Şimdi Ara

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oa1907

Konsol alirsan kafan rahattir.hic bir caba gostermezsin aklin orda kalmaz.direk basarsin dugmeye tik acilir oynar kapatirsin.pc alirsan upgrade sart.hem cart curt sorun cikartir.cunku pcye iyi optimize edemiyorlar oyunlari.oncelikleri konsol (torrentciler sagolsun olmustur bu sebeple).ve psde exc oyunlar fazla ve guzel ps plus alirsin kafan rahat.aylik 10 lira kimseyi zora sokmaz yani.istemedigin kadar oyun veriyor.ps4psvita etkilesimini saymiyorum bile.uzanirken vitada oyun keyfi baska oluyor.(denedim)sonuc olarak konsol pcden geridir donanim olarak ancak ozellik ve oyun cesitliligi acisindan konsollar onde.yakinda cloud tech de geliyor.(gaikai)akliniz varsa paranizi pcye harcamayin derim.al konsolu 5 sene kafan rahat etsin.

We have a fanboy here

• Çok aradın mı konuyu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Çok aradın mı konuyu ?

googleda arayipta neler bulabilecegine inanamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimsal olarak , ust duzey bir pc'im var . Sanirim simdi toplasak 9-10 bin eder herhalde( işim geregi ihtiyacim var). ee haliyle arada oyun oynuyorum. ps1 imde oldu ps 3 umde var. oyun icin pc alinmaz arkadaslar. donanimi , teknolojisi cok daha iyi olsada, konsollarda gorsel ilizyon sayesinde, ust duzey sistemlerle denk bir gorsellik cikarabiliyorlar .ps de oyunlar pahali denmis ,0 almayin az bekleyin 3 ay sonra gidin 2. Elini alin 3 paket sigara parasina.. Ayrica ; fps- strateji pcde , tps konsolda daha keyifli.

• Halihazırda iş-film için masaüstü PC kullanılıyorsa, konsol almak yerine o PC'yi güçlendirmek daha mantıklı oluyor. Chandler Bing'in bahsettiği gibi, PC'ye ayırdığın paraya 1550 TL PS4 parasını da eklersen, PS4'ten çok daha güçlü bir PC'ye sahip olursun.

PC'de upg şart değil. Yıllarca, problem çıkarmadan, performansı düşmeden kullanılabilir. Ancak, oyunlara, zamanla, görseli az değiştiren ama performansı rezil eden seçenekler ekliyorlar, onları kapamayı yediremezsen upg hastalığı başlıyor doğal olarak.
  • PS3 ilk çıktığında grafikleri çok tartışılmıştı. Ama son çıkan The Last of Us, beyond gibi oyunlara baktığımızda, 256 MG RAM ile PS3'ün neler yaptığını görmüştük. PS4'te henüz hazır değil. Bekleyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkılmadınız mı hala pc konsol kıyasından. admin lütfen kapat bu konuyu
  • Konsol oyuncularının egolarını anlamak mümkün değil.Bende Xbox360 sahibiyim.PS4 ya da XO düşünmedim.Niye ? Geçen gittim BF4 oynadım PS4 ile.Sonra gelip 1080p Ultra ayarlarda aynı boyutta televizyonda PC ile oynadım.Hani gözünüzün bozuk olduğunu anladığınız zamanlar olur.Arkadaşınızın düşük numaralı gözlüğünü takarsınız ve her şey netleşir görüşünüz artar.İşte tam öyle bir durum oldu.Zaten Ex oyunların pek çoğu seveceğim türde oyunlar değil.Ki zamanla düşen görüntü kaliteside promosyonu ? Yok ne demek yani Hardcore oyuncular konsoldadır ? Dünyanın en büyük E-Sport oyun turnuvaları bildiğim kadarıyla Dota,LoL,CS gibi oyunlar.Milyon dolar ödüller dağıtılıyor.Yapılan organizasyonlarının çapının hesabı yok.E şimdi gelip E-Sport olayının en çok döndüğü PC platformuna karşı "Konsol daha Hardcore oyuncular." içeriyor derseniz gülerim.Ayrıca herkes sıkıntıdan dertten bahsediyor.Bir nesilde çıkan orta-üst segment bir ekran kartı bile 2 sene idare eder insanı rahat rahat.İşlemci desen senelerce kullan.2 sene sonra iki tane PS4 oyunu farkı koy ekran kartının üstüne %25 performans artışı sağla.Neyse egoları saraylara sığmayan "HARDCORE." konsol oyuncuları daha iyisini bilir tabii.Gördük o PC platformuna karşı grafik konusunda öve öve bitiremedikleri oyunları.Çıktıktan sonra Mario'ya bağladı hepsi ilk "HARDCORE." oyuncular küfür etti.İki platformun oyuncularının birbirlerine giydirmeleri kadar saçma sapan bir şey yok.Ben oyunun en ince detayına kadar görmek istiyorum.Önceliğim grafik bu yüzden PC daha çekici geliyor.Online oyun bolluğu gibi şeylerde var tabii.Ex oyunları seven,amacı sadece oyun oynamak olan biri için Konsol tabii daha çekici gelecek.Ama "Konsol velet işidir." ya da "Konsol'da daha HARDCORE oyuncular var." gibi cahil cahil laflar etmekte saçmalığın geldiği son nokta.

