Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bende antalyada alacak bir yer arıyorum 2.7. teknosaydı D&R dı alınmaz ordan 600-650 ytl :s
  • hafıza kartı olmazsa olmaz mı?
    pahalıymış
  • yanlış 529 ytl
  • psp slim'in doğubank fiyatını bilen var mı?
  • Dün arkadaşa mp3 player almak için gittik dogubanka slim için 290-310 arası fiyat söylüyorlar 4gb kartta 45-55 ytl arası versiyon oyun şu bu sünger kılıf 350 ye yaparız diyorlar işte.

Düzeltme: Fiyatı yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 16 Şubat 2008; 15:57:04 >
  • Hadi bendende kıyak bi paylasım ... PSP yeni fiyatııııııı :D..... 199 ytl ... ben yeni pc aldım param yok ben alamıyom bari siz alın :D:P... işte adresi yalnız pazartesi günü aktif olacak sakın geciktirmeyin.. özel indirim cünkü... hadi simdiden alanlara hayırlı olsun...

http://www.gedikgross.com/ps/
  • psp slim ne kadar digerinden farkı ne?
  • ingiltere den Sony mağazasından(giden olursa die)10 oyun artı 4 gb ms artı kılıf vb bi sürü şey var bi de kamerası var;130 sterlin
  • abd de bunların fiyatları ne kadar abd den gelecek akrabadan istesem oda fazla ugraşamaz orada bir yerden alır getirir. çok fazla fark eder mi buraya göre
  • Karşıyakada bi Emrah ELEKTRONİK'te 350YTL bide sürüm yüklüyolarmış.Bide 2 gb hafıza oda +80YTL eklio.Bide istediğin oyunları yükleriz dedi.200 biriktirdim.Gerisi için babamı ikna etme aşamasındayım.

NOT:Heralde yükledikleri sürüm sahte olur dimi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

Karşıyakada bi Emrah ELEKTRONİK'te 350YTL bide sürüm yüklüyolarmış.Bide 2 gb hafıza oda +80YTL eklio.Bide istediğin oyunları yükleriz dedi.200 biriktirdim.Gerisi için babamı ikna etme aşamasındayım.

NOT:Heralde yükledikleri sürüm sahte olur dimi???

Evet büyük ihtimalle sahte olur. Yanlız 2gb kart için 80 YTL çok pahalı. 4 GB Orjinal kart 79 YTL MediaMark'ta. Sony Center'da bile 2 gb karta o kadar fiyat çekeceklerini sanmıyorum
    Orjinal 2gb orjinal karta 45 YTL'den fazla verme. Sahte 2 gb kartlarda 20-25 ytl civarı

• Spot ve Fat PSP İstanbul'da ne kadara satılır?
  • acaba PS2 versem takas olarak (üstüne bir miktar para da olur)
  • khalkedon(ist) yada ırmakyoysland(ank) tan alabilirsiniz en ucuz
  • TDR hediyeli Slim Teknosa'da 400 YTL.
  • ben almanya dan aldım 120euro hem de slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berker1996 -- 26 Haziran 2008; 11:13:37 >
  • bende arabistan dan almak istiyorum hemen hemen kaç arap parası??? ayriyeten psp slim mi cevap verirsen sevinirim
  • warmı khalkedon qibisi psp 300ytl + kart orj sony 4gb 40 ytl + 20 ytl taşıma cantası versiyon içinde
    ölü pixel garantiside war istanbullular elden alabilir !
    http://www.pspvadisi.com/forumdisplay.php?f=37
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.