Şimdi Ara

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere E3 2013'te çok merak edilen PS4'ün şekli ve şemali gün yüzüne çıkmıştı.Sony tasarladığı PS4'ün tasarımıyla yine bizi büyülemişti.Ondan sonra yine her yeni nesil başlangıcında olduğu gibi "PS4 mü Xbox One mı?","PS4 mü PC mi" gibi sorular sorulmaya başlandı.Daha henüz fazla karşılaştırma videoları olmasa da ve konuşmak için erken de olsa PS4'ün PC'lerden bir nesil önde olduğu söyleniyor.İşte bunu kanıtlayan bir video daha.Ayrıntılı demiştim başlıkta eğer fark ettiyseniz çünkü her an PS4 ve PC arasındaki farklılıklar ekranın üst bölümünde yazıyor (PS4'ün daha iyi ışıklandırmaları var vs vs.)

İşte bahsettiğim video:

http://youtu.be/mFgVR2Ke0XY

• Şu an şunu tartışıcak teknik bilgiye sahip değilim ama hocam göz var izan var iki video arasında.Bu kadarda yapmayın derim. Ps4 daha iyi diyebilseydim keşke ama malesef değil.Pc'de partikül sayısı,detaylar ve ışıklandırmalar çok daha iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=gtfCWYjOsvI#at=55 Şu video daha sağlıklı karşılaştırmanıza yardımcı olur.

Ki baya eskidi bu konu.Ps4 çıkınca şansını dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 5 Ağustos 2013; 3:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Şu an şunu tartışıcak teknik bilgiye sahip değilim ama hocam göz var izan var iki video arasında.Bu kadarda yapmayın derim. Ps4 daha iyi diyebilseydim keşke ama malesef değil.Pc'de partikül sayısı,detaylar ve ışıklandırmalar çok daha iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=gtfCWYjOsvI#at=55 Şu video daha sağlıklı karşılaştırmanıza yardımcı olur.

Yuzbasi price?Captain price??
    Fake kokusu aliyorum nickinden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +sunlari da yazayim,ps4 te iyi olan sey isiklandirmalar,ama particles dedigimiz parcaciklar cogunlukla ps4 te yok. Ki particle lar gpu yu isiklandirmadan daha fazla yorar. Demolarin arasinda 1 yil sure var neredeyse,o surede eklemeler-cikarmalar olmus yani. Ps4 pc den bir nesil onde falan da degil,suanki orta halli bir pc kaivaminda denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Şu an şunu tartışıcak teknik bilgiye sahip değilim ama hocam göz var izan var iki video arasında.Bu kadarda yapmayın derim. Ps4 daha iyi diyebilseydim keşke ama malesef değil.Pc'de partikül sayısı,detaylar ve ışıklandırmalar çok daha iyi.

Yuzbasi price?Captain price??
    Fake kokusu aliyorum nickinden...

Evet fake bu.Hep fake hesabımla girerim DonanımHaber'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 5 Ağustos 2013; 4:00:27 >

• Pc her türlü parçacık derinlik ve sis efektleriyle ezmiş zaten.Bu konuda yapabilecek birşey yok sonuçta ps4 400$ pc versiyonunda kullanılan ekran kartı 500$ bütçe meselesi multi platform oyunları parası olan pc de oynasın bence.
    Hoş benim gönlüm her zaman konsoldan yana çünkü grafikleri takan bir insan değilim.Bana istediğim exclusiveleri final fantasy kingdom hearts persona gibi serilerin devam oyunlarını vermedikten sonra ne yapayım ben grafiği
  • Bende işin teknik kısmından pek anlamam ama ps4 exleri bir bir sıralandığında hepimizin ağzının açık kalacağını düşünüyorum. En son ps3 te bile 7 yıllık konsolda last of us ı, gow ascension ı gördük, o yüzden bu karşılaştırmalar için erken daha, konsol bi çıksın oyunları bizzat oynayalım görelim sonra karşılaştırırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2 Görüntü Yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aboo kızışır buralar
  • PC mi PS4 mü diye sorulması saçma olmuş bana göre. PS4 mü XBOX mı diye sorsalar anlardım da diğeri çok saçma geldi.

