Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeo_bora

Bozmuşundur sen onu :))))

allaha sukur bısycıgı yok
  • b.köy yeraltı çarşısı 400-380ytl arasında
  • ya spot mu almak daha ii yoqsa garantili mi almak lazım..2 si arasında gidip geliyorum napabilirim
  • bimeks 579 ytl pft 12 taksit 50 ytl hediye cekıı var yanında ellerınde baya oyun cesıdı var orjınal garantı vss....
  • KADIKOYDEN (KOCPC) ALDIM GARANTİLİ 528 MİLYON 12 TAKSİT
  • ABD Sony'nin kendi sitesin 250dolar.Tabii bir de vergi ekliyosunuz eyalete göre değişiyor. %6 - 9 arası bişi.
    Benim tanıdık gelecek ordan siparişi de werdim.Ama aklıma takılan bişey var.Oradaki sony'den alınan PSP'lerin garantileri burada da gecerli oluyormu? Bi fikri olan var mı arkadaşlar???
  • bugün dogubanktaydım en pahalı 365 ytl en ucuz 325 ytl psp kutulu 2 gb kart en ucuz 180 ytl vardı baya oyun vardı oyunlar 70-80 arası degişio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooK -- 21 Ocak 2006 19:27:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

binbaşı rebel rude boy hakli arkadaslar. ankarada iseniz ve psp almaksa maksadınız, garantili bir yerden almanız tavsiye olunur. bu söz de eski psx ciler arasında nadir dir.:)

birde dikkat edin 2.5 versiyonunu alıyorsanız ve versiyon küçültmek istiyorsanız , tekrar 2.5 versiyonuna dönemiyorsunuz.

1.5 yada 1.0 alıp yükseltmek itiyorsanız ve 2.00 ın üzerien çıkarasanız geri dönemiyorsunuz, yani 2.5 sa zatren küçültemiyorsun, 2.00 dan sadece küçültme ypaılaibliyor, yanlış bilgiyle kafalarını karıştırmayalım insanların

• arkadaşlar selam,
    Dubai'den psp getirmek istiyorum, ama nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum. Anladığım kadarıyla 1.5,1.52, ve 2.0 versionlarını almalıyım onlar çünkü hem downdate hem update olabiliormuş. Doğru mu?
    Peki 1004k falan ne demek, hangisini almalıyım? Region code diye birşey var mı psplerde? Dubaiden aldığım psp Tr deki umd leri açar mı?
    teşekkür ederim
  • 1.0-2.0 arası tüm sürümleri alabilirsin 2 ve 1 dahil.

Japon modeli 1.0 olanların ekranları daha iyi ama kare tuşlarında problem çıkabiliyor, senin seçimin. Region code sadece umd film olanlar da var oyunlarda yok
  • Frost bite teşekkür ederim, peki dubai'nin region code ile Tr ninki farklı mı?
    Bi de bu 1004k muhabbeti nedir? Oradan aldığımın 1004Ksı(ne olduğu hakkında nir fikrim yok) Trdekilerden farklı ise ne kaybedeceğim?
    Teşekkür ederim
  • 1004k sony eurasia, yani pal modeli yani burdaki distributorden alsan da o makinadan çıkacaktı

PSP-1000 Japan 2 Japanese Standard Pack 1
    PSP-1000K Japan 2 Japanese Value Pack 2
    PSP-1000KCW Japan 2 Japanese Ceramic White Value Pack 3
    PSP-1000G1 Japan 2 Japanese Giga Pack 4
    PSP-1000G1CW Japan 2 Japanese Ceramic White Giga Pack 5
    PSP-1001K North America 1 Value Pack 6
    PSP-1001G1 North America 1 Giga Pack 7
    PSP-1002K Australia/New Zealand 4 Value Pack 6
    PSP-1002G1 Australia/New Zealand 4 Giga Pack 7
    PSP-1003K UK 2 Value Pack 6
    PSP-1003G1 UK 2 Giga Pack 7
    PSP-1004K Europe 2 Value Pack 6
    PSP-1004G1 Europe 2 Giga Pack 7
    PSP-1005K Korea 5 Value Pack 6
    PSP-1005G1 Korea 5 Giga Pack 7
    PSP-1006K Hong Kong/Singapore 3 Value Pack 6
    PSP-1006G1 Hong Kong/Singapore 3 Giga Pack 7
    PSP-1007K Taiwan 3 Value Pack 6
    PSP-1007G1 Taiwan 3 Giga Pack 7
    PSP-1008K Russia 5 Value Pack 6
    PSP-1008G1 Russia 5 Giga Pack 7
    PSP-1009K China 6 Value Pack 6
    PSP-1009G1 China 6 Giga Pack 7

ülke adlarından sonra gelenler region kodu, en sonda yazılı olanlar ise altta detayların numaraları

1 Japanese Standard Pack - Just contains the PSP, battery and charger.
    2 Japanese Value Pack - Same as Standard pack + headphones, remote, hand strap, soft slip case and a 32MB MemoryStick Pro Duo.
    3 Japanese Ceramic White Value Pack - Same as the Japanese Value pack but the PSP is ceramic white instead of black.
    4 Japanese Giga Pack - Same as the value pack but with a 1GB MemoryStick Pro Duo instead of 32MB, a USB cable, plastic stand, cleaning cloth and no hand strap.
    5 Japanese Ceramic White Giga Pack - Same as the plain Giga pack but the PSP is ceramic white instead of black.
    6 Value Pack - Same as Japanese Value pack + screen cleaning cloth + demo UMD.
    7 Giga Pack - Same as Japanese Giga pack + demo UMD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 23 Ocak 2006 4:13:49 >

• downgrade *downdate* değil, 1.5 -2.0 arasında gidip gelebilirsin evet.

bu modeli kutudaki etikette bvamrı hatırlamıyorum ama pili çıkarınca görebiliyorsun
  • çok pahalı bu bee fıstık gibi ekran kartı alırım daha iyi
  • vallahı ben bı kere tahtakaleden alısverıs yaptım oda nıntendoydu aldıgıma pısman olmustum o yuzden almanızı ben tavsıye etmıyorum ama hepsı kotudur demıyorum ama ısı sansa bırakmamak lazım ben teknosadan aldım olu pıksel sorunum olmustu onuda hemen duzeltıler pıraz pahalı ama taksıt ımkanıda gayet ıyı benden solemesı gerısı sıze kalmıs
  • ankarada armağan oyuncak 350 ytl. armağan pasajı koçbank yanında alt kattalar.
  • arkadaşlar kimse bakmıyormu toys r us ta 500 hemde 8 taksitle hadi kolay gelsin
  • Frosbite benim psp PSP1000 sonunda K sı falan yok, japonyadan getirttim ama psp nin yanında sadece sarj aleti ve kılıf değil hafıza kartı, taşıma ipi, kumandalı kulaklık gibi parçaları da yanıda geldi??Bu nasıl oluyor??yukarıda werdiğin açıklamayla bu çelişiyo gibi geldi bana??????
  • bilmiyorum, pili çıakrtıp baktın mı? böyle almıştım bilgiyi, sony psp 1000 olarak ürettiklerini de value pack olarak satmay akarar vermiş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.