Şimdi Ara

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar ile oyun konsollarının karşılaştırılmasını saçma bulmuşumdur ben o kadar paraya bilgisayar alacağım acaba istediğim oyun bilgisayara çıkacak mı korkusunu mu yaşıyacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Git oynasana bir PC'de bir de PS4'te Battlefield.Eğer fark yok dersen de en yakın devlet hastanesinin göz servisinden kendine randevu al.Bu tür konsollar ilk çıktığı zamanlar özellikle iddialı oldukları oyunlarda daha kaliteli gözüken (!) grafiklerde sunabilir..Zaman geçer yine mundara bağlar.Altta ki gibi.

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

Ne komik ya aradan o kadar vakit geçmiş hala gördükçe gülüyorum. "Hardcore oyuncular." Birde ulaşılamaz bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz ya efsane oluyor.Sanki PS4 dünyada bir tek siz oynayın diye var. Şöyle konsol sahiplerine özellikle PS sahiplerine bakıyorum tam böyle triplere düşüyorlar.

900p olayı hakkaten sıkıntı.
    Geçen PC'de BF4'e, 1600x900 olarak bakayım dedim, aman yarabbi... Bir de, konsoldaki gibi post-AA açınca iyice bulanıyor.

Tamam, PS4'te 60 FPS olması için 900p yaptılar; ama PC'de 1080p-MSAA 120 FPS olarak mouse'le oynadıktan sonra, çekilmiyor.

PS4'ün, aynı fiyattaki PC'lerden kat kat güçlü olması da doğru değil. TR'de, resmi PS4 fiyatına biraz daha ekleyerek R9 280X + FX6300'lü PC toplanıyor. Arada api farkı olsa da: PS4'te 1152, 280X'te 2048 shader + daha yüksek saat hızı olduğunu belirtelim.
    PS4'ün euro, PC'lerin dolar üzerinden gelmesi, TR'deki durumu baltalıyor.

Bir de, oyunlar PC'de ucuza geliyor. Watch Dogs'u çıkmadan önce, resmi yoldan 60 TL'ye sipariş etmek mümkündü. Hadi bu özel durumdu, ama GG gibi sitelerde bazı oyunlar gene bu fiyatlara alınabiliyor. Far Cry 3'ü, çıktığı sıralar 55 TL'ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Haziran 2014; 7:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Git oynasana bir PC'de bir de PS4'te Battlefield.Eğer fark yok dersen de en yakın devlet hastanesinin göz servisinden kendine randevu al.Bu tür konsollar ilk çıktığı zamanlar özellikle iddialı oldukları oyunlarda daha kaliteli gözüken (!) grafiklerde sunabilir..Zaman geçer yine mundara bağlar.Altta ki gibi.

PS4 vs PC (Ayrıntılı) PlayStation Farkı!

Ne komik ya aradan o kadar vakit geçmiş hala gördükçe gülüyorum. "Hardcore oyuncular." Birde ulaşılamaz bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz ya efsane oluyor.Sanki PS4 dünyada bir tek siz oynayın diye var. Şöyle konsol sahiplerine özellikle PS sahiplerine bakıyorum tam böyle triplere düşüyorlar.

900p olayı hakkaten sıkıntı.
    Geçen PC'de BF4'e, 1600x900 olarak bakayım dedim, aman yarabbi... Bir de, konsoldaki gibi post-AA açınca iyice bulanıyor.

Tamam, PS4'te 60 FPS olması için 900p yaptılar; ama PC'de 1080p-MSAA 120 FPS olarak mouse'le oynadıktan sonra, çekilmiyor.

PS4'ün, aynı fiyattaki PC'lerden kat kat güçlü olması da doğru değil. TR'de, resmi PS4 fiyatına biraz daha ekleyerek R9 280X + FX6300'lü PC toplanıyor. Arada api farkı olsa da: PS4'te 1152, 280X'te 2048 shader + daha yüksek saat hızı olduğunu belirtelim.
    PS4'ün euro, PC'lerin dolar üzerinden gelmesi, TR'deki durumu baltalıyor.

