Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence almamalısın. kırılmayan makineyi ne yapacaksın bi süre sonra o oyunlardan sıkılcaksın sonra oyunlara para vermek zorunda kalcaksın işte ozaman ucuz etin yahnisi dersin
  • Bunu kırdırmanın yolu yok mu
  • Arkadaslar bende yurtdisindaim burdan psp alcam hangi versiyonlar kirilmior bana bi solermisiniz ona gore alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Arkadaslar bende yurtdisindaim burdan psp alcam hangi versiyonlar kirilmior bana bi solermisiniz ona gore alcam

PSP 3000 Versiyon 5.51,6.00,6.10,6.20 versiyonlu PSP'ler kırılamıyor. Pandora gibi yöntemler de uygulanamıyor. O yüzden versiyon bunların dışında 5.03 bulman iyi olur
  • arkadaşlar ben bi psp almayı dünüyorum bana tavisiye edermsiniz pspleri pek iyi bilmiyorumda
  • Dun Darty den 499 a 8 taksıt beyaz aldım ıcınden 1 oyun kılıf ve oyuna aıt stıcker cıktı.Sansıma versıyonuda 5.02 cıktı.bugun gıdıp kırdırdım.Oglum elınden bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiyaylali

arkadaşlar ben bi psp almayı dünüyorum bana tavisiye edermsiniz pspleri pek iyi bilmiyorumda

psp 2004 alabilirsin kırılmış şekilde böylelikle her defasında flash atman gerekmez. istanbuldaysan khalkedon dan alabilirsin güvenebilirsiniz
  • Khalkedon 2 ağustosa kadar kapalı bilginiz olsun.
  • 0 fiyatlar pahali 2. eller su an icin daha uygun
  • Sıfırlar hala nasıl bu kadar pahalı olabiliyor, anlayamıyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Sıfırlar hala nasıl bu kadar pahalı olabiliyor, anlayamıyorum doğrusu

Boşver kardeşim bunu alıcağına 100 lira daha wer ps3 al bu PSPyi alırsan kazık yemiş olursun bende alcaktım ama görünce wazgeçtim PS2 bile 200 lira civarı ha 2. el alcaksan alma derim adam bozmuştur falan hayatta 2. el eşya almam bozulma oranı daha yüksek çünkü

ne alakası var elektronik şans işi adam 2.el ps3 alır kullanır kullanır bir daha satar satın alan adamda kullanır başka biri ps3 alır 2 aya sarı ışık verir

• PSP nin resmi türküye sitesinde 499 tl yazıyor(tabi + kargo war)
    be bazı inernet sitelerindede 499 yazıyor
  • satılık psp 250 tl kırılmış versiyondur
    yanında
    25 adet oyun dolu dvd orjinal kulaklık 2 gb ve 8 gb hafıza kartı verilecektir model 1004 tür.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.