Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hidden

Evet kaça veriyorlar. PsP + 2 gigabyte memory stick ve demo umd ile aletlere 425 YTL diyolarmış doğubankta bi yerde. Arkadaşım sormuşta? Pahalımıki arkadaşlar. Tabi hafıza kartı çakma tabir edilen sahte memory stick değilse.

100 YTL ye sandisk 2 gigabyte memory stick var internet mağazalarında. Memory stick güvenilir değilse sandisk 2 giga almak mantıklı gibi. Yani sadece PSP fiyatı almak lazım. Acaba sadece psp ne kadardır. Spot nekadardır garantili ne kadardır acep???

aslında bana göre psp yi spot mal satan yerlerden hafıza kartı almamak daha doğru olur..çünkü çakma olma ihtimali yüksek..bu da oyunlarınızı bayağı etkileyecektir..bence magaza fiyatı sandisk almak daha doğru olur. 100 milyon da bayağı iyi fiyatmış..ankaradayım 90 milyona sony 2gb var spotlarda satılan.ama ne kadar orjinal onu bilemem..30ytl değilde ona 90 ytl diyorsa hemen orjinal dir diye atlamamak gerekir.

spot psp ler ankarada 375 ila 410 arası değişiyor..orjinaller ise 600(1gb hediye kart) ytlden 650 ytl ye kadar var sony center larda..hepsiburada'da 550 ye veriyor...

• pazarlıkla base pack 300ytl ye alınabilirmi???
  • cokda kolay alırsın ama nerden aldıgın önemli...teknosalardalardan alırsan sıfır fiyata 2. el satar onlar..!!! simdi biz elimizdeki psp yi götürsek adamlar 350 ytl vermez enfazla 250-300 arası alırlar ama satarken bıraz karda koyarsan 250 ye aldıgını 300 e 300 e aldıgınıda 350 ye satar sende sanslıysan denk gelır 300 e bır psp..!!! bence cok kasma zaten fıyatlar ılk cıktıgı gıbı degıl sureklı asagıya ınıyor yapıskan bır vazıyette yakında dahada ıner bıraz arastır hemen bır yerden almamak lazım makıneyi..!!!
  • yarın doğubank a gidip almayı düşünüyorum
    mağaza tavsiye edecek olan varmı?
    ve şu an ki piyasası ne kadar 2 gb kartlı,kopya oyun açan ve içinde oyun olan value pack almayı düşünüyorum
  • garatili psp valuepackler var isterseniz

yanında bir umd film hediyeli 430 YTL

ilgilenen varsa pm atsın bana psp konusunda yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 17 Nisan 2007; 10:28:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

yarın doğubank a gidip almayı düşünüyorum
    mağaza tavsiye edecek olan varmı?
    ve şu an ki piyasası ne kadar 2 gb kartlı,kopya oyun açan ve içinde oyun olan value pack almayı düşünüyorum

psp yi doğubanktan alcağını yazmışsın alabildin mi aynen dediğin gibi kopya oyunları da çalıştırıyor mu.
    aldıysan ne kadar fiyatı var aynısından ben de almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misin
  • ARKADAŞLAR YENI ALCAM ....AMA NE ARAMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM...VERSIYON FALAN....ZONGULDAKTAYIM...O OYUZDEN TAM OLARAK NE ALMAM GEREKİYOR AÇİKLAMALARIYLA...OYUNLARI HERYERDE BULABİLECEĞİM....BİR MODEL...ACILLLLLLLLL
  • psp alacak arkadaşlara yardımcı olabilirim

sıfır beyaz psp valuepack 350 ytl
  • ya gençler beyaz ile siyah arasında sadece renk farkı mı var
    bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • evet kardeş sadece renk farkı var bide beyazlarrın çoğunluğu yurt dışından geliyo........
  • ya kardeşim bana psp markaları ve fiyatları beraber yollayın
  • Dostum sıfır psp valuepack Beyaz renk 350 ytldir...

