Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fazla konu açıldığı için insan aradığı şeyi rahatça bulamıyor.Ben forumu araştırdım ve aşağı yukarı PSP fiyatlarını biliyorum.
    Bu konuyu yeniden PSP ne kadar, nerden ucuza bulabilirim diye yeni konu açılmaması için açtım.

Buraya yorum yazmadan sadece PSP yi hangi fiyattan aldığınızı ve PSP'yi aldığınız veya gördüğünüz mağaza ismini yazarsanız forum kullanıcıları daha rahat aradığını bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 4 Ekim 2005, 11:32:55 >

• Carrefour Bimeks 579YTL
  • bildiğim kadarıyla teknosalarda da 579 ytl idi.
  • doğubank spot 275$
  • eet tum teknosalarda 579 olduunu oğrendk..oyunlar nkdr peki bde hafıza kartları????
  • Kardeş SONY mağzalını araştırdım adamlar peşin 500 olur diyorlar. Tabi bu psp 2.0 vaule pack içinden çıkanlar

1= bir tane UMD demo disk

2=şarz cihazı

3=uzaktan kumandalı kulaklık

4= 32 mege baytlık hapıza kartı

5=taşıma kılıfı

6= temizleme bezi

Bunlar kutunun içinden çıkanlar bunlara adamlar PEŞİN 500 diyorlar kredi kartlarına 6 taksite 520 diyorlar oyun fiyatları ise sony de 90 milyon . hafıza kartına sony nin 200 diyorlar benim aktarabileceklerim bukadar bu anlattıklarım ANKARA fiyatıdır

saygılarımla THE KING
  • 1 aylık sıfırdan farksız 3 oyunla 450 milyona satayım isteyene bana ulaşın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende arıyorum. japon Oyuncak sarayında 550 kağıda 1 umd oyun ile birlikde satıyorlar. Ankara
  • genpa da 512 milyon
  • bildiğim kadarıyla burası yeri deil!!!!!!!!!
  • Vallaha hala bulamadım. Her yerde arıyorum.
  • Bak arkadaşım KÜÇÜKESAT CADDESİ 60 numara sanırım TANSAŞ ın biraz ilerisinde SONY bayisi var. Bir hafta sonra oraya garantili gelecek oyunlarıda gelecek. Ben oaradan alacağım büyük ihtimal

520 milyona 6 taksit yapıyorlar
    540 milyonada 12 taksit yapıyorlar

Bana soracak olursan en güzelini yap garantili al için rahat olsun uğraşma kaçakla falan

Kaçak olduğunda için rahat olmuyacak. Hem SONY de ölü piksel kontrolüde yapabilirsin tavsiyem git dediğim yerden al bir hafta sonra kafan bulanmasın fazla....

saygılarımla THE KING
  • ebay 5 oyun + psp value pack ceramic white 480ytl
  • [Deleted by Admins]
  • OYUNLAR PHLI AGALAR YA
  • PSP güzel makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 26 Şubat 2006; 14:28:48 >
  • arkadaşlar istanbuldaki sony merkezlerinin adreslerini, telefonlarını bulabileceğimiz bir site var mı? istanbulda nerelerde satılıyor bu meret ucuza?
  • sony de 520,,, genpatechte 518,,, teknosada 589,,, D&R da 569,,, hepsiburda da 620,,, idefixe de 546,,, weblebide 538 ve doğubankta 350ytl
  • deli edeceksiniz beni n-gagem olduğu halde buları okuduktan sonra aklıma psp alma fikri girdi. dijital foto makinesi için biriktirdiğim parayı harcıyacağım bu gidişle nerden okudum ben bu forumu yaaa!
  • n-gage im olduğu haldemi? ikisini bir tutmuyosundur umarım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.