• @lebronjames1993
    adam zekadan ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 19 Mart 2014; 17:43:18 >
  • Pc 1tık öne geçiyor olabilir verilen o paralar sayesinde, çok daha uygun fiyata ps4 gibisi yoktur

• Ya zaten PS4'ü öne çıkaran bir etken de kendi fiyatına toplanılabilecek max.sistemden kat kat güçlü olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

Ya zaten PS4'ü öne çıkaran bir etken de kendi fiyatına toplanılabilecek max.sistemden kat kat güçlü olması

ve tabiki kendine has pc de hiçbir zaman olamıcak oyunlarının olması
  • exc oyunumu alırım kasmıyorsa gözdde biraz hitap ediyorsa gerisi grafik donanım hız vs boştur beni tatmin edecek kadarı yeterlidir ps4 olanüstü şeyler beklemek imkansız sonuçta 400 dolar 1 pc bileşeni kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Konsol oyuncularının egolarını anlamak mümkün değil.Bende Xbox360 sahibiyim.PS4 ya da XO düşünmedim.Niye ? Geçen gittim BF4 oynadım PS4 ile.Sonra gelip 1080p Ultra ayarlarda aynı boyutta televizyonda PC ile oynadım.Hani gözünüzün bozuk olduğunu anladığınız zamanlar olur.Arkadaşınızın düşük numaralı gözlüğünü takarsınız ve her şey netleşir görüşünüz artar.İşte tam öyle bir durum oldu.Zaten Ex oyunların pek çoğu seveceğim türde oyunlar değil.Ki zamanla düşen görüntü kaliteside promosyonu ? Yok ne demek yani Hardcore oyuncular konsoldadır ? Dünyanın en büyük E-Sport oyun turnuvaları bildiğim kadarıyla Dota,LoL,CS gibi oyunlar.Milyon dolar ödüller dağıtılıyor.Yapılan organizasyonlarının çapının hesabı yok.E şimdi gelip E-Sport olayının en çok döndüğü PC platformuna karşı "Konsol daha Hardcore oyuncular." içeriyor derseniz gülerim.Ayrıca herkes sıkıntıdan dertten bahsediyor.Bir nesilde çıkan orta-üst segment bir ekran kartı bile 2 sene idare eder insanı rahat rahat.İşlemci desen senelerce kullan.2 sene sonra iki tane PS4 oyunu farkı koy ekran kartının üstüne %25 performans artışı sağla.Neyse egoları saraylara sığmayan "HARDCORE." konsol oyuncuları daha iyisini bilir tabii.Gördük o PC platformuna karşı grafik konusunda öve öve bitiremedikleri oyunları.Çıktıktan sonra Mario'ya bağladı hepsi ilk "HARDCORE." oyuncular küfür etti.İki platformun oyuncularının birbirlerine giydirmeleri kadar saçma sapan bir şey yok.Ben oyunun en ince detayına kadar görmek istiyorum.Önceliğim grafik bu yüzden PC daha çekici geliyor.Online oyun bolluğu gibi şeylerde var tabii.Ex oyunları seven,amacı sadece oyun oynamak olan biri için Konsol tabii daha çekici gelecek.Ama "Konsol velet işidir." ya da "Konsol'da daha HARDCORE oyuncular var." gibi cahil cahil laflar etmekte saçmalığın geldiği son nokta.