Bir de, oyunlar PC'de ucuza geliyor. Watch Dogs'u çıkmadan önce, resmi yoldan 60 TL'ye sipariş etmek mümkündü. Hadi bu özel durumdu, ama GG gibi sitelerde bazı oyunlar gene bu fiyatlara alınabiliyor. Far Cry 3'ü, çıktığı sıralar 55 TL'ye almıştım.

r9 280x ve fx6300 bende öyle düşünmüştüm ama deli misin dediler o işlemci o ekran kartını beslemez dediler 8350 yönlendirdiler oda 500 tl kafadan 1500 tl para ediyor geriye kalan sistemi 2000 tl yi aşıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Ya pc nedir arkadaşım ya? Oyun konsolu ile pc nasıl karşılaştırılır? Pc donanım olarak mükemmel olsa dahi last of us oynatır mı? god of war oynatır mı? Gran Turismo oynatır mı? Red Dead Redemption , peki uncharted ?

Bir fps oyunu çıkar ekran kartı kasar , gider 1000 liralık kart alırsın bir kaç oyunda vay be grafiğe bak diyerek egonu tatmin edersin.Oyun seven adam konsol alır.Bilgisayar oyunda oynayabilecek yapıya sahip bir çoklu ortam aletidir.Kesinlikle playstation a rakip olamaz.hatta ps2 ye ps3 e bile rakip olamaz.

PC yi konsola karşı öven kişilerin konsol sahibi olmayan kişiler olduğuna inanıyorum.Senin değilse çamur at hesabı.

Tekrar söylüyorum gerçek oyuncunun mutlaka bir konsolu olur ve asla bilgisayar daha iyidir gibi bir bağnaz düşünceye sahip değildir.

Bir ps3 kullanicisi olarak dediklerinin hiçbirine katilmiyorum.Saymişsin 5 tane oyun gelmiş bunlari oynatmiyorsa pc dandiktir diyorsun.red dead redemption u KASA KASA oynamaktansa hiç oynamamayi tercih ederim.Multiplatforma çikan oyunlarin hangisini ps3 de kasmadan oynayabiliyorsun?Gta 4 gta 5 la noire rdr ac4 ac3 bunlarin hepsini 10-15 fps de kasa kasa oynamak hoşuna gidiyor hocam herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanım olarak karşılaştırcak olursak ps4 orta seviyeli bir apu bilgisayardan daha öte birşey değil keramet yazılımda tabi zevke kalmış böyle şeyler kimisi mouse klavye ile hardcore kasar kimisi yayılır koltuğuna dualshock'u ile falan oynar kişinin kendisine kalmış birşey ama gidipte pc ile ps4'ü donanım olarak karşılaştırmayın pc silindir gibi ezer bana kalırsa konsola çıkan özel oyunlar dışında pek cazip değil konsol almak
  • Oyun konsolda oynanır. Diğer durum olsa konsol diye birşey olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyara topladigim pcmi yeni sattim gtx70 ekran kartim vardi 8gb 2133mhz 240ssd pcde tum oyunlari 1080p,60hz full oynuyordum.bir ton zarar ettikten sonra ps4 almaya karar verdim kendi exclusive oyunlarindaki goruntuyu gorunce pcye verdigim paraya yazik dedim drive clup infomose vs full turkce grafikler inanilmaz cok daha iyi ve daha cikacak bircok oyun
    oyun icin kesinlikle ps4 evet bugune kadar pc ondeydi ama ps4 1080p 60 hz tam olarak gecince isler degisti bence pcde 4k yayilir oyunlar destek verirse isler degisir tabi ama bir cok oyun firmasi korsana dur demek icin pc oyun grafiklerini kistigini acikladi
    sony kendi oyunlarini cikardigi surece ve pcnin bu farki kapatmak zor bir oyunu turkce oynamanin verdigi zevk bambaska

