Bildirim
psp 3000 deki oyun kalitesi nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardım edecek yokmu bilgisi olan -
psp2 dedikoduları birkaç yıldır var bana sorarsan bekleme en azından gerçek bile olsa 1-2 yıl sürer bide 3000 alma bence daha kırılmadı ve kırılmicak gibi onun için psp slim forever yani 2000 serisi ha kalitesini sorarsan ps2 gibi grafikler bazı oyunlarda deişiyo tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vittoria -- 2 Mayıs 2009; 15:42:23 > -
bende 2000 god of war edition vardi satip 3000 aldim bi fark goremedim oyunlarda. ekran daha parlak sadece. -
Psp alırken yapılan en büyük hatalardan birini yapıosun.
Psp taşınabilen oyun konsoludur. sakın pc ile ps3 ile yada xbox360 ile kıyaslamayın.
Bu masaüstü pc ile iphone u kıyaslamaya benziyor.
Fakat Şunu Adım Gbii Biliyorumki Taşınabilir El Konsolları İçerisinde En İyi Grafiğe, Donanıma, Oyun Yelpazesine Sahip El Konsolu PSP'dir.
Grafik açısından başkalrının güzel kötü iğrenç süper vs demesi psp alma fikrini etkilemesin. pesın grafiklerini merak ediyorsan googlea pes2009 psp yazman yeterli. böylece kendi fikirlerini edinebilirsin.
Mesela ben yazınca bunlar çıktı.
-
Pesin grafikleri PS2'deki winning eleven 8 e benziyor.. Çok mükemmeli bir görüntüsü var diyemeyeceğim. -
Bir el konsoluna göre çok mükemmelin bile az kalacağı bir kalitesi vardır. Tek kötü yanı tepkime süresi. Ancak bu normal oyunlarda çok büyük bir sorun oluşturmamakla birlikte yarış oyunlarında çok orjinal bir hava katıyor. Hatta WipeOut yarış oyunun bu özelliği kullanıyordu. Ya da bana o kadar güzel efekt gibi göründü. Denemen lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X