Şimdi Ara

PSN UK ACCOUNT KREDI KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu şöyle açıklayayım:aslında kredi kartımın var olduğunu görüyor sistem,ancak proceed to checkout kısmının ötesini göremiyorum.hesap uk ps plus almaya çalışıyorum ps4'üm var bol trophyli accountumu linkleyeceğim multiplayer oynayabilmek için.önceden satın alırken kullandığım bir tr account vardı ancak onda da achievement yok.neyi nasıl yapmam lazım bilgili arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.

• UK PSN'den TR kayıtlı kredi kartıyla alışveriş yapamazsın, PSN kartı kullanman gerekiyor.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    1 month subs yapacaktım aktif kart istiyor.forumdaki konulara da baktım,hepsinde kredi kartını kabul ettirememe durumu vardı ben ettirdiğim halde satın alamıyorum.hatta sevinmiştim kabul ettirebildim sonunda diye ama hala sony'nin böyle absürtlüklere ps4 döneminde de devam etmesi ne diyeyim valla yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

UK PSN'den TR kayıtlı kredi kartıyla alışveriş yapamazsın, PSN kartı kullanman gerekiyor.

Kaç keredir konulara bunu demeye geldim ama her geldiğimde sen zaten cevap yazmıştın.

Çok hızlısın Armagedon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki_Ichigo

1 month subs yapacaktım aktif kart istiyor.forumdaki konulara da baktım,hepsinde kredi kartını kabul ettirememe durumu vardı ben ettirdiğim halde satın alamıyorum.hatta sevinmiştim kabul ettirebildim sonunda diye ama hala sony'nin böyle absürtlüklere ps4 döneminde de devam etmesi ne diyeyim valla yazık.

14 günlük ve 1 aylık Plus kodlarında kredi kartı bilgisi istiyor, 3 aylık ve 1 yıllık üyeliklerde ise istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kaç keredir konulara bunu demeye geldim ama her geldiğimde sen zaten cevap yazmıştın.

Çok hızlısın Armagedon.

Sağol ICO, sen de bu tür konularda üyelere çok yardımcı oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Sağol ICO, sen de bu tür konularda üyelere çok yardımcı oluyorsun.

Rica ederim. İçtenlikle teşekkürler, bilmukabele Armagedon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye PSN için GIFT CARD ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.