Üyeliğim ceza almış ps bölümünde bir sayfaya girmiyor ne dediysek neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum. Yok kardeşim biz ufak bir şeyden gaza gelen,önyargılı bir milletiz anlamıyorum psyi babasının şirketiymiş gibi savunuyolar burası bir forum ama artık ben orda bir bilgi veriyorum misal adamın babasının şirketine laf atmışız gibi dertleniyorlar. Bilgisayarı donanımlı bir şekilde kurarsan düzenlersen tabiki konsoldan daha iyi hale getirilebiliyor bunu tartısmanın mantıgı yok.

• Peki peki size sunu soylesem, xim4 + ps4

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Konsol oyuncularının egolarını anlamak mümkün değil.Bende Xbox360 sahibiyim.PS4 ya da XO düşünmedim.Niye ? Geçen gittim BF4 oynadım PS4 ile.Sonra gelip 1080p Ultra ayarlarda aynı boyutta televizyonda PC ile oynadım.Hani gözünüzün bozuk olduğunu anladığınız zamanlar olur.Arkadaşınızın düşük numaralı gözlüğünü takarsınız ve her şey netleşir görüşünüz artar.İşte tam öyle bir durum oldu.Zaten Ex oyunların pek çoğu seveceğim türde oyunlar değil.Ki zamanla düşen görüntü kaliteside promosyonu ? Yok ne demek yani Hardcore oyuncular konsoldadır ? Dünyanın en büyük E-Sport oyun turnuvaları bildiğim kadarıyla Dota,LoL,CS gibi oyunlar.Milyon dolar ödüller dağıtılıyor.Yapılan organizasyonlarının çapının hesabı yok.E şimdi gelip E-Sport olayının en çok döndüğü PC platformuna karşı "Konsol daha Hardcore oyuncular." içeriyor derseniz gülerim.Ayrıca herkes sıkıntıdan dertten bahsediyor.Bir nesilde çıkan orta-üst segment bir ekran kartı bile 2 sene idare eder insanı rahat rahat.İşlemci desen senelerce kullan.2 sene sonra iki tane PS4 oyunu farkı koy ekran kartının üstüne %25 performans artışı sağla.Neyse egoları saraylara sığmayan "HARDCORE." konsol oyuncuları daha iyisini bilir tabii.Gördük o PC platformuna karşı grafik konusunda öve öve bitiremedikleri oyunları.Çıktıktan sonra Mario'ya bağladı hepsi ilk "HARDCORE." oyuncular küfür etti.İki platformun oyuncularının birbirlerine giydirmeleri kadar saçma sapan bir şey yok.Ben oyunun en ince detayına kadar görmek istiyorum.Önceliğim grafik bu yüzden PC daha çekici geliyor.Online oyun bolluğu gibi şeylerde var tabii.Ex oyunları seven,amacı sadece oyun oynamak olan biri için Konsol tabii daha çekici gelecek.Ama "Konsol velet işidir." ya da "Konsol'da daha HARDCORE oyuncular var." gibi cahil cahil laflar etmekte saçmalığın geldiği son nokta.

