Şimdi Ara

PSN HESABI ÇALINAN ARKDAŞLAR YADA PSN HESABINA GİREMEYEN ARKDAŞLAR YARDIMLAŞALIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 3 gün önce bir mail geldi Mail Şu şekilde:

PSN şifresini değiştirme

Bu e-posta, PSN giriş kimliğinizin (E-posta adresi) başarıyla değiştirildiğini onaylamak amacıyla gönderilmiştir.

Giriş kimliğinizi değiştirmediyseniz...

Bu e-posta, ilgili PSN hesabına ait giriş kimliği (E-posta adresi) değiştirildiği için gönderilmiştir. Giriş kimliğinizi değiştirmediyseniz, lütfen şu adresten Müşteri Destek birimiyle iletişime geçin:

Ve şuan psn hesabıma giremiyorum sony aradım 444 76 69 (SONY) Bir takım bilgiler sordular ps4 seri numarası,dogum tarihi,daha önce satın alınan oyun vs ve hesapta olan arkadaş isimlerimiz gibi son olarakta Kimlik resmimi istediler mail olarak attım. 15 gün içinde belli oluncak dendi..

BU KONUYLA İLGİLİ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR var ise lütfen yardımlaşalım hesabı geri alan arkadaşlar nasıl işlemler yaptı konuşmak istiyorum mümkünse..

• Aynı çalınma durumu benim de başıma geldi bir hafta önce. 444 76 69 nolu numarayı aradım senin yazdığın şeyleri bana da sordular 15 güne kadar belli olur dediler.
  • Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt
    Çözüm alırsan bilgi verir isen sevinirim aynı durumdayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihhayta

Çözüm alırsan bilgi verir isen sevinirim aynı durumdayız.

Bilgi veririm, bir kaç güne haber gelmezse ben tekrar arayacağım zaten.
  • quote:

sony deki bayan ingiltereye bilgi veriyoruz dedı onlar dönüş yapıyor dedi.

Kardes ben guvercinle versem bilgileri 10 gunde donus yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim haklısın zaten bende aynı görüşteyim senınle ama hesap gıdınce ister istemez beklemek zorunda kalıyoruz yada hesaptan vazgeçicez ben vazgeçmek ıstemıyorum fifa lar da hep divison 1 deyım almadıgım kupa kalmadı bir sürü coinim var leveller yüksek hep..
  • hesapta 1 yıllıkta pls var
  • quote:

Kardeşim haklısın zaten bende aynı görüşteyim senınle ama hesap gıdınce ister istemez beklemek zorunda kalıyoruz yada hesaptan vazgeçicez ben vazgeçmek ıstemıyorum fifa lar da hep divison 1 deyım almadıgım kupa kalmadı bir sürü coinim var leveller yüksek hep..

Tabiki dostum umarim geri alirsin.

• arkadaşlar bu telefon onayını açtığımız zaman herhangi bir işlemde telefona şifre geliyor doğru mu hesap çalınma ihtimali ortadan kalkıyor anladığım kadarı ile

• patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Evet cep telefonu ile dogrulama olursa çalınma ihitimali yokmuş bız hesabı geri alalım da cep onayını hemen aktifleştiririz yeterki hesap geri gelsin ps4 açasım gelmıyor şu durum yuzunden sınırler bozuukk
  • semihhayta kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun bu cep telefon doğrulama olayını nasıl yapabiliriz peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.