Şimdi Ara

psikolojik sorunum hayatımı mahvediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. konuya ciddi ve yadırgamayan mesajlar gelir umuduyla konu dışı özel bölümüne açtım. arkadaşlar 2016 yılından beri sebebini tam olarak belirleyemediğim psikolojik bir sıkıntı oluşmaya başladı bende. aşırı alıngan, paranoya sahibi oldum. örneğin sokakta kaldırımda giderken yanımdan geçen kişinin benim hakkımda konuştuğunu düşünüyorum. kalabalık ortamda gelen insan seslerini bazılarını kendi üzerime alınıyorum. örneğin 3-4 kişilik bir grup muhabbet ediyolar. ordan gelen yüksek bir ses sanki bana karşı seslenilmiş, benim hakkımda hakaret ediyor gibi düşünüyorum. bugün de oldu. araçla markete gittim. alış verişi bitirdim arabama doğru giderken bazı sesler duydum. konuşma sesleri ve kendi üzerime alındım. baktım etrafıma nerden geliyo diye. sol tarafımda bir aile vardı arabalarıyla, karşı kaldırımda bir adam tek başına gidiyordu falan. diyorum; ya herkes yolunda, işine gücüne bakıyor seninle ne alakası var. bu insanlar evlerinden sokakta gördüklerine hakaret etmek için mi çıkıyor sanki diye kendime telkin veriyorum ama nafile, beynimin içinde sana karşıydı bu denilen, seni garipsediler, hoşlarına gitmedin ve sesli olarak tepkilerini gösterdiler diyorum. bu gerçekten zihnimi çok yordu artık.

açıkçası sizden bu konuda yapıcı eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.

• Youtube'dan İzzet Güllü'yü seyredin hocam. Hatta bir psikoloğa görünün daha önce gitmediyseniz. Burada yapılacak yorumlar size yardımcı olmakta hafif kalır, daha profesyonel bir teşhise ihtiyacınız var diye düşünüyorum. Paranoya veya takıntı olabilir ancak dediğim gibi bunu en iyi işin mütahassısı bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 28 Ekim 2021; 21:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzgün bir psikiyatr bulmalısın insanları dinleme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.