• Fiyat karşılaştırması pek doğru değil, PS daha ucuz ancak sadece oyun oynayabiliyorsunuz. Bilgisayarın güncelleme özelliği de tercih edilebilir olmasını güçlendiriyor. Directx 11 çıktığında ps3 kullanıcıları bu görüntülerden bihaber olarak oyun oynamaya devam etti. Bilgisayarımın PS3 den daha iyi olduğunu söylediğimde gülüyorlardı ama şaka gibi değil mi PS3 ne zaman çıkmış hala en iyisi olduğu düşünülüyordu çünkü kafalara kazınıyor o şekilde. Eskiden konsollar güçlüydü en azından çıktıkları zaman zarfında birkaç adım önde oluyorlardı ve PC ile oyun oynayan bugüne kıyasla daha azdı. Ama işler değişti gibi yada bana öyle geliyor lakin PS4 çıktığında PC leri geride bırakacak bir şovu göremedik. Arkadaşım PS4 aldı şuan 3-4 oyunu var onları oynayıp duruyor. Görüntülerde de normal bir kullanıcının gözüne çarpacak kadar bir fark yoktur zaten istenildiği kadar iyi bir sistem olsun iş oyunlarda bitiyor.

• Uppp

• Ps4 Pro sahibiyim cevap f/p olarak bakarsak Playstation,geri kalan herşey için bilgisayar.Gaming Pc alabilecek bir kişi ps4 daha iyi demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 18 Mayıs 2018; 11:51:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps alacak kisi tek tusla oyuna giricek kisidir.Antivirus, kasma, acilmasini beklemek gibi seyler bize uzak

Detay farki olarak evet fark var.Ama kendi sahsim adina 2,5 metre mesafeden 42” tv ile oyun oynuyorum ve emin olun pc’de gordugum grafik kalitesiyle pro’nun kalitesi arasinda cok da fark yok

Ps aldiktan sonra gtx970’li sistemimi sattim.Exclusive oyunlar (uncharted, gow, ff vb.) gercekten uzerine cok ugrasilmis sanat eserleri

Gow 4 aldim dun 3 saat takildim.Boyle kaliteli, grafiksel olarak mukemmele yakin pc’de bir oyun yok.Final fantasy xv aldim onu oynuyorum yine ayni sekilde yok.Uncharted serisi, begenen olur begenmeyen olur horizon mukemmel oyun.Ki grafik ve hikaye olarak gercekten ust duzey

Ps alan kisi takilma, donma gibi seylerle ugrasmaz.Oyuna girmesi 30 sn’den fazla surmez.Ps oyun oynamak icin buyuk ayricaliktir

• Bu arada oyun fiyatlari pahali diyen arkadaslara aldigim oyunlara odediklerimi soyliyeyim

Ac origins: 189TL
    Gow 3 ve unity 89TL
    Horizon 89 TL
    Fifa 17 69 TL
    Gow 4 340 TL (en pahaliya aldigim oyun)
    Final Fantasy 15 129TL
    Blodborne ucretsiz (psn)
    Mad Max ucretsiz (psn)
    Heavy raind ve beyond two souls 59TL
    Battlefront 1 ve tum dlcleri 14,90
    Black Flag ve Fallout 4 89TL
    Drive Club ve dlcleri 49TL
    Knack 1 ucretsiz (psn)
    Mafia 3 49TL
    Shadow of mordor 49TL
    1 yillik psn uyeligi 129TL (ucretsiz oyunlar icin aldim)
    The Division 49TL
    Trackmania turbo ucretsiz (psn)
    Wolfenstein New Colosus 109 TL
    New Order 19TL
    Uncharted 1-2-3 59TL
    Uncharted 4 79TL
    Watch Dogs 1 39TL
    Watch Dogs 2 59 TL
    Just Cause 3 ucretsiz (psn)
    MGS 5 Phantom Pain ucretsiz (psn)
    Deus Ex Mankind Divided ucretsiz (psn)
    Sniper Elite 4 49TL
    Home Front 29TL
    Rayman Legends ucretsiz (psn)

Pc’de bu fiyatlara nerede oyun bulabilirdim ? Bunun yaninda metro serisini, Witcher 3’u ve sayamadigim bir ton oyunum var.1.7TB’dan fazla oyun var ps’imde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.