öyle bir anlatmışssın ki gören de çamur görüntü veriyor sanacak

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Git oynasana bir PC'de bir de PS4'te Battlefield.Eğer fark yok dersen de en yakın devlet hastanesinin göz servisinden kendine randevu al.Bu tür konsollar ilk çıktığı zamanlar özellikle iddialı oldukları oyunlarda daha kaliteli gözüken (!) grafiklerde sunabilir..Zaman geçer yine mundara bağlar.Altta ki gibi.

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

Ne komik ya aradan o kadar vakit geçmiş hala gördükçe gülüyorum. "Hardcore oyuncular." Birde ulaşılamaz bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz ya efsane oluyor.Sanki PS4 dünyada bir tek siz oynayın diye var. Şöyle konsol sahiplerine özellikle PS sahiplerine bakıyorum tam böyle triplere düşüyorlar.

• Konsolda FPS oyunlarda iyi bir oyuncu olursun fakat asla bir pro gamer olamazsın açık ve net. PC nin üstünlüğü tartışılmaz elma ile armutu karşılaştırmaya gerek yok. Grafik konusunda da tabiki PC ler daha önde. PS4 fiyatına ekran kartı var tabiki farkı olacak.

Fakat konu fiyat/performans ve kullanım rahatlığına gelince iş değişir. Benimde şu an PS4 üm var koltuğa kurulup oyun oynamanın verdiği haz çok güzelmiş Senelerdir PC oyuncusuyum 2 büklüm olup klavye mouse la oyun oynamaktan bıktım Konsol bu konuda büyük rahatlık.

Yani birbirinizle kavga etmenize gerek yok iş ortada konsol mu , PC mi bunu ihtiyaçlar ve aldığın keyif belirler. Ben rahatıma düşkünüm pro gamer olmasamda olur, grafiklerde gayet yeterli diyen adam konsol alır. Ben dünya listelerine girecem en iyi oyuncu olacam diyen adam PC alır. ( Bu dediğim futbol oyunları hariç)

• PC Konsoldan Grafik Bakımından Ne Kadar İyi Olursa Olsun Korsan Devam Ettiği Sürece Konsoldan Üstün Olamayacaktır. PS3 2006'da Çıkmasına Rağmen Düşük Donanımıyla 2014 Yılında Olmamıza Rağmen Oyunları Açmaktadır 2 Yıl Daha Oyun Desteği Geleceğini Düşünürsek 10 Yıl Boyunca Hayatını Devam Ettirmiş Bulunacaktır Bu Kadar Uzun Ömürlü Bir Konsolla Bazı Arkadaşlar PS3 İle Son Model Bilgisayarların Grafiklerini Karşılaştırıyor Soruyorum Karşılaştırmak Ne Kadar Doğru ? Forumlara Baktığımızda Bazı Arkadaşlar Konu Açıyor PS4 mü Almalıyım 2000 TL ye PC mi diye Ordan 4-5 Tane Fanboy Çıkıyor Hemen PC Neden Diye Soruyorlar Yok Oyun Kıt Yok Oyun Çok Pahalı Yazmışlar Ne Oyun Kıtlığı Merak Ediyorum Acaba Nerede Yaşıyor Bunlar 30 Geçik Oyun Varken Oyun Kıtlığı Diyecek Kadar Ne İçmişler ? @lebronjames1993 Nickli Arkadaş Demişki PS'yi Tembel Araştırmayı Sevmeyen İnsanlar Kullanır Aslında Arkadaş Haklı PC Kullanıcıları Çok Zeki Korsan Oyunlar Oynayıp Para Vermeyerek Zeki Olduklarını Sanıyorlar GTA V Bilgisayara Çıkmadığındada Rockstara Küfür Ediyorlar Size Tek Diyeceğim Siz Bu Kafayla Giderseniz Değil GTA V'yi Zamanı Gelir Oyun Yüzü Göremezsiniz !

• Ps'ye çıkan özel oyunları oynamak icin alınır onun dışında Pc'ile grafik yarıştıracak bir seviyede değil hicbir konsol.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.