PC her türlü oyun konsollarını ezer diye düşünüyorum. Çünkü ikisi farklı bi sistem. Grafik ne kadar iyi de olsa ben şahsen oyun konsolu tarafındayım.
  • Pc multi platform da herzaman önde olucak zaten allahın emri bu
    Konsol exc de ne yaparsa artık
    Bf nin öbür serisinde belli olur herşey

• açık konuşalım, çok çok az da olsa pc 1 adım önce, detaylar daha fazla
  • Pc istediği kadar iyi olsun zaten abartılacak bir farkta yok ne alır nede oynarım pc de oyun.
    Hiçbirzaman bir konsolun rahatlıgını veremez pc.
    Hile hurdalarla dolu tüm oyunları oynanacak vaziyette değil.
    Konsol kardesim heranlamda konsol..
  • Bu videoda, pc versiyonunda, physx işlemleri gpuya yaptırılırken, ps4 versiyonunda, cpuya yaptırılıyor.O yüzden arada partikul efektleri gibi farklar var.Yoksa gtx680'nin gösterdiği demoyu, modifiyeli 7870'in göstermemesi için hiç bir neden yok.
  • olur mu arkadaşlar üstteki açıklamaları okumuyor musunuz?ingilizceniz iyi değil mi?PS4 daha temiz ve daha gerçekçi efektlere,ışıklandırmalara,kaplamalara,detaylara ve texture'lara sahip.bir kaç yerde sadece sis ve toz efektleri optimize edilememiş.zaten video sonunda belirtiyor.PS4'ü daha yeni yeni tanıyorlar ve bazı sis efektlerini ekleyememeleri çok doğal ayrıca iyi optimize edilmemesine rağmen PS4'ün demosu bence çok daha iyi görünüyordu.yani Unreal Engine 4 zaten çok iyi grafiklere sahip bir motor değil böyle gözükmesi de PS4'ün gücünün yetmediği anlamına gelmez ki zaten PS4'te daha iyi gözüküyor.Madem PS4'ün GPU'su partikülleri oynatabilecek bir güce sahip değil o zaman Killzone Shadow Fall'da niye bugüne kadar hiçbir oyunda göremediğimiz kadar çok ve gerçekçi partikül,sis efektleri vs vs var?Bu karşılaştırmada da bazı sahnelerde PC'nin biraz daha çok efektlere sahip olması tamamen optimizasyondan kaynaklanmaktadır.

• Arkadaşım bariz pc versiyonu daha iyi işte.Neden olduğunuda yukarıdaki mesajımda belirttim.Ps4'ün gücü yetmediği için değil, sırf nvidia ile epic gamesin araları sıkı fıkı olduğu için, ps4 versiyonunu kötü göstermişler.
  • 256 mb lik Ps3 deki grafikleri gören adamın ps 4 grafik kalitesini tartışmasına gerek yok

• Ya pc nedir arkadaşım ya? Oyun konsolu ile pc nasıl karşılaştırılır? Pc donanım olarak mükemmel olsa dahi last of us oynatır mı? god of war oynatır mı? Gran Turismo oynatır mı? Red Dead Redemption , peki uncharted ?

Bir fps oyunu çıkar ekran kartı kasar , gider 1000 liralık kart alırsın bir kaç oyunda vay be grafiğe bak diyerek egonu tatmin edersin.Oyun seven adam konsol alır.Bilgisayar oyunda oynayabilecek yapıya sahip bir çoklu ortam aletidir.Kesinlikle playstation a rakip olamaz.hatta ps2 ye ps3 e bile rakip olamaz.

PC yi konsola karşı öven kişilerin konsol sahibi olmayan kişiler olduğuna inanıyorum.Senin değilse çamur at hesabı.

Tekrar söylüyorum gerçek oyuncunun mutlaka bir konsolu olur ve asla bilgisayar daha iyidir gibi bir bağnaz düşünceye sahip değildir.

• "Tekrar söylüyorum gerçek oyuncunun mutlaka bir konsolu olur ve asla bilgisayar daha iyidir gibi bir BAĞNAZ düşünceye sahip değildir. " yalnız şu cümleyi kurmasaydın iyiydi
    @asus1981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Ağustos 2013; 13:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

"Tekrar söylüyorum gerçek oyuncunun mutlaka bir konsolu olur ve asla bilgisayar daha iyidir gibi bir BAĞNAZ düşünceye sahip değildir. " yalnız şu cümleyi kurmasaydın iyiydi
    @asus1981

Yaw anlayan anladı ne demek istediğimi.Takılma kardeşim ufak şeylere.

• PS3 ilk çıktığı zamanlarda PC ile karşılaştırıldığında hangisi daha öndeydi grafik olarak. Bunu açıklayabilecek birisi var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.