tümevarirsak donanim vs seni pc cok yere taşır.

• pcyi klavyeden sandalye ustunde ugrasarak oynuyoruz sananlar var tvye bagla kablo vs uzat istersen yatarak oyna konsoldan daha fazla donanimsal destek kurabilirsin gamepadse gamepad onda da olur pcyi gelistirebilmenin sınırı yok.

ama herkes fan gibi mantiksizca savunmuyor gecen mantikli bir ps kullanicisiyla tartistik bu konuyu ve psnin daha az ugrasla bir anlamda pratiklini anlatti ve ben cok fazla oyunu merak etmem herkes gibi bunu duyunca ya nba2k yi psye alirim oyle onu oynarim baska seye bakmam dedim.

• cidden ilerde ps alacam nba alacam orjinal ben basketbol manyagi biriyim gta call of duty vs ne olursa olsun bakarim soyle ama pek merak edip oynamam leptopumu is nette gezme film izleme vs kullanip sade nba atmak icin konsol almak cok mantikli geliyor artik..

ama adam arastirmiyor bilmiyor her oyunu arastiriyor 50 cesit oyun oynuyor sonra pcnin donanimindan bahsedince agzindan alev cikartarak saldiriyo sana ps seviyosan onu oyna ama eger sonsuz imkan istiyosan pcyi gelistirirsin ama konsol neyse odur.

• pc her türlü güçlüdür fakat pc'ye oyun çıkmayadabilir. çünkü yapımcılar artık pc'ye oyun çıkarmaktansa önce konsola çıkarıyorlar. ama bence strateji, fps oyunları konsolda oynanmaz. oynuyorum ben de ama pc'den aldığım tadın yarısını bile alamıyorum. araba yarışıdır, platform oyunlarıdır belki kol ile daha rahat oynanabilir ama ben yine klavye mouse tercih ederim. ayrıca pc pc'dir, konsol pc değildir. pc'de her türlü işini görürsün. o yüzden konsol 1400 lira, o kadarlık pc daha güçsüz demek abes. ps fiyatını bir de kendi pc ihtiyacını üstüste koy, 3000 tl civarı eder muhtemelen, o paraya alacağın pc ps4 falan bırakmaz ortada. sanki ps alınca hiç pc almıyor gibi konuşuluyor fiyat hesabı yaparken ama o iş öyle değil. tabletler bile pc ayarında kullanılabilirlilik vermiyorken ps'in yanına pc almıyorsan pc ile hiç işin yok demektir ki böyle bir insan kaldı mı 2014 yılında bilmiyorum.

• Bu tartışmalar hiç bitmedi bitmeyecek konsolu kullanan insan oyun için alıyordur,amacı yani oyun oynamak,oyundaki grafiğin çözünürlüğün oyun buyun hesabında olsa gider pc toplar öyle oynar e demek ki değil öncelikle bunu ayırt etmesi lazım bazı vatandaşların,ben pc oyunculuğunu zaten çoktan bıraktım,işyerimde birtane eleman var oda aynı kafa titanı varmış i7 işlemcisi 16 gb belleği bana anlatıyor.'' abi grafikleri şöyle bf4 akıyor yağ gibi'' tamam iyi güzelde hani gta 5 hani bir gow uncharted forza halo killzone gt serisi vs. daha adını sayamadığım belki birsürü konsol oyunu pc çıkmıyor,grafiği nasıl övüyor,2 küsür milyarı vermiş karta dünyanın en iyisi olsa ne olur ? oyun yok işte bf4 crysis 3 bukadar,grafikte bunlar zaten şuan son nokta değil mi ? e hani senin 2 milyarlık kartına özel oyun ? yok,mafia 2 bilen biliyor o fizik videolarını partikülleri gösterdiler babam gösterdiler nvidia,dh de bunu incelediler hatta videosunu vereyim,http://www.bolumsonucanavari.com/ftpvideodetails-1391 video bu fizik efekti kapalı kartlar çoşuyor ki en iyi kartlar bunlar fiziği açıyorlar neredeyse yarı yarıya performansı düşmüş,gtx 480 ler vs. yalan oldu gitti,500 dolara çıkmış karttı ozaman gtx 480,1 oyun için 500 doları veren vardı,buralarda ne tartışmalar döndü ozamanlar fiziği öve öve bitiremeyenler sustular kenarı çekildiler,oyuncu kartını alıyorsun 3 lü 4 lü slı cf sistem yapıyorsun,belki 2 el 1 araba parasını sisteme yatırıyorsun elde ettiğin sonuç şu ; oyunun yapan firma konsoldaki oyunu çıkartmıyorsa pc hiçbir anlamı kalmıyor, gta 5 mesela 300 400 liralık ps3de millet oynadı bitirdi,bende ps3 satmadan önce oynayıp bitirmiştim,online oynadık zevkimizi aldık kaç ay geçti hala pc çıkmadı,çıkacakta meçhul ozamana kadar daha ekran kartı satacaklar tabi bunlar normal grafiğe takılan adamsan zaten pc de oyunu oynarsın kalkıpta abi ben konsolda oynamam şu bu demezsin ama konsolda oynayan adama gıcıksan kendine yediremiyorsan işte böyle forumlarda gezip ''pc daha iyi yha hesaplama gücüyle konsol bir bile değil kaç katı o şu bu diye'' kendini kandırırsın mesela bu demolar gösteriliyor konunun tarihine bakın,ozamandan beri o oyun motorunu kullanan pc oyun gelmişmi şöyle grafikleri uçan kaçan gene yok gibi tartışıyoruz ama çıkışı yok,bilgisayar oyuncuları bazı kısımları egoları sistemin gücüyle eşdeğer oluyor,o egolu insanlar işte böyle konsolda oyunmu oynanır konsolda oynayan adam velettir,konsolda oyun oynayan adam salaktır,annesi babası parasını veriyordur vb. gibi abuk sabuk yaftalamara girişiyor yukarıdaki örnekte görüldüğü gibidir.

• Konsol alirsan kafan rahattir.hic bir caba gostermezsin aklin orda kalmaz.direk basarsin dugmeye tik acilir oynar kapatirsin.pc alirsan upgrade sart.hem cart curt sorun cikartir.cunku pcye iyi optimize edemiyorlar oyunlari.oncelikleri konsol (torrentciler sagolsun olmustur bu sebeple).ve psde exc oyunlar fazla ve guzel ps plus alirsin kafan rahat.aylik 10 lira kimseyi zora sokmaz yani.istemedigin kadar oyun veriyor.ps4psvita etkilesimini saymiyorum bile.uzanirken vitada oyun keyfi baska oluyor.(denedim)sonuc olarak konsol pcden geridir donanim olarak ancak ozellik ve oyun cesitliligi acisindan konsollar onde.yakinda cloud tech de geliyor.(gaikai)akliniz varsa paranizi pcye harcamayin derim.al konsolu 5 sene kafan rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 1 Şubat 2014; 10:37:31 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.