Şimdi Ara

Psikolojim Sağlam Olmasa Kafayı Yerdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 Yıllık tüm emeğimin kriptoda eridiğini gördüğümde başkası olsa muhtemelen intihar ederdi.

Ne kadar düşerse düşsün scam proje olmadığı sürece yer değiştirmiyorum.

Aksine mal toplamaya devam ediyorum. Fiyat para birimi olarak erimesi beni korkutmuyor.

1.5 sene sonra Allah nasip ederse çok başka bir hayatım olacak.

Erimeye rağmen hala kârdayım :D

Diplerden toplamaya devamke. Bu oyundan ya batarak çıkacam veya aşırı para kazanarak. Allah büyüktür. Yatırımda batmakta var çıkmakta.

50 seneden fazla özgürlük kazanacaksam 4 yıllık ızdırap, acı, işkence ödenebilecek bir bedel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Ağustos 2024; 12:22:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Niye acınası halde olayım?

Paramı kazanıyorum, 30 küsür yaşında olup ana babaparasına bakmıyorum. Her gün şöyle dilber buldum diye ağzımın suyu akarcasına konu açmıyorum.

Teletabi gibi foto atmıyorum foruma.

Yüzmeyede kayıt oldum.

Sen daha pisiklet çevir ağla dur forumda bittim diye.

Her düşüşün bir yükselişi vardır ve yükseliş yakın.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Ağustos 2024; 13:11:55 >
  • Eyyy Zer0 bu altcoinlere umut beklemek çiftlik bankın tekrar açılmasını beklemekle aynı altcoin balonu patladı 3-5x yaparsan kaç kurtar kendini bu Etf sonrası altlara para girmediğini gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total3 grafiği ath yapmadan altların boyle düşmesi balonun patladığının en büyük kanıtı şu an memecoinler taş gibi duruyor orası gerçek eski coinler 2023 seviyenin altına sarktı yani uzun lafın kısası bu kadar enflasyonlu anlamsız paraların balonu patladı.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Bence girer.

Şu an Amerikan resesyonu fiyatlanacak. Siyah kuğularla etrafı karıştırıyorlar.

Her sene yaz ayları kurak geçer ancak yıl sonu göreceğiz asıl mevzuyu.

İnsanlar şu an riskli varlıklara çok yanaşmıyor fakat parasal bollaşma gerçekleştiğinde işin rengi çok değişeceğine inanıyorum.

Ben sağlam altcoinlerde sistemlerde duruyorum ve bu alt coinlerin bazılarının spot etf alma ihtimali var.

Ancak spot etfe ihtiyacı yok ki kripto paraların? Bitcoin, eth veya diğerleri spot etfle mi doğdu?

Spot etfle mi buralara geldiler?

Değil.

Spot etf sadece kriptoları halka indirmek için reklam malzemesidir.

Bitcoinin veya ethnin veya diğer köklü sistemlerim spot etfe ihtiyacı yok ama kurumsalların bitcoine, ethye ve diğer köklü sistemlere uzun vadede paranın anasını ağlatmak istiyorlarsa ihtiyaçları var.

Daha eth spot etfler yeni yeni aktifleşti şu an biz sadece fırtına öncesi sessizlik dönemindeyiz. Bir gecede bitcoinin 150klara uçtuğunu ve sonrasında altcoin rallisinin başlayacağı zaman gelecek.

Ancak burada saçma sapan meme coinler, shitcoinlerin çoğu imha olacak. Aralarından bazıları hayatta kalır yeni shiba, pepe, doge olabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Ağustos 2024; 14:30:58 >

• Eylül ayında faiz indirimi bekliyorum   

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    İşte faiz indirimi gelecek zaten resesyon korkusu ve faiz indirimi fiyatlanacak piyasada herkes bunu bekliyor.

Şu an ne blackrockun ne grayscale'in elinde uzun vade için yeterli bitcoin ve eth var.

Alt coinlerede sıra gelecek toplayacaklar fakat saçma sapan meme coinler veya shitcoinleri almayacaklar.

Ha ne olur? Bazı shitcoinler, memecoinler yine küçük balıklar sayesinde yukarı çıkar shiba gibi olabilir ama bu riske herkes girmek istemez.

Ben AI projeleri, politi fi, defi, rwa, meme coin, shit coin, big data ve merkeziyetsiz bilgisayar sistemleri, web3 gibi bir çok alanda projeyi tutuyorum.

Bakalım ne olacak. Yatırım tavsiyesi değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Olay ölmeden önce bu Dünyada dikili ağaçlar bırakıp arkasından meyveler bırakabilmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Ağustos 2024; 17:11:44 >
  • Ne kadar kaybettin 2-3 milyon dolar gibimi?

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt
    Bu olaylar başlamadan önce topu topuna 50k para vardı bu 500k oldu sonrasında %50 eridi.

Hala kârdayım arada ekleme yapıyorum.

• Yani Allah yolunda din ilimlerini öğrenip arkanda o bilgileri gelecek nesillere aktaracak dinini direğini bilen takvalı talebeler yetiştirmek onlar da ağacın meyveleri oluyor

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Hocam dekareme ile aynı cemaatten üyeliğiniz bulunuyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.