2gb sony hafıza kartı ile 385 ytl
    4gb orjinal sandisk ile 450 ytl dir....

msn: halil_sogukkanli@hotmail.com
  • Sony'nin düzenlemiş olduğu yarışmadan PSP kazandım. 600 YTL ye satıyorum. Bugün (31.07.2007) elime geçti.

Kutu ile gelenleri yazayım .
    1- AC Adaptör
    2- Garanti belgesi
    3- 32mb memory stick duo kart
    4- Kılıf
    5- Bez
    6- Uzaktan kumandalı kulaklık
    7- Bilek askısı
    8- Pil
    9- Kullanım kitapçığı
    10- UMD yazılımı
    11-PSP (Play Station Portable)(Value Pack) - PSP-1004K

Benim işime yaramayacağı için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar mentor3434@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.

HİÇ KULLANMADIM POŞETLERİ DAHİ AÇILMADI .
  • BEN psp yi doğubanktan 550 ttl ye almıştım ama sonradan umd yi okumadı ve ben bıraktım sonra babamın arkadaşı yurtdışından 242 euro ya aldı( buda yaklaşık 485 ytl ye geliyor ) yanlız value pack değildi value pack + talkman diye bişey içinden mikrofon çıkıyo yani ben öyle aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambursman

Sony'nin düzenlemiş olduğu yarışmadan PSP kazandım. 600 YTL ye satıyorum. Bugün (31.07.2007) elime geçti.

Kutu ile gelenleri yazayım .
    1- AC Adaptör
    2- Garanti belgesi
    3- 32mb memory stick duo kart
    4- Kılıf
    5- Bez
    6- Uzaktan kumandalı kulaklık
    7- Bilek askısı
    8- Pil
    9- Kullanım kitapçığı
    10- UMD yazılımı
    11-PSP (Play Station Portable)(Value Pack) - PSP-1004K

Benim işime yaramayacağı için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar mentor3434@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.

HİÇ KULLANMADIM POŞETLERİ DAHİ AÇILMADI .

Şaka mısın?

• ankara bücürükte 350ytl isteyen gıdebılır ben salak gıbı gıttım bı adamdan elden aldım sıfır alabılırdım bucurukten dıkkatlı ıyıce düşünüp alın keşke demıyorum ama yınede önceden ıyıce takıp etmek lazım.
  • ankara ankamall daki teknosada 1 oyun hediyeli 500ytl
  • ayrıca ben arabistan dan aldım 230 ytl ye ve oyunları da 50 ytl den pahalı değil.psp sahte satıyo ama oyunları orjinal.
  • ben de almayı düşünüyorum play-asia'da 200 dolar fiyatlar! fakat PSP2000CW, PSP2000PB, PSP2000IS, PSP2000FB yazıyor. durum nedir, bu kodların anlamını bilen var mı? çünkü güvenilir bir site ve 200 dolar da iyi fiyat! alayım mı?
  • Arkadaşlar alırken garanti olayına takılmayın derim. Garantili PSP lerin fiyatları Spot fiyatlarının hemen hemen 2 katı. Elektronik biraz şans işi. Garantili alırsınız,sağlamsa ne ala, yok bozuk çıkarsa gönderirsiniz tamiri beklersiniz ve gelen PSP yi siz bile tanımazsınız. Spot alırsınız sağlamsa ne ala, bozuk çıkarsa kalan paranızla yenisini alırsınız, isterseniz eskisini de tamir ettirirsiniz (büyük ihtimalle çok ciddi bir arıza olmayacaktır, max 100 ytl harcarsınız) böylece 2 tane PSP niz olur.
    Tabi tercih sizin, mesela ben spot almıştım, kalan paramada UMD, hafıza kartı gibi ek aparatları. Anlayacağınız karlı çıkmıştım. (buarada belirtmek isterim; herhangi bir satış mağazam bulunmamakta ve satış yapmamaktayım. huylananlar olabilir. saygılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 24 Eylül 2007; 16:22:10 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.