Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun teknosada 410ytl ye slim psp gordum piano black
  • arkaqdaşlar ben intenette 0 psp buldum adam 300 ytl ye veriyo ama sahte olabilirmi acaba???
  • Bakırköy yer altı çarşısında şair hediyelik diye bir yer var orda garantisiz 330 YTL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 11 Temmuz 2008; 11:36:55 >
  • Yeraltı çarşısında bütün dükkanlara bugün tarafımdan soruldu 380 - 325 YTL arasında satılıyor ve hiçbiri garanti vermiyor. Khalkedondan aldım PSP + 4 GB memory stick = 320 YTL 15 gün ölü piksel garantisi.

quote:

Orjinalden alıntı: Theori

Bakırköy yer altı çarşısında şair hediyelik diye bir yer var orda garantili 330 YTL :)
  • Walla olu pixel olmadiktan sonra bence de teknosa gibi magazalara kaziklanmak mantiksiz...Ozellikle Teknosa'ya :)
  • Ben satıcıyı yanlış anladım o zaman. :) Düzeltiyim de karışıklık olmasın. :)

quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Yeraltı çarşısında bütün dükkanlara bugün tarafımdan soruldu 380 - 325 YTL arasında satılıyor ve hiçbiri garanti vermiyor. Khalkedondan aldım PSP + 4 GB memory stick = 320 YTL 15 gün ölü piksel garantisi.

quote:

Orjinalden alıntı: Theori

Bakırköy yer altı çarşısında şair hediyelik diye bir yer var orda garantili 330 YTL :)

• artık onlar ucuzluyor zaten
  • khalkedon da psp slim 280 lira
  • electro worldden aldım memory stick 4 gb + tekken dark ressurection + PsP SLiM 450 ytl
  • sony dükkanında ısparta da garantili slim psp 430 ytl ama sadece slim psp ve şarz cihazı var
  • bugün sordum.kırlmış sony psp 320 ytl.sony bayisinde.
  • Süper bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Süper bişe

1.5 ayl olmuş son mesaja, konuyu neden hortlatıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 28 Ağustos 2008; 9:46:31 >
  • hort
  • ankara psp centerda psp slim 4,01 m33-2 versiyonm sony 4 gb h.kartı sony kulaklık bileklik kılıf psp video converter 15 oyun 2,0 usb kablo ekran koruyucu sticker 350 ytl
  • adnada amerikan pazarı emin electroshop 330 lira peşin sttığımalın arkasında durur
  • kalkedon arkadaşımızda 280 ytl kartsız kartile 4 gb 320 ytl yada 330 ytl dir psp silm isteyen arkadaşlar pm atsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord831 -- 2 Eylül 2008; 18:17:02 >
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord831

kalkedon arkadaşımızda 280 ytl kartsız kartile 4 gb 320 ytl yada 330 ytl dir psp silm isteyen arkadaşlar pm atsınlar

Hala kampanya devam ediyo mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.