Şimdi Ara

psikiyatri servisinde yattim soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bolu psikiyatride yattım soruları aliyim

• günlük kaç tl ?

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    150
  • antidepresan yazarlarsa kullanma. yatırım tavsiyesi değildir.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yazmadilar
  • blueline81 B kullanıcısına yanıt
    benim zerre stresim yokken mide bulantım geçmiyo diye doktor lise son sınıf olduğumu öğrenmiş hemen beni psikiyatreye yolamıştı. prikiyatrist de benimle hiç konuşmadan direk antidepresan yazmış şerefsiz. ben de o dönem bilmiyom tabi bu ilaçların ne olduklarını, aldık kullandım ilacı. böyle geri zekalı bi sağlık sistemi olamaz. ulan hayatımın en stressiz en eğlenceli dönemindeyim, üni sınavını ilk girişte kazanacağım %100 (zaten ilk 5 bin'e girerek kazandım rahatça) ve o esnada hergün arkadaşlarla internet cafede eğleniyoruz. mide bulantım geçmedi diye bana sormadan bana antidepresan denilen o uyuşturucuyu kullandırıyolar. lise son sınıfları hastaneye bile çağırmadan annelerine antidepresan verip yemeklerine karıştırtan doktorlar var. tam bi rezillik.
    Doğru hocam böyle saçma sapan sistem var
  • Yataklar rahat mıydı

• Dr.Ünal kullanıcısına yanıt
    Rahattı
  • Dünyaya alıp veremediğiniz nedir, neden yattınz ?

• 4Sfenks kullanıcısına yanıt
    İnsanlar benden alip vermediği için yattım
  • yere düşen hastaları ne yapıyordunuz hocam

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun mide bulantı durumunuz nasıl oldu daha iyi mi, bende iş hayatıma adım atar atmaz psikolojik sorunlar baş gösterdi mide bulantısı kötü düşünme karamsar olma hayattan zevk alamama başladı iş değiştirdim sonra geçti şuan yine işsizim ve yine aynı durum siz çözüm bulabildiniz mi

• Big Booble kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim durum taa 2005'te ben lise son sınıfken yaşanmıştı ve öyle kronik-geçmeyen bi sorun değildi. sonra geçti zaten ve birdaha hiç yaşamadım. o zaman yaşadığım bulantının kaynağı da psikolojik değildi zira lise son sınıfın o dönemi okulda ders bile yapılmayan, okulda risk-monopoly oynadığımız, okul sonrası internet cafeye ya da halı saha maçına falan gittiğimiz, en eğlenceli en stressiz günlerimdi.
  • bende manisada 17 gün yattım gatada ise 1 hafta
  • gel biz de yatalım ya sıfır km oluruz @hamza5806

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Yeni hastaneden geldim sen git ok
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Sebebiniz nedir hocam
  • Geçmiş olsun Beyler. Ne çok sorunlu insan varmış aramızda. Hiç de belli etmiyonuz hee. Pimi çekilmiş el bombaları ile aynı sanal dünyada olmak ürküttü biraz. Geçmiş olsun tekrar
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Eyv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.