Arkadaşlar son günlerde PS3 ü kullanamaz oldum hata kodu 80710723 bu hata kodunu özellikle oyun güncellemeleri yaparken alıyorum Ps3 şuanda kullanılamaz duruma geldi denebilir GT5 2.05 güncellemesini yapmıyor 650mb lık bir güncelleme olmasına rağmen sürekli bu hata kodunu alıyorum bir gün sabah 7 de açık bıraktım ps i ve 4 de eve geldiğimde 650mb lık güncellemenin daha yarısına bile gelmemiş internet hızım normal 7mbit çıkıyor hız testlerinde ama ps den oyun güncellemesi ve online oyunlarda acayip yavaş çalışıyor UC3 online a giriş yaparken bazen saatlerce bekliyorum sorun nerde safe mod a alıp format attım tamamen sıfırladım herşeyi sinyal gücü %100 %90 arası gidiyor yarım edin lütfen
Güncel
Güncel
buna benzer bir sorunla ben de karşılaştım. bende psnye girmek için ok dedim password için çok uzun dedi(halbuki kayıltıl, herzaman kullandığım şifre) ardınden 800 küsur lu bir rakam yazadı hata kodu dedi. bunun sesbebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz ........
çözümü çok basit..wired yani kablolu bağlan sorunun çözülür büyük olasılık
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
çözümü çok basit..wired yani kablolu bağlan sorunun çözülür büyük olasılık
Kablolu bağlanamam modem benim odada ps3 de salonda ne dert aletmiş bu ya keşke xbox alsaydım
kablolu bağlanmayı denemedim ama ne anlamı kaldı o zaman ps3 kullanmanın