Şimdi Ara

PSN Cüzdan Sistemiyle Alakalı bi Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz karışık bi soru olcak ama idare edin

PC üzerinden ps3 psn hesabıma bağlanıp, cüzdana kartımdan belli miktar para yüklesem ,

1-2 ay sonra ps4 aldığım zaman, o paralar kendi hesabımda gözükür mü? yoksa sadece ps3 için mi harcamak zorundayız? şu an ps4'üm olmadığı için ve enpara kampanyasından erkenden yararlanmak istediğimden böyle bişey düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 29 Mayıs 2015; 23:11:00 >

• Cüzdana eklediğin parayı ps3 , ps4 ve vita için kullanabilirsin. Şimdi ekle istersen 1 yıl sonra kullan hiç önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

Cüzdana eklediğin parayı ps3 , ps4 ve vita için kullanabilirsin. Şimdi ekle istersen 1 yıl sonra kullan hiç önemli değil.

tamamdır , şimdiden her ay 50 atayım ki ps4 geldiğinde kâr edeyim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Cüzdana eklediğin parayı ps3 , ps4 ve vita için kullanabilirsin. Şimdi ekle istersen 1 yıl sonra kullan hiç önemli değil.

İndirimlerden de yararlanıp oyunları şimdiden satın alabilirsiniz.Konsolu alınca indirmeye başlatırsınız.

Hatta PSN Plus bu ay MGS vericekmiş.Alabiliyorsanız 14 günlük ücretsiz plus ile MGS'yi de kütüphaneye ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

İndirimlerden de yararlanıp oyunları şimdiden satın alabilirsiniz.Konsolu alınca indirmeye başlatırsınız.

Hatta PSN Plus bu ay MGS vericekmiş.Alabiliyorsanız 14 günlük ücretsiz plus ile MGS'yi de kütüphaneye ekleyin.

onu düşünüyordum ben de zaten. yeni üye olmadığım için plustan yararlanabilir miyim bilmiyorum. kaç yıllık ps3 kullanıcısıyım aynı hesaptan devam ediyorum sonuçta
    indirim konusunda da kararsızım. fifa 75 lira diyor, 25 enparadan gelse 50ye gelicek.
    zaten kardeşlik konusunda da buna yakın fiyatlardan satılıyor bu oyun. cihaz elimde olsa yeni hesap açıp secondaryi satarım da yok işte. o yüzden ne yapsam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 30 Mayıs 2015; 0:55:55 >

• Hiç sıkıntı yok parayı yükledikten sonra bütün site senindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.