garantisi tabiki gibi sonucta kopya oyun oyun oynuyosun ama temiz kullanirsan ole problem yaratan aletler deiller bugune kadar cok az duydum psp nin problem yarattigini . bu arada bende hem xbox hemde psp var ikiside kendi alanlarinda vaz gecilmez oyun konsollari tek sıkıntım psp ye nerdeyse son 2 aydir adam akilli bir oyunun cikmamis olmasi
Bende de hem xbox hemde psp var. İkisininde yeri ayrı. Ankarada pandora teknolojiyi öneririm.
Arkadaşım aldı Doğubanktan 300tl kılıf ve oyun yükleyip veriyorlar.Tabiki kırılmış int. ten indir at oyna tarzı araştırmaya devam
spot mal nedemek neden daha ucuz oluyor bunuda açıklarmısınız şimdi diyelim khalkedondan 360 milyona psp 3000 aldım spot olduğu için bozuk çıkma olasılığı mağazadakinden dahamı yüksek spot mallar orjinal sony ürünleri değilmi onlar aynı yerde üretilmiyorlarmı aynı yerde üretiliyorlarsada neden spot diye ucuza satılıyorlar bunları bana açıklarsanız sevinirim psp almak istiyorum ama vazgeçmek üzereyim gibi
quote:
spot mal nedemek neden daha ucuz oluyor bunuda açıklarmısınız şimdi diyelim khalkedondan 360 milyona psp 3000 aldım spot olduğu için bozuk çıkma olasılığı mağazadakinden dahamı yüksek spot mallar orjinal sony ürünleri değilmi onlar aynı yerde üretilmiyorlarmı aynı yerde üretiliyorlarsada neden spot diye ucuza satılıyorlar bunları bana açıklarsanız sevinirim psp almak istiyorum ama vazgeçmek üzereyim gibi
spot mal vergi vermediğin için ucuz oluyor. dükkan sahibi vergi vermiyor bu ürünlere. spot olduğu için bozuk çıkma ihtimali daha fazla değil birebir aynı. her elektronik ürünün çok küçükte olsa bozuk çıkma ihtimali vardır. spot mallar orjinal sonydir. aynı yer aynı fabrika üretimidir. dediğim gibi spot mal türkiyeye kaçak girer faturalandırılmaz dolayısıyla daha ucuza satılır. bu sadece pspde değil örneğin benim kullandığım kulaklığı yurt dışından getirtirsen 60lira türkiyede garantili faturalı şekilde alrsan 200lira. spot malın garantisi olmaz. alırken tam kırılmış olmasına dikkat edin..
Elimde yurtdisindan gelirken satmak icin getirdigim PSP Go 16 gb siyah bulunmakta. Alet sifirdir ve icinde bir adet oyun da hediyedir. 1 yillik uluslararasi garantisi bulunmaktadir. Kutusuyla birlikte yollayacagım kutusunda şarj aleti, media go cd'si, usb kablosu ve garanti kağıdı bulunmaktadır.
spot mal vergi vermediğin için ucuz oluyor. dükkan sahibi vergi vermiyor bu ürünlere. spot olduğu için bozuk çıkma ihtimali daha fazla değil birebir aynı. her elektronik ürünün çok küçükte olsa bozuk çıkma ihtimali vardır. spot mallar orjinal sonydir. aynı yer aynı fabrika üretimidir. dediğim gibi spot mal türkiyeye kaçak girer faturalandırılmaz dolayısıyla daha ucuza satılır. bu sadece pspde değil örneğin benim kullandığım kulaklığı yurt dışından getirtirsen 60lira türkiyede garantili faturalı şekilde alrsan 200lira. spot malın garantisi olmaz. alırken tam kırılmış olmasına dikkat edin..
açıklama çok güzel olmuş teşekkür ediyorum tam istediğim cevap
bir de spotçulara gidince aletin yazılımının tamamen kırılmış olduğuna emin olun. kırıldı kırılacak demelerine inanmayın tamamen kırılmış versiyonu stabil hale gelmiş aletlere yönelin. (psp 2000)
psp 3000 tam olarka kırılmıyor ama?
evet o yüzden psp 2000in tam kırılan modellerine yönelin
Arkadaşlar bu aleti 2. el ne kadara alabilirim? Ortalama fiyatı ne kadardır?
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
psp 2000 modeli yanında orjinal 4gb kart fiyatı+ölü piksel olmayan psp ler eğer temizse 250 260 gibi fiyat isterler ikinci el forumunda genelde fiyatlar bu seviyededir. aletin temizliğine göre 220 270 arası gider genelde 250 seviyesi
quote:
Orijinalden alıntı: baran88
quote:
psp 2000 modeli yanında orjinal 4gb kart fiyatı+ölü piksel olmayan psp ler eğer temizse 250 260 gibi fiyat isterler ikinci el forumunda genelde fiyatlar bu seviyededir. aletin temizliğine göre 220 270 arası gider genelde 250 seviyesi
Cevap için teşekkürler 3000 serisi içinde fiyat aynı seviyede mi yoksa daha pahalı mıdır?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baran88
quote:
Cevap için teşekkürler 3000 serisi içinde fiyat aynı seviyede mi yoksa daha pahalı mıdır?
3000 serisinde kırılmış versiyonlu orjinal hafıza kartlı ürünü 330 la 370 arası fiyata satarlar. bazen nakte sıkışmış kişiler dahada ucuza satar. ikinci el forumunu takip edersen mutlakaki çıkar karşına
3000serisi tam kırılmadı. ekranı daha iyidir ama 2000serisinin ekranıda oldukça iyidir. 2000serisi daha idealdir çünkü tam kırılmış versiyonları vardır. 2000serisininden almanı öneririm
Bulabilirsem 2000 serisinden alacam o zaman ,tavsiye için teşekkürler
quote:
Bulabilirsem 2000 serisinden alacam o zaman ,tavsiye için teşekkürler
rica ederim
2000 serisinin fiyatı ne kdr acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: RyMeS
2000 serisinin fiyatı ne kdr acaba?
2. el 250 civarı
Arkadaş bana 2000 serisi temiz kullanılmış yanında 3 oyunla beraber 150 ye veriyor almalımıyım sizce tek kotü yani kırılmamış olması