Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sölediğin biraz saçma değilmi, sonuçta kaçak olanı SQNY üretmiyo dimi? garantiliden farkı ne yani, garantilide sorun çıkmıcakta, kaçaktamı çıkacak, arasındaki, tek fark, birini sony euroasia dağıtıyo, tabi garantili, diğerini satan adamlar kendi imknalarıyla alıp satıyo. bence senin arkadaşın kullanmayı bilmiyo psp ye tanımıyacağı formatta video falan atarsan oda tanımaz. lütfen insanları bilmeden etmeden yanlış yönlendirmeyelim
    quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Dostlar kaçak almayın yanarsınız, benim kaçak alan bi arkadaş var adamın PSP de saçma sapan problemler çıkıyo bazen resimleri, MP3 leri nedensiz olarak tanımıyo, bazen açılıp kapanıyo fln kısacası sapıtıyo.(Adam hafıza kartını fln çok deiştirdi sora bide başkalarının bataryayla denedi aynı problemler yine oldu yani batarya veya MS den kaynaklanıodur diye düşünmeyin) Tabi her kaçakta böle çıkmaz ama işin ucunda 50-100 YTL kaçıım derken 400 YTL çöpe atmakta var iyi düşünün diim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef -- 22 Ekim 2005, 19:12:25 >

• Garantısız pspler yan sanayı mı de bozulacak beaw
    İkisi de sony,ancak bırıne garantı verılıyor,diğerine verilmiyor.Standart packın ıcınden cıkanlar var bır de fark olarak.Kullanımla alakalı bence...
  • binbaşı rebel rude boy hakli arkadaslar. ankarada iseniz ve psp almaksa maksadınız, garantili bir yerden almanız tavsiye olunur. bu söz de eski psx ciler arasında nadir dir.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

binbaşı rebel rude boy hakli arkadaslar. ankarada iseniz ve psp almaksa maksadınız, garantili bir yerden almanız tavsiye olunur. bu söz de eski psx ciler arasında nadir dir.:)

birde dikkat edin 2.5 versiyonunu alıyorsanız ve versiyon küçültmek istiyorsanız , tekrar 2.5 versiyonuna dönemiyorsunuz.
  • PSP ALACAKSANIZ İYİ BİR YERDEN GARANTİ VEREN BİRYERDEN ALMAK TABİKİ DAHA MANTIKLI DOĞUBANK DİYOR BAZI ARKADAŞLAR DOĞUBANKIN HATALI BİR ÜRÜN DEĞİŞTİRDİĞİ NE ZAMAN GÖRÜLMÜŞ ARKADAŞLAR MANTIKLI BİR KARAR VERMEK ÇOK KOLAY BENCE!! İYİ BİR MAĞAZA GARANTİ VEREN MAĞAZA
  • arkadaşlar garantili alınca yanında usb kablosu (10ytl) umd disk (80 ytl) bide kulaklığını falan veriyolar
    ama garantisizde bunlar yok ve ölü pixel versiyon hataları oluyor..
    bu yüzden gidin sonyden , teknosadan veya başka garantili satan biryerden alın pspnizi başınız ağrımasın.
  • Carrefour'a geldii kaçırmayın derim!! ayda 50-60 ytl taksitlee süperr!!
  • valla abim ingiltereden bana 159 paunda getirmişti orjinal bence birisine yurt dışından getirttirin çok daha ucuz oluyo
  • Arkadaşlar Sony de Psp nin satış fiyatı 500 diyorsunuz..Baştan söyleyeyim hiç heveslenmeyin yok öyle birşey..Ben 23 ekimde aldım PsP yi maltepe carefour daki sony satış mağzasından..HEm adamlar Sony Avrasya bayii..Ben 580 ne aldım zaten bi kuruş inmiyolar.Tam hatırlamamakla birlikte peşinde belki %10 indirim vardı..Psp yi sony den 1Gb lık Memory stick i ise bimeksten aldım..210 milyona sandisk marka..Sony kendiside mağzasında satıyor Memory stik hem 1gb hemde içinde usb kablosu var..Fiyatıda 245 Ytl..Ben gerek görmedim ve sandisk kartlar daha hızlı olduğu için tercih ettim..Demek istediğim şudur ki..Kaçak olmayan Orjinal ve sony bayinden alınacak Psp nin fiyatı 580 dir. 1 ytl ucuza alan olursa benim cihazı da ona verebilrim... :)
  • Kangurum'da(migros) fiyatı 525 YTL, kargoyla birlikte 531 oluyor, ayrıca Axess, Wordcard, Bonus Card, Maksimum, Koçbank kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit, ben sipariş verdim, istanbul dışında yaşadığımdan internetten alışveriş yapıyorum, garantili bulabildiğim en ucuz fiyat bu.
  • Ben doğubankta satılan PSP 'nin yanında verilenleri ve Doğubankın nerede olduğunu öğrenmek istiyorum.Ayrıca Versiyon İndirme ve kopya oyun çalıştırma gibi işlemleri nereden yapabiliriz (güvenli bir yer olursa iyi olur).Şimdiden Çok teşekkğr ederim.
  • en hesaplısı benimki olmuş :)

Hong Kong 195 Dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pablo Taylan Pgnini

Ben doğubankta satılan PSP 'nin yanında verilenleri ve Doğubankın nerede olduğunu öğrenmek istiyorum.Ayrıca Versiyon İndirme ve kopya oyun çalıştırma gibi işlemleri nereden yapabiliriz (güvenli bir yer olursa iyi olur).Şimdiden Çok teşekkğr ederim.

doğubank sirkeci'de, tren istasyonuna çok yakın kime sorsan gösterirler orda
  • dubai, sony psp 1004k,value pack,siyah =271 USD

isteyene... tabi tanıdık varsa
  • ben 2 ay kadar önce kadıköyden aldım 380 e. 2 den 1.50 ye alırken düşürttüm ki bir sorun çıkarsa sorumluluk mağazada olsun. ayrıca 1 hafta da garanti aldım(böyle aletlerde bir sorun varsa ilk bir haftada çıkar ortaya. sonrasında çok hor kullanmazsan kolay kolay bozulmaz. sony kalitesi :)) 159 a 6 ay taksitle bir tane sony ms aldım.

sony mağazasına sorduğumda versiyon düşürmenin garantiyi bozacağını söylediler. eğer kopya oyun oynayacaksanız ve garantili 1.50 bulamazsanız (ki ikinci el hariç bu neredeyse imkansız)o zaman mağazaya gidip garantili aldıktan sonra versiyon düşürmeniz çok mantıksız olur. aynı garantisiz mala 200 milyon fazla vermiş olursunuz :).
  • Bizde PsP Satıyoruz.Value Pack 2.0 495 Milyona.Spot Satıyoruz.Bu Yüzden Biraz Ucuz.
  • arkadaslar toysrus ta psp value pack 530 ytl ve axess karta vade farksız 8 taksit yapıyorlar...
    ayrıca ordaki calısanlarla iyi bi diyalog kurarsanız adamlar size 10 ytllik indirmde yapıyorlar nakit alıyormussunuz gibi göstererek

saygılarımla...
  • Arkadaşlar... ÇOk Şişirdiniz Fiyatları.... Tahtakalede... 340 milyon psp... 1 gb kartta 110 milyon.. Bilginize... Şark hanın yanında ki Dükkanlarda.
  • bırakın dukkanları ben sıze veryım ya sony garantılı cok az kulanılmıs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.