Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: paşa 76

XBOX'IMI 10 TANE PS A DEĞİŞMEM

sana xboxin la mutluluklar oyleyse...
    xbox un 3k verdiginde (garanti falan da yok) sap gibi ortada kalirsin, o zaman gorurum seni...

var ya bu xbox fanboy larinin hepsi ayni
    oyun oynarken isindigi icin kolayca bozulabilen bir cihazi boyle koru korune savunuyorsunuz ya, Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Her neyse konuyu baglayalim:

...HER XBOX360 3K' YI TADACAKTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 17 Haziran 2009; 12:29:37 >

• PSP almak isteyen olursa elimde dünyaca ünlü marketlerden alınmıs PSP ler var.. ilanlarımda görebilirsiniz.. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

XBOX'IMI 10 TANE PS A DEĞİŞMEM

sana xboxin la mutluluklar oyleyse...
    xbox un 3k verdiginde (garanti falan da yok) sap gibi ortada kalirsin, o zaman gorurum seni...

var ya bu xbox fanboy larinin hepsi ayni
    oyun oynarken isindigi icin kolayca bozulabilen bir cihazi boyle koru korune savunuyorsunuz ya, Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Her neyse konuyu baglayalim:

...HER XBOX360 3K' YI TADACAKTIR...

Sony de ölü pixel e garanti vermiyor en basiti?

• Bilgilendirme amacli yaziyorum. 3 gun once PSP 3004 aldim Finlandiya'dan. 199€ + 2GB Sony Memory Stick Pro Duo 24€.
    Sony'e buradan bi kinama mesaji yazmak istiyorum, okadar para verdigimiz halde kutuya hafiza karti ve usb kablosu koymadigi icin! Boyle sacmalik olmaz, boyle ticaret olmaz, boyle ucuz numaralar Sony gibi bi markaya yakismiyor.

Bu konuda bence musteri memnuniyetini en iyi saglayan firma Nokia. Konuyla pek alakasi yok ama olsun, bi urununu alinca kutuda binbir cesit alet edevat hediye ediyor.

Neyse saglik olsun, PSP gibi bi alete sahip olmak herseye ragmen guzel. Ama Sony'in bizim bu zaafimizi kullanmasi hic hos degil.

Edit: Bukadar kisa sarj cihazi kablosuda hayatimda gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 27 Ağustos 2009; 11:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

bende de n-gage var psp ye geçme vakti geldi artık :D n-gage kesmiyor artık :))
    ama bunun oyunlar çok para

çözümü var
  • Arkadaşlar şuanda 400 tl ye 0 bir psp alabilirmiyiz?Ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

Arkadaşlar şuanda 400 tl ye 0 bir psp alabilirmiyiz?Ne diyorsunuz?

Khalkedonda 350 tl psp 3000 hem de cfw li
  • quote:

Orijinalden alıntı: the king

Bak arkadaşım KÜÇÜKESAT CADDESİ 60 numara sanırım TANSAŞ ın biraz ilerisinde SONY bayisi var. Bir hafta sonra oraya garantili gelecek oyunlarıda gelecek. Ben oaradan alacağım büyük ihtimal

520 milyona 6 taksit yapıyorlar
    540 milyonada 12 taksit yapıyorlar

Bana soracak olursan en güzelini yap garantili al için rahat olsun uğraşma kaçakla falan

Kaçak olduğunda için rahat olmuyacak. Hem SONY de ölü piksel kontrolüde yapabilirsin tavsiyem git dediğim yerden al bir hafta sonra kafan bulanmasın fazla....

saygılarımla THE KING

yazıcıoğlundan mağaza hatırlamıyorum 320tl ye almıştım sanırsam kaçak ama hala bişey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Bilir ve Ölür

quote:

Eyvallah dostum saolasın.Peki bu khalkedonun internet sitesi falan var mı psp sipariş edebileceğimiz bir site telefon numaralarını buldum ama internet sitelerini bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 31 Ağustos 2009; 12:24:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7Bilir ve Ölür

quote:

Eyvallah dostum saolasın.Peki bu khalkedonun internet sitesi falan var mı psp sipariş edebileceğimiz bir site telefon numaralarını buldum ama internet sitelerini bulamadım?

http://www.khalkedonelektronik.com

Sitesindeki fiyatlar güncel olmayabilir telefon ile ulaş öğren : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 1 Eylül 2009; 13:10:42 >

• @thuglife çok teşekkürler dostum 400-500 lira falan toparlarsam hemen bir psp sipariş edicem buradan.390 liraya bir tane buldum sitelerinden özellikleri şunlarmış:

PSP 3000 en gelişmiş modelidir. 1000 ve 2000 serisine göre en belirgin özllikleri;

*Ekran parlaklık (contrast) oranı yükseltilmiştir.

* Tepkime süresi düşürülmüştür, bu sayede hızlı hareket eden görüntülerde siyah gölgelenme izleri olmayacak. Özellikle film tutkunları için önemli bir konuydu ve bu sayede çözülmüş durumda.

* Skype için dahili mikrofon eklenmiştir.

iyi mi sizce?
  • Arkadaşlar selam aslında başka bir topik açıp neticede gelen cevaplar doğrultusunda 3000 almaya karar vermiştim fakat bugün cfw olayından sonra cihazın hep stand by konumunda kalması gerektiğini bu konumdayken ise pilin 24 saat kadar dayandığını üzülerek öğrenmiş ve almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım. Her gün şarj mı edicez yani? Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz? Heralde go yu beklemek lazım diye düşünüyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Arkadaşlar selam aslında başka bir topik açıp neticede gelen cevaplar doğrultusunda 3000 almaya karar vermiştim fakat bugün cfw olayından sonra cihazın hep stand by konumunda kalması gerektiğini bu konumdayken ise pilin 24 saat kadar dayandığını üzülerek öğrenmiş ve almaktan vazgeçmiş bulunmaktayım. Her gün şarj mı edicez yani? Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz? Heralde go yu beklemek lazım diye düşünüyorum şimdi.

Dostum PSP yi hacklemek bukadar zor bir olaymida herkes PSP yi uyku modunda birakiyor anlamis degilim.
    Ben 3004 kullaniyorum ve hicbir zaman uyku modunda birakmiyorum PSP yi. Direk kapatiyorum. Acincada 1 dakikami bile almiyor hack islemini yapmak.
    Kullanicilarin bu durumu buyutmelerine bir anlam veremiyorum dogrusu.
    Alt tarafi resim galerisine girip butonu asagiya indiriyorsun, hepsi bu. Ne diye PSP mi uyku modunda birakayimki 30 saniyelik bir is icin.

• az once yazicioglu'nun arka sokagindan aldim. aldiklarim:

psp 3004 , hackli
    8 GB cakma memory kart. icine sigdigi kadar oyun (9 tane)
    kristal kap
    Tasima kilifi, sert, fermuarli canta seklinde.
    TV baglanti kablosu
    Usb data kablosu

hepsine 450 verdim....
  • 320 tl khalkedonda önümüzdeki haftaya alıcam inşallah
  • Kalkedon, internet üzerinden sipariş verecem. ödeme de buradan olacak ama başaramadım. yardım
  • ANKARA DA KULE TEKNOLOJİ EN UYGUN FİATI VERMİŞDİ ORADAN ALINABİLİNİR ADRES İZMİR 1 CADDE IHLMUR SOKAK NO 12/ C KIZILAY www.kule-teknoloji.com
  • siz değerli psp severler için KULE TEKNOLOJİ 01-01-2010 psp fiatlarını aldın bilginize sunuyorum psp 2004 4 gb mark2 hafıza kartı oyun ve versiyon yüklü kılıf hediyeli------------------370.00 tl........... psp 3004 4 gb mark2 hafıza kartı oyun ve versiyon yüklü kılıf hediyeli-------------------400.00 tl........... adres: izmir 1.cadde ıhlamur sokak no 12/c kızılay -/ANKARA............................................................. TEL: 0312 417 39 58
  • [Deleted by Admins]
  • versiyon atılınca garantisi gidiyor bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.