Şimdi Ara

Psikoloji bölümü (üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşallah puanım yeterse psikoloji yazıcam. Ama eldeki netlerle anca vakıf üniversitesi tutarsa tutacak. Şimdi ben 1 sene kalırsam çok büyük bir para ödemem gerekecek bildiğim kadarıyla. Bu bölümü gerçekten okumayı istiyorum ama sınıfta kalma durumu olursa o kadar parayı ödeyemem de. Ne yapacağımı bilemedim. Ortada net bir şey yok ama puanım tutsa bile bu konu kafamı kurcalıyor.

Bu bölümde okuyan ya da bilgi sahibi olan varsa bölümün zorluğu hakkında bilgi verebilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Kemençe -- 20 Haziran 2017; 4:44:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünide sinifta kalma yok

• Genel olarak kolay bölüm. Sayısal dersler dışında. ben sözel çıkışlıyım dolayasıyla sayısallarla başım belada. 2 Senedir veremedim istatiği. İstatistik 1 , İstatistik 2 ve SPSS var.Bazı okullarda ilave olarak mat1 falan var. Matematikle aran yoksa çok zorlanacaksın.
  • Bu bölüm ortalama bir öğrencinin okuyabileceği zaten her yıl on binlerce kişinin mezun olduğu bir bölümdür sıkıntı yapma. Sen onu değil iş bulamama durumuna odaklan, bölüm seçerken en önemli etki bu konudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloji bölümü kendini geliştirdiğin sürece önü açık bir bölümdür. Sonuçta "PSİKOLOG" ünvanıyla mezun oluyorsun, yalnız muayene hane açman için yüksek lisans yapma şartı var. Ekonomik durumda sıkıntı varsa zaten en başta vakıf üniversitelerini düşünme bile, vazgeç. Çünkü 1 yıl okuyup bıraktığın takdirde bile o yılın ücretini ödemek zorundasın, ki bu ücret 20.000 ile 25.000₺ arasında bir ücret olacaktır. Ama ekonomi bakımından bir sıkıntın yoksa tercih edebileceğim güzel bölümlerden birisidir psikoloji.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar ailen para veriyor okutuyor. Kalıcaksan da yazıklar olsun kardeşim. Bunu düşünüp çalışman lazım. Psikoloji zor değil yani. Senin burada ortalama yapıp bursu artırmak zor mu diye konu açman gerekirdi. Psikolojide her sene ortalamanı 3.6-3.7 bandı tut indirimler alırsın.
  • hey sen dostum eğer eğitimli kültürlü biriysen zekiysen sayısal derslerin iyiyse mutlaka okuyun.çok güzel bölüm.eğer tam tersi sayısal dersleriniz kötüyse yapamayacağınızdan eminseniz,daha kolay bir bölüm okuyun.öncelikle burada olmaz okuyacağınız üniversitenin okuyacağınız dersler hakkında ön araştırma yapın.başarabileceğinizden eminseniz.mutlaka okuyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zaten tam burslu olmazsa yazmayacağım. Bir ders yüzünden dönem uzarsa diye bölümün zorluğunu merak ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.