Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirde 350YE +4 GB KARTLA ALDIM, VERSİYONUDA VARDI... YILBAŞINDA. (DOLARIN TAVAN ZAMANI) SANIRIM ŞANSLIYIM
  • ya ben teknosa da en son modelini 600 ytl 10 taksitle veriolar alıp sahte oyun çalıştırmak için çip mi lazımmm çünkü ben playstatıon 2 de çip takdırdım ayda 60 ytl iimi kötümü
    acil lazım neolur
  • İzmir/Çankaya'dan alınmış fiyatlar,

PSP3000=350 TL
    PSP2000+8 GB sahte hafıza kartı=420TL-460TL

Yarın 3000 alma niyetiyle gideceğim,kısmet.

@psparıom13

PSP3000 ise korsan oyun oynatamazsın kesinlikle.PS3 gibi yani,orijinal oyun alacaksın.
  • Doğubankta faturasız, kırılmayan 2000 modellerine 370 fiyat çekiyolar, faturasız 3000 ler de aşağı yukarı 400 TL şu sıralar.

Faturalı Psp Slim Crisis Core -Final Fantasy VII- Limited Edition paketini geçen hafta 470 TL ye aldım.

Bu haftasonu Mavi Bilgisayar da kampanya var faturalı 3000 modelini 390 TL ye satıyolar 250 stok varmış ellerinde.
    İlgilenenlere duyurulur.
  • mavi bilgisayarda 28 inde psp slim&lite 329 ytl idi.ama 3000 lerde indirim oldugunu göremedim bi yanlışlık olmasın katalokta ve alışveriş merkezinde yoktu.ama tüm ürünlerde %18 indirim vardı.520 ytl o kadarda düşmez
  • yanlış. 329 TL+KDV =389 TL olacaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

yanlış. 329 TL+KDV =389 TL olacaktı

2000 diosan 250 stoklu 329 ytl idi kdv indirim kampanyası ile
  • yaw hafıza kartı aldım ilk önce biraz bişeylr yükledim artık çalışmıo ne olur yardım edin yah
  • bu aletin sahtesi var mı ben hiç duymadım çinliler sanırım bir tek bunu yapmamışlar, haaa benzer ürün gördüm ama tıpatıp aynı falan değil. benzer bir mp4...
  • Dostum muhtemelen sahtedir. Birkaçkez bilgisayardan biçimlendir sonrada psp den olursa olur yoksa zaten kaldır at. Aslında çoğunlukla eksik görünüyor hafıza arızadan çok o oluyor. attığın oyunlar falan görünmüyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: psparıom13

yaw hafıza kartı aldım ilk önce biraz bişeylr yükledim artık çalışmıo ne olur yardım edin yah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

İzmirde 350YE +4 GB KARTLA ALDIM, VERSİYONUDA VARDI... YILBAŞINDA. (DOLARIN TAVAN ZAMANI) SANIRIM ŞANSLIYIM

Nereden aldın acaba öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar İzmir'den kırılmış PSP almayı düşünüyorum, ancak mağaza olması gerekiyor, kredi kartına taksitle alacağım çünkü. İzmir'de en uygun fiyatlı neresi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeeDee -- 14 Nisan 2009; 23:10:38 >
  • Selam forum,ben de yakın zamanda bi PSP almayı düşünüyorum ama piyasadaki 2000 ve 3000 modellerinin hala kırılmamış olması kafamı karıştırıyo...Makineyi almak bi şey değil,ondan sonra katlanmak zorunda olduğumuz oyun maliyetleri mesele...Onun için beklemeyi düşünüyorum ama her gün "kırıldı,kırılacak gibi haberler çıkıyo"...Acaba beklemem mi gerekiyo?..Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim...
  • ben slim 2000 almak istiyodum world kart ile taksitle.araştırdım biraz ama uygun bişey bulamadım varmı bi link sizde?
  • slm arkadaslar bende psp almayı dusunuyomda 2000 le 3000 arasında kı fark nedir bide kırılma olayını nedir?
  • şuan ikiside kırılmıo yada kırılan varsa çoook az kaldı bence ya bı an once al.

3000 kırılmıyor
    2000 de kırılan çok az kaldı ya da bitti yada anlıyacagın GAME OVER!!!
  • arkadaşlar ben psp almayı düşünüyorum farklı modelleri var sanırım bunların farkları nedir yada hangisini almalıyım umd konusu oyun konusu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim...
  • ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE PSP-2000-345.00 PSP-3000-365
  • ölü piksel ne oluyor tam olarak ?
  • XBOX'IMI 10 TANE PS A DEĞİŞMEM
  • Arkadaşlar fiyat olarak uygun bir yer biliyor musunuz? 2000 de olur 3000 de, Ankara içinde uygun bir mağaza veya internet üzerinden de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.